د وبار حالت عادی میتونی کنکور بدی مورد نداره یکی پیش دانشگاهی یکی هم دقیقا سال بعدش ربطی به سربازی نداره چون 1 سال معافیت تحصیلی داری بعد گرفتن مدرک پیش
د وبار حالت عادی میتونی کنکور بدی مورد نداره یکی پیش دانشگاهی یکی هم دقیقا سال بعدش ربطی به سربازی نداره چون 1 سال معافیت تحصیلی داری بعد گرفتن مدرک پیش
http://hedua.com/wp-content/uploads/...orkPaysOff.jpg
ترس ترمزه اونی برده که برا چیزی که میخواد تا ته گاز و پر کنه
http://hedua.com/wp-content/uploads/...orkPaysOff.jpg
ترس ترمزه اونی برده که برا چیزی که میخواد تا ته گاز و پر کنه
اگه واقعا توانییشو داری و میخوام واقعا بخونی ، بمون
اما به یاد داشته باش!
پشت کنکور موندن کار هرکسی نیست!
افسردگی میاره و ...
چون شما قبلا مدرسه میرفتین و این و اونو میدیدن و در اجتماع بودین ...
در حالیکه پشت کنکوری یعنی فقط و فقط درس خوندن ...
(هر چند میگن شرکت در کنکور های آزمایشی قلم چی و ... میتونه بهتون کمک کنه چون حداقلش اینو اونو میبینین و خودتونم می سنجین ...)
هر چند به من هیچکس اینارو نگفت و من داغون شدم آخرشم نتیجه نگرفتم ... چون من قلم چی ثبت نام نکردم ...
و کلا یکی دوسال در تنهایی گذروندم هر چند الانشم تنهام ... دیگه برام عادی شده ...
فقط بخاطر داشته باش قبلش واقعا واقعی تصمیم بگیر ... بعدش بمون ...
اشتباه منم تکرار نکن - هر چند اون زمان کسی منو راهنمایی نکرد ...
موفق باشین ...
کار خاصی نیازی نیست بکنی.
این فایلو دانلود کن از آقای افشار کامل توضیخ داده.
پشت کنکوری ها و نظام وظیفه_ مشاوره علیرضا افشار
بای بکس
خلاف قوانین.
شرایطش بستگی به سنت داره که براساس اون باید معافیت تحصیلی بگیری ...
خب بستگی به سنت داره من سنم کمی بالا بود به همین خاطر دانشگاه غیر روزانه رفتم و معافیت تحصیلی گرفتم ، بهتره از پلیس +10 بپرسی ...
فقط همین بود فکر کنم ... نظام وظیفه ...
اما اگه این اولین سالت میشه که پشت کنکوری میمونه و اگه سنت کمتر از 18 باشه برات یکسال مهلت میدن ...
میگم که بهتره خودتون برین بپرسین اونا بهتر راهنماییت میکنن
با سلام...مغزم خراب شده دیگه
من متولد مرداد77 هستم.کنکور 95 که اولیمه..و 96 هم دومیه.....من امسال خرداد فارغ تحصیل بشم آیا بدون انجام هیچگونه کار خاصی مثل گرفتن برگه از مدرسه یا مراجعه به +10 و پلیس و ارتش و سپاه میتونم 96 کنکور بدم و مشکلی پیش نیاد؟
.
.
.اگه یک سال معافم خرداد سال بعد باید برم کهo_Oنتیجه کنکور هم شهریور ماه میاد دقیقا قضیه چیه؟...
با سپاس
تا یکسال بعد از اخذ مدرک پیش دانشگاهی حق داری دفترچه بفرستی
تا یکسال بعد ار انصراف از دانشگاه (در صورت نگرفتن مدرک معادل کاردانی) حق داری دفترچه بفرستی. اگر کاردانی بگیری یکم پیچیده تر میشه
در صورتی میتونی دانشگاه ثبت نام کنی که یا این مهلت یک ساله تموم نشده باشه یا قبل از اتمامش دفترچه فرستاده باشی
حالا خودت حساب کن ببین کدومیکی از شرایط رو میتونی در خودت ایجاد کنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)