^______________________^
^______________________^
[QUOTE=Dr.B;727740]سلام به دوستان و کنکوریهای عزیز
بچه ها یه توصیه ی صمیمانه به همتون دارم اونم اینه که واقعا در دوران زندگی و کنکور که یکی از امتحانای زندگیه مراقب دوستاتون باشین
خب میگین ینی چی؟؟؟ الان میگم
1- در ایام سر نوشت ساز کنکور با افراد دورو و دروغگو دوستی نکنید .مطمئنم همتون تجربه برخورد با این آدما رو داشتید...مثلن بهت میگه چقد درس خوندی؟ تو صادقانه میگی 7 ساعت اون میگه وااااای من هیچی نخوندم اینو میگه که مثلن رقیب کشی کنه یا به قول خودشون توی چشم نیان...توی ایام کنکور یا باید تنها درس خوند یا با دوستای مصمم و با پشتکار که فقط تشویقتون کنن. کسی که پنچرت کنه یا آیه یاس بخونه شک نکن که دوست نیست... بخدا توی کنکور هیچکس جای هیچکسو نمیگیره..فقط هرکی مزد تلاششو میگیره...فکر نکن اگه به دوستت بگی چقد و چجوری خوندی اون جاتو میگیره و تو هیچی نمیشی.
1.به این افراد میگن Wrong people....درسته منم خیلی ضربه خوردم....در ضمن کسایی هم هستن که اصن تو فاز درس نیستن!!!! اونا که دیگه هیچیتا میتونید باید فاصله بگیرید ازشون!
راستی اینم بگم یکی از آشناهامون( هم کلاسی آموزشگاه(دختر)) فوق لیسانس برق داره .... پارسال اومد کنکور 94 شرکت کرد الان داره پزشکی آزاد میخونه... بما میگفت تنها شغلی که بهش میدادن تدریس توی دبیرستانا بود...و اون به این شغلا راضی نبود...تا اینکه پارسال به علاقش رسید
بنظر من اگه پیش زمینه دارید برای زیست اصلن کلاس نرید یا سی دی نبینید...چون مبحثی که میشه توی 2 ساعت خوند رو توی 14-15 ساعت درس میده و طولش میده...البته اگه شما میخای از صفر زیستو شروع کنی سی دی خیلی هم خوبه..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)