سلام
میخواستم برای کنکور دوستم ثبت نامش کنم ولی دستگاه اسکن ندارم مشکلی نیس عکس برای ثبت نامش نذارم خودش میگه مشکلی نیس. به نظرتون چیکار کنم مشکلی هست یا نه؟
سلام
میخواستم برای کنکور دوستم ثبت نامش کنم ولی دستگاه اسکن ندارم مشکلی نیس عکس برای ثبت نامش نذارم خودش میگه مشکلی نیس. به نظرتون چیکار کنم مشکلی هست یا نه؟
توی متن دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور اومده که در صورت نفرستادن عکس و یا فرستادن عکس غیر معتبر با شخص خاطی برخورد میشه و از کنکور هم محروم .
حالا دیگه چه برسه به حضور پیدا کردن سر جلسه!!!!!!!!!!!!
بالاخره که باید عکس بده؟
بدون عکس که گزینه ادامه عملیات ثبت نام فعال نمیشه ولی میتونین یه عکس الکی ( گل یا گیاه یا هرچی ) بزارین بعد موقع ویرایش که خودشون بهتون اطلاع میدن عکس غلط هست، اونموقع عکس ارسال کنین.
ضمن اینکه این حرفایی که در مورد جزئیات و کیفیت و مقررات عکس زده میشه رو زیاد جدی نگیرید. چند برگ کاغذ a4 بچسبونید به دیوار و روبروش بایستید و با گوشی عکس بگیرید آپلود کنید کسی چیزی نمیگه. فقط به وجود مهر و علامت و ... روی عکس حساس هستند.
یکی از عکسات رو بچسبون روی ی کاغذ سفید .
توی ی مقعیت مناسب نور قرارش بده که نه نور رو منعکس کنه و نه سایه مبایلت بیفته روی عکس .
چند تا عکس بگیر (اگه توی تنظیمات دوربینت میتونی وایت بالانس رو تغییر بدی بزارش روی حالتی که وجود داره یعنی مثلا" نوره چراغ و... )
بعد با ی نرم افزار ادیتور ارزون . (فکر کنم خود ادیت ویندوز هم کار کنه ) سعی کن تراز سفیدی یا وایت بالانس رو درست کنی . کنترسات رو یکم ببر بالا خیلی کم .
بعد کراپش کن . (این کارو با "پینت" خود ویندوز هم میتونی انجام بدی . بعد از این که عکست رو کراپ کردی یعنی اضافه دور عکس رو بریدی و ی عکس 3 در 4 برات موند توی تنظیمات ری-سایز همون "پینت" بر اساس پیکس میتونی اندازه عکس رو تغییر بدی .
خلاص .
فقطع معقه سیو حواست باشه که عکست با پسوند Jpj سیو بشه
بابا با گوشی بگیرین هرکی مشکل داره بگه راهنمای کنم
برو کنار دیوار ک سفید باشه بعد عکس با گوشی بعد فتو شاپ بعد تعغیرر سایز تازه حتما لازم نی 300.و... باشه اون حداقل حدا اکثره
خدای اینا مشکله برین مشکلات منو ببینین
231
مهم نیس میرم مسیرو
ویرایش توسط broslee : 21 بهمن 1394 در ساعت 18:09
من که همیشه با موبایل ازش عکس میگیرم و بعد ادیتش میکنم .. از اسکنری که دارم بهتره![]()
ویرایش توسط اردیبهشتی : 21 بهمن 1394 در ساعت 18:12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)