خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 77
    1. Top | #31
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      "...من معتقدم خداوند در جهنم جایی دارد که در آن به یک نفر به اندازه ده ملیون انسان عذاب وارد میکند...و آن جایگاه جایگاه وزیر آموزش و پرورش است که مستقیم یا غیر مستقیم روی زندگی ده ملیون انسان تأثیر میگذارد." شهید رجایی

دلنوشت خودم!
      کاش امروز چندین شهید رجایی در امور مربوطه داشتیم!
      SaM019

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      .jpg

3. Top | #33
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      یعنی من توی این کشور خیری ندیدم
      اولین بار خبرو از20و30شنیدم اما خبری ک معلقه و مثل پشه سرگردونه تو هوا چه ارزشی داره؟
      بخدا دیوونه شدم نفهمیدم تاثیر برداشته شد ...؟...برداشته میشه ..؟..در شرفه ؟...
      یا کارکنان مجلس مشغول کارند مزاحم نشوید !!!
      ای کاش رهبر همه کاره کشور بود ... اگه ما ی ذره امنیت و ارامشم داریم از صدقه سر ایت الله خامنه ای ست . کجایند انان ک خدمت به مردم را سرلوحه کارشان قرار میدهند؟هعی..

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fafaaa77 نمایش پست ها
      یعنی من توی این کشور خیری ندیدم
      اولین بار خبرو از20و30شنیدم اما خبری ک معلقه و مثل پشه سرگردونه تو هوا چه ارزشی داره؟
      بخدا دیوونه شدم نفهمیدم تاثیر برداشته شد ...؟...برداشته میشه ..؟..در شرفه ؟...
      یا کارکنان مجلس مشغول کارند مزاحم نشوید !!!
      ای کاش رهبر همه کاره کشور بود ... اگه ما ی ذره امنیت و ارامشم داریم از صدقه سر ایت الله خامنه ای ست . کجایند انان ک خدمت به مردم را سرلوحه کارشان قرار میدهند؟هعی..
      تکبیر :troll (6):

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      یعنی واقعا فکر میکنین این طرح رو لغو میکنن ؟ بیخیال یکم منطقی باشید هم وزیر علوم هم اموزش پرورش هم مجلس 4 ساله وقت گذاشتن رو این قانون حالا با رای دیوان بیان بکن چشم ما کلا از اول اشتباه کردیم ؟ قول میدم تا عید مجلس جواب نامه وزارت علوم رو میده و تاثیر قطعی رو اعلام میکنن

6. Top | #36
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      چه خوب. خداکنه لغو نشه

7. Top | #37
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط INFERNAL نمایش پست ها
      تکبیر :troll (6):

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به قول یه آخوندی که جدیدا ممنوع التصویر شده ن ق و ی ...دم انتخابات ک میشه گزارشگرای صداسیما ۹۰ درصد مصاحبه شونده هاش راجع به انتخابات خانمای بی حجابه ولی بعد انتخابات....تا کارشون گیره جوون ایرانی با حجابو بی حجاب فرقی نداره کارگر و پولدار و کشاورز همه یکسان.......تحصیلکرده مملکت دانشجوی ایرانی ...دریغ از تک مشکلی که از منو خونوادم حل شده باشه منم جزئی از این کشورم بخدا...وقتی نامردی به این وضوح تاثیر معدل رو ک ۹۰ درصد ب سود بچه پولدارای غیر انتفاعیه رو تو صحن مجلس تصویب میکنن تنها کاری که میتونم بکنم اینه که همون یک ساعتی که وقتمو میگیره برای رای دادن و انتخابات رو بشینم خونه بخونم شاید تو همون یه ساعت فرمولی چیزی حفظ کنم شاید یک هزارم جبران ضرری که آموزشو پرورش و نماینده مجلس به سرنوشت و آیندم زده جبران شه یک هزارم از تاثیر معدل کم شه شده عدالت به تمام معنا داره اجرا میشه تو مملکت واقعا خیر ببینین که دارین خیر میرسونین به منو امثال من ...خداخودش رحم کنه فقط خودش....

9. Top | #39
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lili96666 نمایش پست ها
      چه خوب. خداکنه لغو نشه
      ناموسا تو فک کردی معدلت خیلی خوبه؟
      .
      .
      .
      چن خط نوشتم پاکشون کردم...

10. Top | #40
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      گفتم ی چیز متفاوت بگمبودن نبودش واسه من خیلی فرق نداره نمره هام از 19تا19/5فقط زمین دینی 18/75.

11. Top | #41
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeedt نمایش پست ها
      به قول یه آخوندی که جدیدا ممنوع التصویر شده ن ق و ی ...دم انتخابات ک میشه گزارشگرای صداسیما ۹۰ درصد مصاحبه شونده هاش راجع به انتخابات خانمای بی حجابه ولی بعد انتخابات....تا کارشون گیره جوون ایرانی با حجابو بی حجاب فرقی نداره کارگر و پولدار و کشاورز همه یکسان.......تحصیلکرده مملکت دانشجوی ایرانی ...دریغ از تک مشکلی که از منو خونوادم حل شده باشه منم جزئی از این کشورم بخدا...وقتی نامردی به این وضوح تاثیر معدل رو ک ۹۰ درصد ب سود بچه پولدارای غیر انتفاعیه رو تو صحن مجلس تصویب میکنن تنها کاری که میتونم بکنم اینه که همون یک ساعتی که وقتمو میگیره برای رای دادن و انتخابات رو بشینم خونه بخونم شاید تو همون یه ساعت فرمولی چیزی حفظ کنم شاید یک هزارم جبران ضرری که آموزشو پرورش و نماینده مجلس به سرنوشت و آیندم زده جبران شه یک هزارم از تاثیر معدل کم شه شده عدالت به تمام معنا داره اجرا میشه تو مملکت واقعا خیر ببینین که دارین خیر میرسونین به منو امثال من ...خداخودش رحم کنه فقط خودش....

همش دروغ ...دروغ ....وعده های سرخرمن
      ای بابا ... کی به فکر ماست؟!!
      همه به فکر منافع خودشون !!!!

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      تنها کاری که ما میتونیم تو این فرصت باقی مونده تا کنکور بکنیم اینه که سخت درس بخونیم و دعا کنیم خدا خودش یه کاری برای ما معدل پایینا کنه .
      I Never give up ∞

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      از ماست که بر ماست ((از ریشه))
      ولی باید یه چیزی به این آقایون گفت اگه شما پشتتون گرمه ماهم یه پارتی ارجح تر و بالاتر داریم که خدا نام داره اگه میشناسینش
      .

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نترس داداش خدا باماست..اثیر الان +...+هم میمونه

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درصورت تاثیر قطعی یه مدل 13 باید این دردصدهارو بزنه تهران قبول شه

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن