خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 8 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 120
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با سلام به دوستان
      1-عکس اسکن شده من فرمتش jpeg هست امّا تو دفترچه راهنما نوشته باید jpg باشه ، اشکال داره؟ فرقی ندارن یا اینا گیر میدن؟ پیکسل عکس تو سایت یه چیزی نوشته تو دفترچه یک چیزی!!!! در دفترچه حداکثر 400*300 و حداقل 300*200 باشد در حالی که تو سایت نوشته «فايل تصويري چهره داوطلب که با پسوند JPG و اندازه 200 پيکسل عرض و 250 پيکسل ارتفاع تهيه شده باشد»
      2- مراحل ثبت نام خیلی گنگه در دفترچه ، اول کارت اعتباری باید خرید بشه یا فرم تقاضانامه ثبت نام آزمون سراسری باید پر شه؟
      3- کسی که هم کارت اعتباری سراسری و پیام نور میخره باید یک بار ثبت نام کنه یا دوبار؟
      4- فرم شماره دو صفحه 43 دفترچه باید کجا پر کرد (آموزش پرورش ، سایت سنجش و ...؟) و برای من که در حال تحصیلی در پیش دانشگاهی هستم باید پر کنم؟
      5-سال اخد مدرک دیپلم من که خرداد 94 امتحان نهایی داشتم 94 هست؟
      6- ردیف 13 فرم تقاضانامه ثبت نام کد منطقه یا ناحیه اخذ دیپلم ، منظورش منطقه 1و2و3 اینا هست یا چیز دیگری هست؟
      7- لازم هست همه مراحل پرینت گرفته بشه؟ میشه از خونه ثبت نام و از هر مرحله از صفحه مانیتور عکس گرفت؟
      8- بنده سال سوم یک مدرسه بودم و الآن پیش دانشگاهی یک مدرسه دیگه هستم ، در مراحل ثبت نام باید کد کدام مدرسه ثبت بشه؟
      9- شماره سریال و سری شناسنامه قدیم باید ثبت کنم یا جدید؟
      ببخشید خیلی زیاد شد ، شاید جواب سوال بقیه هم توش باشه.
      ویرایش توسط aktft : 20 بهمن 1394 در ساعت 13:25

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bit نمایش پست ها

خب میتونید پیگیری کنیددیگه نمیدونم،اخه چرا عجله کردید
      پیگری کسی ج نداد الان رفتم ثبت نام هم نمی کنه میگه پیش مشکل داره شماره چی زی ن زنگ بزنم ؟؟
      58
      مهم نیس میرم مسیرو

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ی سوال؟؟شایدم مزخرف باشه.. اقامن یه عکس گرفتم موهام پیداس گیرمیدن؟؟؟
      <br>

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ASALI99 نمایش پست ها
      ی سوال؟؟شایدم مزخرف باشه.. اقامن یه عکس گرفتم موهام پیداس گیرمیدن؟؟؟
      باسلام
      طبق دفترچه :capture-20160209-124639.png

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط EVRINA نمایش پست ها
      چندم اسفند ویرایش دوباره ؟ میشه همون موقع عکس تغییر داد؟
      الانم میتونی بعد ثبت نام عکستو تغییر بدی..الان که نوشتن تا28 بازم تمدید میکنن پارسال که از 17 تا20 اسفند ویرایش مجدد صورت گرفت...امسالم احتمال زیاد باشه..

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aktft نمایش پست ها
      با سلام به دوستان
      1-عکس اسکن شده من فرمتش jpeg هست امّا تو دفترچه راهنما نوشته باید jpg باشه ، اشکال داره؟ فرقی ندارن یا اینا گیر میدن؟ پیکسل عکس تو سایت یه چیزی نوشته تو دفترچه یک چیزی!!!! در دفترچه حداکثر 400*300 و حداقل 300*200 باشد در حالی که تو سایت نوشته «فايل تصويري چهره داوطلب که با پسوند JPG و اندازه 200 پيکسل عرض و 250 پيکسل ارتفاع تهيه شده باشد»
      2- مراحل ثبت نام خیلی گنگه در دفترچه ، اول کارت اعتباری باید خرید بشه یا فرم تقاضانامه ثبت نام آزمون سراسری باید پر شه؟
      3- کسی که هم کارت اعتباری سراسری و پیام نور میخره باید یک بار ثبت نام کنه یا دوبار؟
      4- فرم شماره دو صفحه 43 دفترچه باید کجا پر کرد (آموزش پرورش ، سایت سنجش و ...؟) و برای من که در حال تحصیلی در پیش دانشگاهی هستم باید پر کنم؟
      6- ردیف 13 فرم تقاضانامه ثبت نام کد منطقه یا ناحیه اخذ دیپلم ، منظورش منطقه 1و2و3 اینا هست یا چیز دیگری هست؟
      7- لازم هست همه مراحل پرینت گرفته بشه؟ میشه از خونه ثبت نام و از هر مرحله از صفحه مانیتور عکس گرفت؟
      8- بنده سال سوم یک مدرسه بودم و الآن پیش دانشگاهی یک مدرسه دیگه هستم ، در مراحل ثبت نام باید کد کدام مدرسه ثبت بشه؟
      1.نه این دوتا فرمت یکسان هستن فقط اسمشون فرق داره.،شما اندازه رو به این صورت بزن 250*200
      2.هیچ فرقی نداره،اول شما فرم تقاضانامه رو پر کن تا اطلاعات جلوی دستت باشه هنگام ثبت نام،بعد وارد سایت شو و کارت خریداری کن.
      3.یک بار ثبت نام میکنی و هنگام ثبت در اواخر صفحه تیک پیام نور رو میزنی یه گزینه ای باز میشه،داخل اون کد کارت پیام نورت رو میزنی.
      4.شما فرم رو تا اطلاعاتی که داری پر کن و پس دادن کارنامه ها به مدرسه و مدیر مدرسه مراجعه کن و بگو برات پرکنن و امضا بزنن.
      5.بله،اگر سال تحصیلی سال سوم شما 93-94 بوده سال اخذت 94 هست.
      6.یه کد 4 رقمی هست که بالای کارنامه جلوی منطقه/ناحیه درج شده.
      7.اصولا تنهای چیزی که نیاز به پرینت کردن داره کارت ورود به جلسس که تیرماه منتشر میشه.ولی در روند ثبت نام شما حتما شماره کارت خریداری شده،شماره پرونده و کد پیگیری ثبت نام رو باید یاد داشت کنی و پرینت بگیری و کلا همه اطلاعات مهمن،این ها رو برای دریافت اینترنتی کارت ورود به جلسه نیاز داری.اگر پرینتر نداری توصیه من اینه که صفحه رو در فلش مموری ذخیره کنی و به کافی نت بری و پرینت بگیری.
      8.اطلاع ندارم.
      9.اگه اولین بارته که کنکور شرکت میکنه باید شماره و سری جدید رو بزنی،باز مطمئن نیستم از ساعت 13.30 تا 15 میتونی با این شماره های سازمان سنجش برای راهنمایی بیشتر تماس بگیری
      02636270028 02636270061 و 02636270062
      موفق باشی
      بای بکس

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سوالی که خودم هم گیج کردهمن سال93پرستاری ازاد قبول شدم وثبت نام هم تا یه مراحلی انجام دادم ولی سر هیچ کلاسی نرفتم ولی وقتی رفتم مدارکمو بگیرم گفتن شما دانشجوی اینجا هستید باید شهریه بدی تا مدارکو بگیری الان پرونده رو گرفتم ولی میخوام بدونم تو فرم پبت نام دانشجو انصرافی به حساب میامِ

8. Top | #23
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بچه ها جلوی بند 6 که سری و سریال شناسنامس برای شماها هم یه قسمت المثنی و عادی داره؟

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      بچه ها جلوی بند 6 که سری و سریال شناسنامس برای شماها هم یه قسمت المثنی و عادی داره؟
      شما شناسنامت جدیده؟آیا المثنی گرفتی؟
      بای بکس

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ایده آل نمایش پست ها
      سوالی که خودم هم گیج کردهمن سال93پرستاری ازاد قبول شدم وثبت نام هم تا یه مراحلی انجام دادم ولی سر هیچ کلاسی نرفتم ولی وقتی رفتم مدارکمو بگیرم گفتن شما دانشجوی اینجا هستید باید شهریه بدی تا مدارکو بگیری الان پرونده رو گرفتم ولی میخوام بدونم تو فرم پبت نام دانشجو انصرافی به حساب میامِ
      لطفا از ساعت 13.30 الی 15 با یکی از این شماره های سازمان سنجش تماس بگیرید.
      نقل قول نوشته اصلی توسط aktft نمایش پست ها
      با سلام به دوستان
      1.نه این دوتا فرمت یکسان هستن فقط اسمشون فرق داره.،شما اندازه رو به این صورت بزن 250*200
      2.هیچ فرقی نداره،اول شما فرم تقاضانامه رو پر کن تا اطلاعات جلوی دستت باشه هنگام ثبت نام،بعد وارد سایت شو و کارت خریداری کن.
      3.یک بار ثبت نام میکنی و هنگام ثبت در اواخر صفحه تیک پیام نور رو میزنی یه گزینه ای باز میشه،داخل اون کد کارت پیام نورت رو میزنی.
      4.شما فرم رو تا اطلاعاتی که داری پر کن و پس دادن کارنامه ها به مدرسه و مدیر مدرسه مراجعه کن و بگو برات پرکنن و امضا بزنن.
      5.بله،اگر سال تحصیلی سال سوم شما 93-94 بوده سال اخذت 94 هست.
      6.یه کد 4 رقمی هست که بالای کارنامه جلوی منطقه/ناحیه درج شده.
      7.اصولا تنهای چیزی که نیاز به پرینت کردن داره کارت ورود به جلسس که تیرماه منتشر میشه.ولی در روند ثبت نام شما حتما شماره کارت خریداری شده،شماره پرونده و کد پیگیری ثبت نام رو باید یاد داشت کنی و پرینت بگیری و کلا همه اطلاعات مهمن،این ها رو برای دریافت اینترنتی کارت ورود به جلسه نیاز داری.اگر پرینتر نداری توصیه من اینه که صفحه رو در فلش مموری ذخیره کنی و به کافی نت بری و پرینت بگیری.
      8.اطلاع ندارم.
      9.اگه اولین بارته که کنکور شرکت میکنه باید شماره و سری جدید رو بزنی،باز مطمئن نیستم از ساعت 13.30 تا 15 میتونی با این شماره های سازمان سنجش برای راهنمایی بیشتر تماس بگیری
      0263627002802636270061 و 02636270062
      موفق باشی
      بای بکس

11. Top | #26
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arian_GNTC نمایش پست ها
      شما شناسنامت جدیده؟آیا المثنی گرفتی؟
      جدیده ولی نمیدونم المثنی به چی میگن
      من اسم کوچیکم رو عوض کردم همین تابستون
      ولی اون چیزایی هم که برای المثنی و اینا نوشته اصلا شببیه شناسنامه الان و قبلیم نداره

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      جدیده ولی نمیدونم المثنی به چی میگن
      من اسم کوچیکم رو عوض کردم همین تابستون
      ولی اون چیزایی هم که برای المثنی و اینا نوشته اصلا شببیه شناسنامه الان و قبلیم نداره
      المثنی یعنی شما شناسنامت رو گم کردی و دوباره گرفتی.
      شما تو همون فیلد عادی پر کن.
      به این صورت مثال زیر:
      x 34 7869
      بای بکس

13. Top | #28
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Arian_GNTC نمایش پست ها
      المثنی یعنی شما شناسنامت رو گم کردی و دوباره گرفتی.
      شما تو همون فیلد عادی پر کن.
      به این صورت مثال زیر:
      x 34 7869
      نه ببیننید یه قسمت کنار همینی که میگید گذاشته و اطلاعات عادی و امثنی گذاشتع به شکل عکس . نمیدونم برای بقیه هم داره یا فقط مال من این عکسو داره

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من باید دوباره عکس بگیرم؟..اخه فقط یذره موهام پیداس...
      <br>

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نه ببیننید یه قسمت کنار همینی که میگید گذاشته و اطلاعات عادی و امثنی گذاشتع به شکل عکس . نمیدونم برای بقیه هم داره یا فقط مال من این عکسو داره
      برای همه داره تا مثالی اورده باشه و توضیحی داده باشه برای هر دوگروه عادی و المثنی
      مشکلی نیست dont worry.
      بای بکس

صفحه 2 از 8 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)