خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 45
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      تا یکسال بعد از اخذ مدرک پیش دانشگاهی حق داری دفترچه بفرستی
      تا یکسال بعد ار انصراف از دانشگاه (در صورت نگرفتن مدرک معادل کاردانی) حق داری دفترچه بفرستی. اگر کاردانی بگیری یکم پیچیده تر میشه
      در صورتی میتونی دانشگاه ثبت نام کنی که یا این مهلت یک ساله تموم نشده باشه یا قبل از اتمامش دفترچه فرستاده باشی

حالا خودت حساب کن ببین کدومیکی از شرایط رو میتونی در خودت ایجاد کنی
      سلام خان...یکی از داوطلبین این شرایط رو داره..ببین مشکلی هست یا نه...جهت اخذ معافیت تحصیلی منجدد..

متولد مرداد75

اخذ پیش دانشگاهی خرداد خرداد93.شرکت در کنکور93 و94..و دانشجوی دوره شبانه ورودی مهر94..

1.تابستان انصراف بده میتونه معافیت مجدد بگیره؟
      2.سنوات حساب میشه؟یعنی معافیت5 ساله کارشناسی مجدد نمیدن..چون اولی تا99 هستش..

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr Sky نمایش پست ها

نتیجه کنکور شریور اعلام میشه.....من خرداد فارغ تحصیل بشم تا خرداد سال بعد وقت دارم یا شهریور؟....یعنی شریور باید فارغ تحصیل بشم؟

طبق قانون جدید فارغ التحصیلان خرداد ماه هم تا آخر شهریور سال بعد از فارغ التحصیلی (منظور گرفتن پیش دانشگاهیه ) فرصت معرفی به سازمان نظام وظیفه دارند.

3. Top | #33
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shaahin نمایش پست ها
      طبق قانون جدید فارغ التحصیلان خرداد ماه هم تا آخر شهریور سال بعد از فارغ التحصیلی (منظور گرفتن پیش دانشگاهیه ) فرصت معرفی به سازمان نظام وظیفه دارند.
      بنظرت یه درس داخل رو شهریور امتحان بدم بهتره یا خرداد تمومش کنم.......؟؟
      .
      .
      .یه درس رو بزارم عوارض جانبی نداره؟
      .

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      با تمام وجود عرض میکنم اول شما سعی کن پشت کنکور نمونی به خصوص این که رشته ی شما ریاضی هست و تقریبا تمام رشته های ریاضی حتی پذیرش بدون کنکور هم دارن که خب طبیعتا رشته ی دلخواه شما هم جدا از این ها نیست.
      وطبق قانون جدید فارغ التحصیلان خرداد و شهریور ازبابت کنکوردادن تفاوتی ندارن و این قانون رو ازاونجایی که خیلی از بچه ها همین کاری رو که شما میگید انجام میدادن تصویب و عملی کردن که من خودم هم طبق این قانون دوبار کنکور دادم و مشکلی هم پیش نیامد.

5. Top | #35
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shaahin نمایش پست ها
      با تمام وجود عرض میکنم اول شما سعی کن پشت کنکور نمونی به خصوص این که رشته ی شما ریاضی هست و تقریبا تمام رشته های ریاضی حتی پذیرش بدون کنکور هم دارن که خب طبیعتا رشته ی دلخواه شما هم جدا از این ها نیست.
      وطبق قانون جدید فارغ التحصیلان خرداد و شهریور ازبابت کنکوردادن تفاوتی ندارن و این قانون رو ازاونجایی که خیلی از بچه ها همین کاری رو که شما میگید انجام میدادن تصویب و عملی کردن که من خودم هم طبق این قانون دوبار کنکور دادم و مشکلی هم پیش نیامد.
      بعد از فارع تحصیلی نیازی به گرفتن برگه از مدرسه یا مراجه به پلیس +10 نیست؟
      .
      .

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

بعد از فارع تحصیلی نیازی به گرفتن برگه از مدرسه یا مراجه به پلیس +10 نیست؟
      .
      .
      خیر، این قانون هم باتوجه به آخرین اطلاعاتی که بنده دارم هنوز هم پابرجاست ولی باز شما یکی دوبار سایت پلیس - نظام وظیفه رو خوب بچرخید و اگه لازم شد به شماره ای که قرار داده اند زنگ بزنید ممکنه نکات بیشتری هم دستتان بیاید.

7. Top | #37
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      3- ﺣﺪﺍﻛﺜﺮ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻣﺸﻤﻮﻻ‌ﻧﻲ ﻛﻪ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺳﻦ ﻣﺸﻤﻮﻟﻴﺖ ، ﻓﺎﺭﻍ ﺍﻟﺘﺤﺼﻴﻞ، ﺍﻧﺼﺮﺍﻑ، ﺗﺮﻙ ﺗﺤﺼﻴﻞ ﻳﺎ ﺍﺧﺮﺍﺝ ﻣﻲ ﺷﻮﻧﺪ ﭼﻪ ﻣﺪﺕ ﻣﻲ ﺑﺎﺷﺪ؟
      ﺟﻮﺍﺏ : ﺍﺯ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﻓﺮﺍﻏﺖ ، ﺍﺧﺮﺍﺝ ﻳﺎ ﺗﺮﻙ ﺗﺤﺼﻴﻞ ﻳﻜﺴﺎﻝ ﻓﺮﺻﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺗﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻧﻤﺎﻳﻨﺪ.
       ﻣﺜﺎﻝ: ﺩﺍﻧﺶ ﺁﻣﻮﺯ ﻣﺘﻮﻟﺪ 18/2/73 ﻛﻪ ﺩﺭ ﺗﻴﺮﻣﺎﻩ 1391 ﻓﺎﺭﻍ ﺍﻟﺘﺤﺼﻴﻞ، ﺍﻧﺼﺮﺍﻑ ، ﺗﺮﻙ ﺗﺤﺼﻴﻞ ﻭﻳﺎﺍﺧﺮﺍﺟﻲ ﻣﺤﺴﻮﺏ ﺷﻮﻧﺪ ﺗﺎﭘﺎﻳﺎﻥ ﺗﻴﺮ ﻣﺎﻩ 92 ﻣﻬﻠﺖ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ.
      ﺍﺯ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﻓﺮﺍﻏﺖ ، ﺍﺧﺮﺍﺝ ﻳﺎ ﺗﺮﻙ ﺗﺤﺼﻴﻞ ﻳﻜﺴﺎﻝ ﻓﺮﺻﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺗﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻧﻤﺎﻳﻨﺪ.
      (ﺟﻬﺖ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﺗﺴﻬﯿﻼ‌ﺕ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﻗﺒﯿﻞ ﻣﺸﻤﻮﻻ‌ﻥ ، ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺮﮐﺖ ﺩﺭ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻫﻬﺎ ،ﺗﺎ 31/6/ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻓﺮﺍﻏﺖ ﺍﺯ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻣﻬﻠﺖ ﻣﻌﺮﻓﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ.)
      .
      .
      .این تو ساین نظام وظیفه هست...ولی تو چند تا بند دیگه خلاف اینو گفتن...!!!!

8. Top | #38
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      امروز رفتم پلیس +10 .......گفت بعد از اینکه به سن 18 سالگی رسیدی چه فارغ تحصیل خرداد باشی چه شهریور باید دوباره بیای اینجا.یه معافی بهت میدم که تا سن 20 سالگی معافی
      .
      .
      .
      .
      What is your نظر؟

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      امروز رفتم پلیس +10 .......گفت بعد از اینکه به سن 18 سالگی رسیدی چه فارغ تحصیل خرداد باشی چه شهریور باید دوباره بیای اینجا.یه معافی بهت میدم که تا سن 20 سالگی معافی
      .
      .
      .
      .
      What is your نظر؟
      @ah.at
      یک نفری از من پرسید برای پشت کنکور موندن سال سوم چیکار باید کرد؟ سال اولی که کنکور داد 94 بوده ! الان کنکور 95 میخواد بده . درسش خوبه ولی رشته و دانشگاهی که میخواد قبول نمیشه . برای همین تصمیم گرفته اگر قبول نشد بمونه برای کنکور 96
      مشکل دیگه ای که داره اینه که موقع ثبت نام کنکور دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعی ها رو انتخاب نکرده !
      حالا میتونه سال سوم پشت کنکور بمونه؟! چطوری؟
      کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88

دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95

موفقیت اتفاقی نیست

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط optician نمایش پست ها
      @ah.at
      یک نفری از من پرسید برای پشت کنکور موندن سال سوم چیکار باید کرد؟ سال اولی که کنکور داد 94 بوده ! الان کنکور 95 میخواد بده . درسش خوبه ولی رشته و دانشگاهی که میخواد قبول نمیشه . برای همین تصمیم گرفته اگر قبول نشد بمونه برای کنکور 96
      مشکل دیگه ای که داره اینه که موقع ثبت نام کنکور دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعی ها رو انتخاب نکرده !
      آره میتونه بمونه ....
      مشکلی نیس ....
      این دانشگاه ها خودشون ثبت نام جدا دارن که تو سایتشون اعلام میکنن ...
      نیازی نیست که حتمن موقعه ثبت نام کنکور اونا رو هم انتخاب کنن ...

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      دقیقا واسه اینکه یک سال پشت کنکور موند چه باید کرد؟
      سربازی-انتخاب رشته-ثبت نام کنکور فعلی و موارد دیگر....!؟
      .
      .لطفا پاسخ بدید.
      هیچ کار
      تا پایان شهریور سال بعد فرصت دارید خودتون رو برا اعزام معرفی کنید
      اگر سال بعد دانشگاه قبول بشید براتون از طرف دانشگاه درخواست معافیت تحصیلی میشه و تمام

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط optician نمایش پست ها
      @ah.at
      احتمالا موقع انتخاب رشته با واریز هزینه اش میتونه انتخاب رشته بکنه برا پیام نور و ..
      ی راه آسون این که ی رشته با شهریه ثابت پایین رو تو دانشگاه آزاد ثبت نام بکنه و مرخصی بگیره مثل حسابداری

13. Top | #43
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezagmi نمایش پست ها
      هیچ کار
      تا پایان شهریور سال بعد فرصت دارید خودتون رو برا اعزام معرفی کنید
      اگر سال بعد دانشگاه قبول بشید براتون از طرف دانشگاه درخواست معافیت تحصیلی میشه و تمام
      من واسه اطمینان میخوتم یه درس داخلی رو بزارم واسه شهریور...این کار بعدا عوارض جانبی نداره؟"در مورد هر چیزی"

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات

من واسه اطمینان میخوتم یه درس داخلی رو بزارم واسه شهریور...این کار بعدا عوارض جانبی نداره؟"در مورد هر چیزی"
      عوارض که چی بگم والا؟
      پارسال پسر همسایه ی درس رو نتونست شهریور پاس کنه نتونست بره دانشگاه

15. Top | #45
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezagmi نمایش پست ها
      عوارض که چی بگم والا؟
      پارسال پسر همسایه ی درس رو نتونست شهریور پاس کنه نتونست بره دانشگاه
      خخخخ....عارضه زیاد ناجوری نیست.......

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن