نوشته اصلی توسط
aktft
با سلام به دوستان
1-عکس اسکن شده من فرمتش jpeg هست امّا تو دفترچه راهنما نوشته باید jpg باشه ، اشکال داره؟ فرقی ندارن یا اینا گیر میدن؟ پیکسل عکس تو سایت یه چیزی نوشته تو دفترچه یک چیزی!!!! در دفترچه حداکثر 400*300 و حداقل 300*200 باشد در حالی که تو سایت نوشته «فايل تصويري چهره داوطلب که با پسوند JPG و اندازه 200 پيکسل عرض و 250 پيکسل ارتفاع تهيه شده باشد»
2- مراحل ثبت نام خیلی گنگه در دفترچه ، اول کارت اعتباری باید خرید بشه یا فرم تقاضانامه ثبت نام آزمون سراسری باید پر شه؟
3- کسی که هم کارت اعتباری سراسری و پیام نور میخره باید یک بار ثبت نام کنه یا دوبار؟
4- فرم شماره دو صفحه 43 دفترچه باید کجا پر کرد (آموزش پرورش ، سایت سنجش و ...؟) و برای من که در حال تحصیلی در پیش دانشگاهی هستم باید پر کنم؟
5-سال اخد مدرک دیپلم من که خرداد 94 امتحان نهایی داشتم 94 هست؟
6- ردیف 13 فرم تقاضانامه ثبت نام کد منطقه یا ناحیه اخذ دیپلم ، منظورش منطقه 1و2و3 اینا هست یا چیز دیگری هست؟
7- لازم هست همه مراحل پرینت گرفته بشه؟ میشه از خونه ثبت نام و از هر مرحله از صفحه مانیتور عکس گرفت؟
8- بنده سال سوم یک مدرسه بودم و الآن پیش دانشگاهی یک مدرسه دیگه هستم ، در مراحل ثبت نام باید کد کدام مدرسه ثبت بشه؟
9- شماره سریال و سری شناسنامه قدیم باید ثبت کنم یا جدید؟
ببخشید خیلی زیاد شد ، شاید جواب سوال بقیه هم توش باشه.