من الان دفترچه رو دیدم ( هنوز ثبت نام نکردم )
گزینه هیچکدام برای 15 و 21 نمیبینم !
وقتی وارد سایت میشین این گزینه رو داره ؟
من الان دفترچه رو دیدم ( هنوز ثبت نام نکردم )
گزینه هیچکدام برای 15 و 21 نمیبینم !
وقتی وارد سایت میشین این گزینه رو داره ؟
ویرایش توسط lily7 : 23 بهمن 1394 در ساعت 20:30
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
ببین داداش
ردیف 15 میگه :
اگر میخوای به سوالات معارف غیر اسلام پاسخ بدی ، اون رو مشخص کن ، وقتی شما گزینه هیچکدام رو انتخاب میکنی یعنی نمیخوای به سوالات کلیمی ـ مسیحی ـ زرتشتی پاسخ بدی یعنی میخوای به سوالات معارف اسلام پاسخ بدی
ردیف 21 میگه : اگر جزء اتباع خارجی هستی مشخص کن و کد پیگیری 13 رقمی اتباع خارجی رو وارد کن ، وقتی
شما گزینه هیچکدام رو انتخاب میکنی یعنی جزء اتباع خارجی نیستی ، یعنی ایرانی هستی
اگر موضوع نامفهومه ، از طریق سیستم درخواست سازمان سنجش همین موضوع رو مطرح کن ، پاسخگوی سازمان جوابتون رو میده
موفق باشی
یاعلی(ع)![]()
ببینید دوستان من موقع ثبت نام بندهای 15 و 21 که مربوطه به سوالات معارف قلیت های مذهبی و اتباع خارجی میشه رو گزینه هیچکدام انتخاب کردم
همونطوری که میبینید الان در فرم ثبت نام کنکور من در قسمت مربوطه هیچی ننوشته یعنی جاش رو خالی گذاشته
دوستان دیگه ای که اصلاً بندهای 15 و 21 رو هیچی نزدن ( گزینه هیچکدام رو انتخاب نکردن و رها کردن ) هم براشون مثل من
در این قسمت هیچی ننوشته و خالیه؟
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
خلاف قوانین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)