خودتون دیگه از این تاپیکا حالتون بهم نمیخوره؟
به ما کاملا راضی به تاثیر مثبت هستیم اینطوری هم اون کسی که معدل بالا داره ضرر نمیکنه هم کسی که معدل پایین داره از دور رقابت خارج نمیشه
يه دليل مثل من... من تو زمان امتحان نهايي مشكلات خانوادگي پيش اومد نتونستم بخونم مني كه معدلم ١٨/٥ اونطرفا بود شد ١٣.... درضمن اين قانون ترميم معدل هم يك قانون فوق مسخره اي هستش وقتي ادم واسه كنكور ميخونه اون كم استرس نداره چه برسه به اينكه دوباره نهايي...
يه دليل محكم تر تقلب تو امتحاناته تو حوزه ي ما با توجه به گفته ي بقيه مراقباشون بهشون ميگفتن كه ميخواي. تقلب كنيد تقلب كنيد ولي سر و صدا نكنيد!.... اينو ديگه بايد قبول كنيد و خودتون هم از من بيشتر ميدونيد كه امتحانات در فساد كامل انجام ميشه
نظر من اينكه تاثيرش رو مثل سال هاي قبل كنيد مثبتش كنيد كه نه من ضرر بكنم نه اون هايي كه خوندن نه زحمت اونا به باد بره نه اينده ي ما به دليل حوادثي كه دست ما نيست از بين بره....
مجلس تابعد انتخابات تعطیله
بعد انتخاباتم خر اینا از پل رد شده اوناییم ک رای نیاوردن دیگ براشون مهم نیس اکثرا نمیان مجلس
قشنگ میدونستن چه موقعی علنی کنن این ابطال بیشرفا
همه دستشون تو ی کاسس همه
هرچی نماینده پایداری تو این کمسیون بیشرفا
همین افراطیا بی مخن ک ما ب این روز انداختن
زارعی
کوچک زاده
نادران
به نماینده های دور بعد ربطی نداره دوست عزیز نماینده های دور بعد تیر ماه میرن رو صندلیاشون میشینن این نماینده ها تا خرداد مهمونمون هستن
لطفا همه به دیوان عدالت و جاهای مربوطه درخواست پیگیری ارسال کنید .
یکبار برای گرفتن حقتون تلاش کنید !
Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike
لطفا همه به دیوان عدالت و جاهای مربوطه درخواست پیگیری ارسال کنید .
یکبار برای گرفتن حقتون تلاش کنید !
Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike
حتمــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــا
اگه چند نفر مثل بانو کریمی به جدی (نه فقط حرف ...) اعتراض می کردن موضوع خیلی وقت پیش
تموم می شد این قانون احمقانه حذف .
با یک شکایت هوشمندانه و پیگر قانونا خود قانون لغو شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)