edit
سلام و درود بر شرف پاکت ای سرباز آریایی.
کد نظام وظیفه هیچ فرقی نداره،شما یا 6 بزن یا 7 توی روند ثبت نام کنکور و دانشگاه برات فرقی نداره،چون این کد فقط جنبه ی آمارگیری داره و نه چیز دیگه ای.
ده بیس سی چل کن هر کدوم رو خواستی بزن.
عجب مسئله ای شده این کد نظام وظیفه.
دوست عزیز صدبار تاپیک ایجاد کردند بقیه دوستان. اولا اون گزینه توی فرم ثبت نام کنکور ستاره نخورده، لازم نیست پر کنی.
دوما به فرض من سرباز فراری باشم الکی یه کدی بزنم، در نهایت به من کارت ورود به جلسه یا حق انتخاب رشته نمیدن چون واضحه که از سازمان نظام وظیفه استعلام می گیرن. حالا شما خواستی ۶ بزن خواستی ۷ بزن مهم نیست.
پس هم درد هستیم...
منم تو این تاپیک گفتم
http://forum.konkur.in/thread37008.html#post734115
گفتن 7 رو بزن...
رفتم کافی نت..فک کنم یه چیزی زده بود..بهم گفت همون 5 رو بزن...
در حالی که یه عده اینجا میگم 6 یه عده میگن 7
![]()
دوستان من متولد 14 اردیبهشت سال 76 هستم و کنکور94 اولین کنکورم بود و برا کنکور95 میخوام ثبت نام کنم باید کد نظام وظیفه رو چند بزنم؟درس افتاده هم ندارم و اردیبهشت امسال هم 18 سالم شدیعنی موقع دیپلم گرفتم 18 سالم بود حالا باید چندو بزنم لطفا راهنمایی کنید در ضمن یه برگه معافیت تحصیلی هم برا گواهینامه رانندگی گرفتم توش نوشته حداکثر مدت تحصیل وی برای فراغت تا چهاردهم اردیبهشت یک هزار و سیصد ونود شش میباشد وچنانجه مشومل به تحصیل پس از ان تمایل داشته باشد از مدت یکساله پس از اتمام تحصیل وی کسر میگردد
من فارغ تحصیلم متولد 25/11/1375 یعنی فردا میشم 19 ساله.... یه ساعت دیگه هم میخوام برم ثبت نام کنم.پلیس+10 هم بهم گفتن تا25/11/1395معافیت داری...من الان چیکار باید بکنم.کدوم کد رو باید بزنم؟؟درضمن توی معافیتم شک دارم آخه خیلیا از روی تجربه بهم گفتن معافیتم یه سالس و فردا تموم میشه!!چیکار کنم الان؟؟
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)