با چی گرفتیدش؟
موبایل یا کامپیوتر؟
اگه نتونستی بیا اینم لینک دانلود که خودم آپلود کردم :
شیوه مطالعه زبان عمومی در کنکور - کنکور 95- اناری.pdf
این چی؟؟؟؟؟
باز میشه؟؟؟؟؟
بهتر نیس تو ریاضی اول هندسه مختصاتی خونده بشه بعد ماتریس ؟ ب گفته ی مهروماه برای بهتر فهمیدن ماتریس و حل معادلاتش و.. بهتره اول هندسه مختصاتی خونده بشه نظرتون چیه؟
ببینید بالای 99 درصد بچه هاااا خخخخخخخخ اصلاااااااااا هندسه مختصاتی رو نمیخونن خخخخخ به خاطر همین همینم هم هندسه 1 و هم هندسه مختصاتی رو دوتا بخش پایانی گذاشتم ...
حالا اگه شما میخاید این هندسه مختصاتی رو بخونید بله مشکلی نیست میتونید منحنی های درجه دوم و هندسه مختصاتی رو قبل از ماتریس بخونید ...
ولی شما گفتید که برای بهتر فهمیدن ...
خب ببینید ماتریس خودش چیز خاص و سنگینی نداره که بخاد بهتر هم فهمیده بشه که ما بخایم وسش مقدمه چینی کنیم ...
همون خودش هم بدون مقدمه خونده بشه بازم مشکلی ایجاد نمیشه ...
به هر حال تصمیم پایانی با خودتونه ...
تو بخش اول بهتره این جوری باشه
مولکول های زیستی =1-3 دوم +5-7سوم+1و2پیش
دلیل =فصل 3دوم سازمان بندی سلول هاست و همتون شنیدین ک 3فصل اول دوم پایه و اساس زیست پس همون اول خونده بشه بهتره
5-7 سوم چون برای بهتر فهمیدن فصل اول پیش باید در مورد میوز و میتوز اینا همه چیو خوب بدونید مخصوصا اونایی ک میخوان الان بخونن و نتیجه بگیرن
فصل 8 بهتره بعد گیاهی بخونید فهمش آسون تره البته میتونید اونو هم در بخش اول هم دربخش گیاهی بخونیدش
فصل 3 پیش هم زیاد ربطی ب 2 فصل اول نداره پس همون بهتر ک جزو متفرقه ها بمونه
ویرایش توسط zahra.2015 : 15 فروردین 1395 در ساعت 18:40
خب فصل 2 سال دوم رو نگفتید پس؟؟؟؟ اونم که باید باشه کههههه
راجع به فصل 3 دوم هم باید خدمتتون عرض کنم که اونو به دو بخش گیاهی و جانوری تقسیم کردم و تو هر مبحث و بسته آموزشی همون بخش مربوط به خودش خونه میشه ...
مثلا جایی که باید گیاهی شروع بشه از نیمه ی دوم این فصل گیاهی شروع میشه و هر وقت دستگاه های بدن و زیست جانوری میخاد شروع بشه هم با خوندن بخش اول این فصل شروع میشه ...
با اضافه شن فصل 7 سوم هم موافقم .
خب فصل 8 پیش رو هم جداگانه گذاشتم کههههههه ...
ولی راجع به فصل 3 پیش باید خدمتتون عرض کنم کهه :
این فصل از 3 بخش تشکیل شده : 1- سر آغاز زندگی 2- تکوین جانداران پیچیده تر 3-گسترش حیات به خشکی ها
از این سه بخش دو بخش اول کااااااملا مرتبط با زیست مولکولی هستش ...
ولی بخش سومش نه هیییچ ربطی نداره و متفرقه هستش ...
به خاطر این که تو جدول جا نمیشد ننوشتم اینو .
پس این فصل هم بدونبخش سومش مرتبط هست با زیست مولکولی .
گفتم فصل1-3 دوم دیگه یعنی 1و2و3
فصل5-7 سوم یعنی 5و6و7
فصل8پیش تو بخش یکم گذاشتین ک خب اشکالی نداره
خب میمونه سوم پیش واقعا؟ مگه میشه مگه داریم؟معذرت من دقت نکرده بودم
ولی من هنوزم معتقدم 3 دوم با دو فصل اول خونده بشه بهتره در خش های جانوری و گیاهی مرور میشه اینجوری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)