خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 53
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

ثبت‌ نام کنکور ۹۵ از امروز

به اطلاع داوطلبان عزیز می رساند برای ثبت نام در آزمون سراسری از ساعت 18 امروز به همین سایت مراجعه نمایند .

سازمان سنجش آموزش کشور

=================================================

توجه توجه سریال خرید ثبت نام کنکور سراسری 95 اومد!

سامانه خرید اینترنتی کارت اعتباری سازمان سنجش آموزش کشور

=========================================

آن هایی که فکر میکنند لینک بالا درست نیست اگه باور نمیکنن برن سایت سازمان سنجش به نشانی :

سازمان سنجش آموزش کشور

بعد برین
      سمت چپ - سپس روی گزینه خرید کارت اعتباری

ثبت‌نام برای شرکت در آزمون سراسری سال ۱۳۹۵ از امروز (دوشنبه ۱۹ بهمن ) از طریق سایت سازمان سنجش آغاز می‌شود و دفترچه راهنمای شرکت در آزمون بر سایت این سازمان قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ثبت‌نام برای شرکت‌ در آزمون‌ سراسری سال 1395 برای دوره‌های روزانه‌، نوبت دوم (شبانه‌)، نیمه حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات‌ آموزش‌ عالی، دانشگاه‌ پیام‌ نور و مؤسسات‌ آموزش‌ عالی غیرانتفاعی و غیردولتی از امروز (‌دوشنبه 19 بهمن) از طریق سایت سازمان سنجش آغاز می‌شود و تا روز چهارشنبه 28 بهمن 1394 ادامه دارد.
      طبق اعلام حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش، متقاضیان تحصیل در آن دسته از کدرشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی که پذیرش آنها به روش با آزمون صورت می‌گیرد، توجه داشته باشند از آنجا که پذیرش در این قبیل رشته‌ها نیز از طریق همین آزمون صورت خواهد گرفت، لذا ضرورت دارد متقاضیان در آزمون سراسری سال 1395 ثبت‌نام و در تاریخ مقرر در جلسه آزمون شرکت کنند.
      دفترچه راهنمای ثبت‌نام به همراه اطلاعیه تکمیلی ثبت‌نام در آزمون سراسری سال 1395 بر روی پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش منتشر شده است و داوطلبان قبل از ثبت‌نام باید آن را با دقت مطالعه کنند.
      تکالیف داوطلبان‌ برای شرکت‌ در آزمون سراسری سال 1395
      1. مطالعه دفترچه راهنمای ثبت‌نام (دفترچه شماره 1) در آزمون سراسری سال 1395 (این دفترچه روی پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش قرار دارد).
      2. خرید کارت اعتباری ثبت‌نام از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش.
      3. مراجعه به سامانه جمع‌آوری اطلاعات و سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها به نشانی: وزارت آموزش و پرورش - سامانه مشاهده و دریافت کد سوابق تحصیلی برای دریافت کدهای سوابق تحصیلی ذیل:
      کد سوابق تحصیلی برای دیپلمه‌های سال 1384 تا سال 1394 و با عنوان رشته‌های تحصیلی ریاضی و فیزیک، علوم تجربی، ادبیات و علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی.
      کد سوابق تحصیلی برای داوطلبان دارای مدرک پیش‌دانشگاهی ریاضی و فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی، علوم و معارف اسلامی و هنر که مدرک دوره پیش‌دانشگاهی خود را از سال تحصیلی 1391 تا 1394 اخذ کرده‌اند.
      دارندگان مدرک پیش‌دانشگاهی سال‌های 1391 تا 1394 باید طبق بند 3 اقدام کرده و دانش‌آموزان پیش‌دانشگاهی سال تحصیلی جاری که در خرداد سال 95 فارغ‌التحصیل می‌شوند، لازم است برای اطلاع از نحوه اقدام به اطلاعیه پرینت کارت شرکت در آزمون در تاریخ14 تیر 1395 مراجعه کنند.
      داوطلبانی که مشمول اعمال سوابق تحصیلی دیپلم و پیش‌دانشگاهی (هر دو مورد) هستند، توجه داشته باشند باید از سامانه فوق دو کد سوابق تحصیلی دریافت کنند.
      4. ثبت‌نام از طریق سایت اینترنتی سازمان سنجش در زمان تعیین شده (از تاریخ 19 بهمن لغایت 28 بهمن 1394).

5. پرینت کارت‌ شرکت در‌ آزمون، با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش بر اساس برنامه زمانی مندرج در دفترچه راهنمای شماره یک.
      6. حاضر شدن در محل‌ و حوزه امتحانی تعیین‌ شده در کارت شرکت در آزمون‌ و پاسخ دادن به سؤالات.
      انتهای پیام/

تسنیم
      ویرایش توسط Goodbye forever : 19 بهمن 1394 در ساعت 18:18

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دقیقا کجای سایت گذاشته
      از صبح تا حالا هزاربار چکش کردم خبری نیست
      خدایا کمکمون کن

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masoomejaliliyan نمایش پست ها
      دقیقا کجای سایت گذاشته
      از صبح تا حالا هزاربار چکش کردم خبری نیست
      بزودی قرار خواهند داد ، صبور باشین . . .

اول کارت اعتباری رو قرار میدن ، بعدش فرآیند ثبت نام . . .

هنوز کارت اعتباری رو قرار ندادن . . .

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      خو صبور نیستم جونم بالا اومد
      خدایا کمکمون کن

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      عاغا من تا وقتی نت باشه اصن نمیتونم درس بخونم همش میام نت. از دیشب تا حالا منتظرم پورتال رو باز کنن سریع ثبت نام کنم بشینم بعدشم مودمو جمع کنم بشینم پا درس

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir76hossein نمایش پست ها
      عاغا من تا وقتی نت باشه اصن نمیتونم درس بخونم همش میام نت. از دیشب تا حالا منتظرم پورتال رو باز کنن سریع ثبت نام کنم بشینم بعدشم مودمو جمع کنم بشینم پا درس
      آره شاید منم از نت کمی دوری کردم ... فعلا سرماخوردگی دارم نمیشه درس خوند بینیم داغون شد - کلی دستمال کاغذی تموم کردم - فکر کنم داره 3-4 بسته میشه

برای من که مهم نیست تاثیر بدن یا ندن ، اما امیدوارم هر چی هم که اتفاق بیفته خیر باشه و به نفع همه باشه!

مثل تاثیر مثبت!

7. Top | #7
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      از ساعت 6 ثبت نام باز میشه

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      آقا قضیه چیه بالاخره این معدل کوفتی تاثیر داره یا نه؟
      خودشون که نمیفهمن چی میگن
      از یه طرف نوشته سوابق پیش و سوم تاثیر داره از یهطرف نوشته حداکثر تا 31 شهریور باید مدرک پیش بگیرن .
      اینا واقعا فازشون چیه؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      آقا قضیه چیه بالاخره این معدل کوفتی تاثیر داره یا نه؟
      خودشون که نمیفهمن چی میگن
      از یه طرف نوشته سوابق پیش و سوم تاثیر داره از یهطرف نوشته حداکثر تا 31 شهریور باید مدرک پیش بگیرن .
      اینا واقعا فازشون چیه؟
      فعلا معلوم نیست - سازمان سنجش خودش که فعلا میگه تاثیر فعلا مثبته و قطعی نیست! اما باید نظر مجلس رو هم بپرسن و ببینن که اونا چی میگن ، هر چی اونا بگن همون میشه فکر کنم ...

از اون طرف دیوان عدالت اداری هم از گفته اش کوتاه نمیاد و میگه در آزمون سراسری 95 نباید سوابق تحصیلی تاثیر داده بشه چون ملاک نمره کتبی نهایی در سال اول و دوم و سوم دبیرستان باید باشه که تنها سال سوم نهایی برگزار شده و سازمان سنجش تخلف کرده ...

امیدوارم در نهایت خیر باشه ... حداقلش تاثیر رو مثبت کنن ...

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      معدل پیش از چه سالی تاثیر داره توو کنکور؟

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      معدل پیش از چه سالی تاثیر داره توو کنکور؟
      برای اولین بار همین سال - و برای داوطلبان کنکور سراسری 95 بصورت 5درصد بصورت مثبت و در سال 96 قطعی به میزان 5 درصد

12. Top | #12
      dow
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این فرم شماره 2 قضیه اش چیه ؟ میشه بعداز اینکه یه جا قبول شدیم از مدرسه تاییدیه اش رو بگیریم؟

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اره ما که پارسال کنکور دادیم پر نکردیم.حالا متوجه شدی به ما هم بگو امسال برم پر کنم

14. Top | #14
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      " به اطلاع داوطلبان عزیز می رساند برای ثبت نام در آزمون سراسری از ساعت 18 امروز به همین سایت مراجعه نمایند "

تائیر معدل هم همچنان در هاله ای ابهــام هست ...

اللهم عجل لولیک الفرج...

آینده مهم نیست اینکه آینده رو چطور بسازی مهمه !

15. Top | #15
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط K95K95 نمایش پست ها
      برای اولین بار همین سال - و برای داوطلبان کنکور سراسری 95 بصورت 5درصد بصورت مثبت و در سال 96 قطعی به میزان 5 درصد
      نه منظورم اینه از سال 91 نوشته یعنی اونی که خرداد 91 پیش رو تموم کرده هم تاثیر داره براش؟

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن