خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

چیکار کنم به درصد 30-40 برای عربی برسم(اضطراری)

سلام دوستان عزیز!
      لطفا بهترین منبع و روش رو برای مطالعه ی درس عربی بهم پیشنهاد بدید
      تنها درسی که باهاش مشکل دارم عربی هستش به دلایلی از جمله این که قصد داشتم وارد رشته علوم سیاسی یا روانشناسی بشم برای این درس وقت نذاشتم ( اصلا بلد نیستم) ولی الان نظرم عوض شده و دوست دارم جذب قوه ی قضاییه بشم و درس عربی رو بسیار لازم دارم
      می خوام بهم بگید در مدت باقی مونده چیکار کنم به درصد 30-40 برسم نه بیشتر تنها مشکل من عربی هستش بقیه رو مشکل ندارم لطفا کمکم کنید!

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خیلی خب پسر تو که میخای کارشناسی رو حقوق بخونی و ادامه رو فقه و حقوق ( همون وکالت ) چرا خودتو الکی اذیت میکنی .

توی کنکور انسانی رتبه 1 میره حقوق دانشگاه تهران . تو کنکور تجربی و ریاضی 10000 هم میتونه بره حقوق دانشگاه تهران .

کنکور ریاضی یا تجربی بده . زیاد خودتو اذیت نکن .

تازه میتونی وارد دانشگاه های سپاه ، ارتش ، امام حسین ، امام صادق و ... بشی که اصلا به کنکورت نگاه هم نمیکنن .

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      داداش دانشگاه علوم قضایی دانشجو هاشو بورس میکنه مثل تربیت معلم علاوه بر این من تو بقیه ی درسای انسانی مشکلی ندارم در 70 به غیر از ریاضی که 10-20 درصد
      خوب چه لزومی داره با این شرایط برم کنکور تجربی با ریاضی بدم؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouya1376 نمایش پست ها
      داداش دانشگاه علوم قضایی دانشجو هاشو بورس میکنه مثل تربیت معلم علاوه بر این من تو بقیه ی درسای انسانی مشکلی ندارم در 70 به غیر از ریاضی که 10-20 درصد
      خوب چه لزومی داره با این شرایط برم کنکور تجربی با ریاضی بدم؟

لزومش اینه برو بخورو بخاب تا وقتی مرسی سر کلاس دانشگات .

خب به هر حال هر طور خودت دوس داری .

وسه عربی هم اگه عربیت خیلی ضعیفه کتاب مبتکران رو بگیر تا 50% میرسونتت . وسه بقیش هم خیلی سبز جامع ( غزال موسوی ) یا گاج کامل و یا عربی سفید گاج . هر کدوم که دوس داشتی .

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ah.at نمایش پست ها
      خیلی خب پسر تو که میخای کارشناسی رو حقوق بخونی و ادامه رو فقه و حقوق ( همون وکالت ) چرا خودتو الکی اذیت میکنی .

توی کنکور انسانی رتبه 1 میره حقوق دانشگاه تهران . تو کنکور تجربی و ریاضی 10000 هم میتونه بره حقوق دانشگاه تهران .

کنکور ریاضی یا تجربی بده . زیاد خودتو اذیت نکن .

تازه میتونی وارد دانشگاه های سپاه ، ارتش ، امام حسین ، امام صادق و ... بشی که اصلا به کنکورت نگاه هم نمیکنن .
      داداش اطلاعات غلط نده به داوطلبا..کجا ریاضی تجربی میتونه بره حقوق دانشگاه تهران؟ریاضی وتجربی میتونه فقط به رشته علوم قضایی دانشگاه علوم قضایی بره اونم نه با رتبه ده هزار رتبه های بهترش میرن...حقوق فقط مال انسانیه...بغیر ازاد بدون کنکور

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Skinner نمایش پست ها
      داداش اطلاعات غلط نده به داوطلبا..کجا ریاضی تجربی میتونه بره حقوق دانشگاه تهران؟ریاضی وتجربی میتونه فقط به رشته علوم قضایی دانشگاه علوم قضایی بره اونم نه با رتبه ده هزار رتبه های بهترش میرن...حقوق فقط مال انسانیه...بغیر ازاد بدون کنکور

داداش جوک نگو من قلقلکیم

تو دفترچه انتخاب رشته هم هست

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ah.at نمایش پست ها

داداش جوک نگو من قلقلکیم

تو دفترچه انتخاب رشته هم هست
      تو دفترچه انتخاب رشته گروه ریاضی وتجربی دانشگاههای دولتی ازاد با ازمون وپیام نور با ازمون کجا رشته حقوق هست کارشناسی پیوسته؟...جک نگو مسخره

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      ترجمه و تعریب و مفهوم اصلا از دست نده چون راحتن!
      درک مطلب بیخیال!
      قواعد:اعلال کلا بیخیال!
      اون فواعدی که میتونی یاد بگیری و تستشو بزنی رو فقط تمربن کن!
      3 -4تا مبحث مهم کافیه

به درصد 40اینا میتونی برسی: )

دی وی دی ماهینی از موسسه گاج بهت پیشنهاد میکنم!
      معرکس!
      20تومن

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouya1376 نمایش پست ها
      سلام دوستان عزیز!
      لطفا بهترین منبع و روش رو برای مطالعه ی درس عربی بهم پیشنهاد بدید
      تنها درسی که باهاش مشکل دارم عربی هستش به دلایلی از جمله این که قصد داشتم وارد رشته علوم سیاسی یا روانشناسی بشم برای این درس وقت نذاشتم ( اصلا بلد نیستم) ولی الان نظرم عوض شده و دوست دارم جذب قوه ی قضاییه بشم و درس عربی رو بسیار لازم دارم
      می خوام بهم بگید در مدت باقی مونده چیکار کنم به درصد 30-40 برسم نه بیشتر تنها مشکل من عربی هستش بقیه رو مشکل ندارم لطفا کمکم کنید!
      اگه از عربی بدتون میاد و مشکل دارید قیلمای ناصح زاده رو از سایت صنعتی شریف دانلود کنید واقعا موثره و دیدتون نسبت به عربی عوض میشه
      این سیر تغییر درصدای من با این فیلما :
      untitled-2-2-.jpg

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      توی سایت گروه آموزشی افق هم آقای مهبد سیحون که خودشون تو کنکور امسال رشته ریاضی عربی رو 100 زدن قراره فایل صوتی قرار بدن و عربی رو درس بدن و روش خودشونم تو ی فایل صوتی گفتن که عالی بود حتما گوشش کنید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن