خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

منابع دینی و فیزیک

سلام من نیم سال اول برای دینی از تخته سیاه و برای فیزیک از خیلی سبز استفاده میکردم البته به نظر خودم منابع خوبی هستند راستش چند نفر تا حالا بهم گفتند با این منابع زیاد نمیشه موفق بود نمیدونم چیکار.کنم به نظرتون منابعم رو عوض کنم همینا خوبه؟چیکار کنم؟فکر میکنید با این کتابا بشه فیزیک رو بالای 70 و دینی رو.بالای 90 زد یا سطحشون پایینه؟ممنون

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دین زندگی گاج فیزیک همون خیلی سبزخوبه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یعنی واسه ی دینی تخته سیاه خوب نیست؟

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نه زیادخوب نیست

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      با هرچی شروع کردی ادامه بده تا سردرگم نشی
      بعد عید خط ویژه دینی گاج رو بگیر کامل بخون

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دینی گاج بخر من نشنیدم کسی بگه دین و زندگی تخته سیاه میخونم پس بهتره برید تو کتابفروشی اول ببینید کتابشو اگه باب میلتون بود بخرید و اینم بگم شما هر درسی را که میخاید بخونید و منبع انتخاب کنید اول برید سوالات کنکوره چندسال اخیر را ی نگاه بندازید ببینید تو چه سطحه و شما چه سطحی هسین و و کدوم کتاب بدردتون میخوره

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پرنیان بانو نمایش پست ها
      سلام من نیم سال اول برای دینی از تخته سیاه و برای فیزیک از خیلی سبز استفاده میکردم البته به نظر خودم منابع خوبی هستند راستش چند نفر تا حالا بهم گفتند با این منابع زیاد نمیشه موفق بود نمیدونم چیکار.کنم به نظرتون منابعم رو عوض کنم همینا خوبه؟چیکار کنم؟فکر میکنید با این کتابا بشه فیزیک رو بالای 70 و دینی رو.بالای 90 زد یا سطحشون پایینه؟ممنون
      سلام ...خوب بهترین تصمیمو خودتون باید بگیرین وقتی تا الان خوندین کتابا رو باید نتایجشونم دیده باشین اگه خوب بوده و راضی بودین بخاطر حرف بقیه عوض نکنین کتاباتونو....
      برای دینی بهترین کتاب میگن گاح هست و از نظر منم کامل ترینه ...اما من گاج رو انتخاب نکدم چون مطالبش سنگینه بجاش رفتم خیلی سبز گرفتم نتیجه هم گرفتم در حالی که خیلی کم دینی خیلی سبز رو پیشنهاد میدن
      برای فیزیک همه میگن گاج اما خیلی سبز بهتر از گاجه هم جدیدتره هم مفهومی تره...با این وجودی که میدونستم این موضو رو من فیزیک فرید شهریاری رو انتخاب کردم و به نظرم از همه بهتره.....میبینید انتخاب کتاب سلیقه ای پس اگه تا به حال نتیجه گرفتین با همونا ادامه بدین

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دینی بنظر من گاج خوبه! کتاب کاملیه از هر نظر هیچی واقعا کم نگذاشته! و فیزیک هم خیلی سبزو دیدم خیلی خوبه مخصوصا پایه خیلی عالی کار کرده مطمئن باش از گاج هم بهتره! من هردو رو دارم خیلی سبز عالیه شک نکن!

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

سلام دوست عزیز
      به نظر من منبع درسی فیزیک شما خیلی خوبه ولی میتونی از گاج نقره ای هم استفاده کنی
      ولی برای دین و زندگی :
      برای درس دین و زندگی ابتدا کتاب درسی!! باید آیات کتاب های دین و زندگی ۲و۳و۴ را کامل یاد بگیرید بطوری که اگر آیه ای پرسیدن آیات قبل و بعد آن را بدانید و به سرعت تشخیص دهید که مربوط به کدام سرتیتر یا تییتر از متن درس است.

پس از کتاب درسی کتاب گاج (جامع و آیات و نکات) که بصورت فصل به فصل این درس پرداخته و اگر به دنبال یک کتاب خلاصه تر هستید خیلی سبز را پیشنهاد میکنم که حجم کمتری دارد اما پس از کتاب گاج بهترین منبع کمک درسی هستش.
      موفق باشی...
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلام
      متاسفانه تاکید دوستان روی گاجه اما بدونید گاج فقط تبلیغه و بخاطر همین اکثرا استفاده میکنن
      از نظر من
      1)دینی الگو(البته چاپ نمیشه-مشابهش هست از یه انتشارات دیگه)/خیلی سبز
      2)ایات و نکات گاج/خیلی سبز
      3)خط ویژه گاج/کتاب طرد مهزوماه
      خلاف قوانین.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خییییلی ممنون دوستان به خاطر کمکتون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن