خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما مجلس چه تصمیمی درباره ی تاثیر معدل سال سوم در

رأی دهندگان
    48. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • 25 درصد تاثیر مثبت معدل سال سوم دبیرستان در کنکور 95

38 79.17%
    • 25 درصد تاثیر قطعی معدل سال سوم دبیرستان در کنکور 95

10 20.83%
    صفحه 4 از 10 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 140
    1. Top | #46
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بچه ها يه سوال بي ربط ولي مهم .واسه قلم چي شيمي پيش مسائل ph مياد؟

2. Top | #47
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      بالاخره من متوجه نشدم ؟!!
      دیروز خبردادن تاثیر معدل در کنکور حذفه حالا چه تاثیر مثبتش چه منفیش...
      ولی امرو اومدن گفتن تاثیر مثبت داره؟؟!!!
      یکی برای من توضیح بده بالاخره چی شد؟
      با تشکر
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

3. Top | #48
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
      سلام دوستان
      با تشکر
      ما هم نفهمیدیم!!!

اینا زور و قدرتشون بهم نشون میدن و نمیفهمن با اینده ماها دارن بازی میکنن.

4. Top | #49
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
      سلام دوستان
      با تشکر
      تا این لحظه تاثیر مثبته...یک ماه دیگه باید صبر کرد مجلسی ها از تعطیلات بیان ببینیم اونا چی میگن!!اگر گفتن تاثیر قطعی باید باشه تاثیر مثبت بر میدارن تاثیر قطعی میزارن

5. Top | #50
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مجلس قبلا به تاثیر معدل رای داده فکر کنم بازم همون رای رو تکرار کنه

6. Top | #51
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fantom نمایش پست ها
      مجلس قبلا به تاثیر معدل رای داده فکر کنم بازم همون رای رو تکرار کنه
      به تاثیر معدل رای داده ولی با شرایط خاص . سنجش اون شرایط خاص رو دور زده . دیوان عالی اون ماده قانونی رو باطل کرده . سنجش یه ماده دیگه رو جایگزین کرده که باید مجلس تایید کنه

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

7. Top | #52
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      کاش قطعی شه این همه ادم تنبل و تن پرور حالشون جا بیاد ااااه اعصابمو بهم ریختن ایشالا قطعیه

8. Top | #53
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اگه + هم بشه خب بعضی از دوستان همونطور ک آقا@Saeed735 گفتن نیاز ب ترمیم معدل دارن ک-__-

9. Top | #54
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad76 نمایش پست ها
      کاش قطعی شه این همه ادم تنبل و تن پرور حالشون جا بیاد ااااه اعصابمو بهم ریختن ایشالا قطعیه
      کاش کلا حذف شه تو یکی زایه بشی !
      شاید یکی یه مشکلی داشته نتونسته بخونه ! شاید یکی اصلا تو باغ نبوده که بدونه معدل چقد تاثیر داره ! باید تا آخر عمرش این لکه ننگ معدل تو سوابق تحصیلیش باشه ؟

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

10. Top | #55
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      منه نوعی سال 90 دیپلم گرفتم ؛

زمان ما اگر کسی به شیوه امتحان نهایی میخوند براش میخندیدن ! چون حتی یک درصد هم احتمال اینکه یه روزی تاثیر قطعی بشه نمیدادیم.

نصف دوستان من که پزشکی قبول شدن معدلشون زیر 18 بود !

کاری به تاثیر مثبت ، منفی ، قطعی ، احتمالی ، مستقیم ، غیرمستقیم ، سمت راست ، سمت چپ و ... ندارم ،

فقط از اونایی که معدلشون خوبه یه سوالی دارم ؛

ایا این عدالته من و امثال من که حتی یه سر سوزن احتمال نمیدادیم یه روزی تاثیر قطعی میشه تو این اتیش بسوزیم ؟!

11. Top | #56
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دهنت ای داوطلب کنکور ک.ف

12. Top | #57
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات

تکلیف آزمون سراسری سال ۹۵ چیست؟

سخنگوی سازمان سنجش از تشکیل جلسه برای بررسی رای دیوان عدالت اداری در لغو تاثیر 25 درصدی معدل در کنکور خبر داد.
      : در راستای لایحه سنجش و پذیرش دانشجو، یکی از ضوابط تعیین شده تاثیر 25 درصدی سابقه تحصیلی در کنکور بود که این ضابطه در کنکور 93 و 94 هم ادامه پیدا کرد. این اتفاق که در راستای حذف تدریجی کنکور افتاده اعتراضات زیادی را در پی داشت.

صدای این اعتراضات هر بار چند ماه قبل از کنکور و چند ماه بعد از کنکور بلند می شد و کنکوری های بخت برگشته وقتی می دیدند فایده ای ندارد، سرنوشتشان را می پذیرفتند و آرام می گرفتند. اما به یکباره با پیگیری قانونی یک فرد، این تصمیم قطعی لغو می شود و تاثیر 25 درصدی سابقه تحصیلی در کنکور با رای دیوان عدالت اداری باطل می شود.
      خبری که کمیته سنجش و پذیرش دانشجو را شوکه و کنکوری ها را خوشحال و امیدوار می کند این است: هیئت عمومی دیوان عدالت اداری بند دوم مصوبه شورای سنجش مبنی بر تاثیر ۲۵ درصدی معدل سال سوم متوسطه در کنکور برای داوطلبانی که طی سال‌های ۸۴تا ۹۲دیپلم گرفته‌اند را مغایر قانون دانست وابطال کرد.
      گویا فرد شاکی «فاطمه کریمی» نام دارد که آذر ماه سال 92 دادخواستش را ثبت کرده و در دادخواستش آورده که: « بر اساس ماده ۲ و ماده ۱۰ قانون سنجش و پذیرش دانشجو، می باید از سال تحصیلی ۱۳۹۴-۱۳۹۳ شورایی تحت عنوان شورای سنجش و پذیرش دانشجو تشکیل شود و مورد میزان و نحوه تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سراسری تصمیم گیری کند. همچنین طبق ماده ۱۱ این قانون مقرر شد تا قبل از تاریخ اجرای این قانون، یعنی قبل از شروع سال تحصیلی ۱۳۹۴-۱۳۹۳ شیوه برگزاری کنکور همچنان بر اساس قانون مصوب مجلس به تاریخ نهم آبان ماه سال ۸۶ باشد و بعد از آن این قانون لغو و قانون جدید اجرا شود. از آن جایی که کنکور ۱۳۹۳ نیز در سال تحصیلی جاری (۱۳۹۳-۱۳۹۲) برگزار می‌شود باید بر اساس آخرین کارگروه ماده ۴ قانون مصوب سال ۱۳۸۶، سوابق تحصیلی در کنکور سراسری به صورت تاثیر مثبت اعمال شود.»
      در ادامه دادخواست آمده که وزارت علوم و سازمان سنجش از ماده 10 و 11 قانون سنجش و پذیرش تخطی کرده اند و دلایل تخطی هم آمده است.
      در نهایت دیوان عدالت اداری با بررسی هایی که انجام داده این مصوبه را باطل کرده و فعلا قانون تاثیر 25 درصدی سال سوم در کنکور، کان لم یکن تلقی می شود.
      اعتراض دانش آموزان به چیست؟

دانش آموزان دوره متوسطه که به کنکور نزدیک می شدند، همیشه به سه موضوع در مورد تصویب این قانون اعتراض داشتند.
      عده ای که از کنکوری های سال های پیش هستند می گویند که آن زمان نمی دانستند قرار است معدل تاثیر داشته باشد و سرمایه گذاری چندانی روی امتحانات پایان ترم نداشته اند. اما الان به یکباره با این قانون مواجه شده اند و الان نمی دانند چه کنند.
      دومین بحث، مربوط به استاندارد نبودن امتحانات نهایی است. بعضی از بچه ها معتقدند که برخی امتحان ها در شرایط استانداردی برگزار نمی شود و مراقبت های لازم صورت نمی گیرد. در حوزه های مختلف امتحانی این شرایط با یکدیگر متفاوت است و مثل کنکور نیست که به صورت یکپارچه و یک شکل انجام شود.
      خیلی از داوطلب ها مسئله تقلب و راحتگیری مراقب ها را مطرح می کنند و می گویند خودشان شاهد تقلب بوده اند و این حق بقیه را تضییع می کند.
      البته مسئله لو رفتن سوالات هم گاهی مطرح است که به قضیه تقلب دامن می زند.
      سومین محوری که معترضان مطرح می کردند، بحث تصحیح امتحانات است. از انجایی که امتحانات تشریحی هستند و توصیفی، امکان اشتباه در تصحیح بسیار زیاد است. سختگیر یا آسانگیر بودن مصحح ها، خسته بودن و سرحال بودنشان و حتی شرایط روحیشان بر روی تصحیح برگه تاثیر می گذارد و باعث می شود شرایط یکسانی رقم نخورد.
      البته اعضای کمیته سنجش و پذیرش دانشجو به هر کدام از این موارد پاسخ دادند و معتقد بودند هم امتحانات به طور استاندارد طراحی شده و هم برای حذف تدریجی کنکور، چاره ای جز این روش نیست. البته به این که دیکته نوشته شده غلط دارد هم معترف بودند و امید داشتند در سال های آینده اوضاع به مرور بهتر و بهتر شود.
      سازمان سنجش هم که خودش را مجری قانون می داند موظف شد که مصوبه را اجرا کند. توکلی، سخنگوی سازمان سنجش در همین رابطه به خبرآنلاین گفت: بر اساس قانون حذف کنکور، کمیته ای تشکیل شد و قرار بر این شد که کارهای تخصصی روی آن انجام شود تا ببینیم چگونه برنامه ریزی کنیم که به قانون حذف نزدیک بشویم. کمیته به این نتیجه رسید که سوابق تحصیلی داوطلبان تجربی، ریاضی، انسانی و علوم و معارف اسلامی که دیپلم خودشان را از سال 84 تا 93 اخذ کرده اند، و امتحاناتشان کشوری برگزار می شود، در کنکور تاثیر 25 درصدی داشته باشد.
      او ادامه داد: با توجه به برنامه ریزی اولیه، ابتدا این تاثیر، تاثیر مثبت بود یعنی چنانچه نمره باعث بهتر شدن نتیجه کنکور می شد، این 25 درصد اعمال می شد و اگر تغییر ایجاد نمی کرد و یا پایین می آورد، اعمال نمی شد.
      بر اساس مصوبه سومین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو که اعضایی مثل وزیر آوزش و پرورش، وزیر علوم، وزیر بهداشت، رییس دانشگاه آزاد، نماینده مجلس عضو کمیسیون آموزش، رییس سازمان سنجش دارد و در مورخ 23 مهرماه 92 برگزار شد، بنا بر این شد که کلیه دیپلم های نظام جدید متوسطه ریاضی، تجربی و انسانی که دیپلم نظام جدید را بین سال های 84 تا 93 اخذ کرده اند و امتحان سال سومشان به صورت سراسری باشد، مشمول سوابق با تاثیر قطعی 25 درصد بشوند.
      سازمان سنجش: هنوز تصمیمی گرفته نشده

خبر ابطال تاثیر 25 درصدی معدل سال سوم در کنکور آن قدر ناگهانی بود که هنوز مسئولین کمیته سنجش و پذیرش دانشجو برای آن تصمیمی نگرفته اند.
      توکلی، سخنگوی سازمان سنجش دراین باره به خبرآنلاین می گوید: به هر حال کمیته سنجش و پذیرش که مسئولیت این کار را به عهده دارد این قانون را دنبال کرده و به سازمان سنجش اعلام کرده که آن را اجرا کند.
      او ادامه می دهد: ما هم مجری مصوبات قانونی هستیم و هر تصمیمی که گرفته بشود، ناچاریم آن را اجرا کنیم.
      توکلی از تشکیل جلسه ای برای بررسی این مسئله خبر می دهد و می گوید: احتمالا امروز بررسی ها شروع شود و دکتر خدایی به عنوان دبیر و سخنگوی شورا احتمالا مطالبی را مطرح خواهند کرد.
      به گفته سخنگوی سازمان سنجش این قانون تصویب شده و لغو اجرای آن نیازمند بررسی و راهکارهای قانونی است.
      این که سرنوشت کنکوری های سال 95 به بعد چه می شود هنوز معلوم نیست و البته احتمالا اعتراض کنکوری های سال 93 و 94 که از تاثیر مستقیم معدل ضربه خورده اند هم بلند شود که اگر قرار بود این قانون لغو و مصوبه باطل شود، چرا با سرنوشت آن ها بازی شد؟

13. Top | #58
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دقیقا چرا انقدر تایپک میزنید خب؟

14. Top | #59
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bit نمایش پست ها
      دقیقا چرا انقدر تایپک میزنید خب؟
      اخرین اخبار رو میزاریم نه تاپیک تکراری

15. Top | #60
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      اخرین اخبار رو میزاریم نه تاپیک تکراری
      اجرتون با سید الشهدا

صفحه 4 از 10 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

com، http، فقط، فهمیدن، فوق، فارس، فارغ، فرآیند، قانون، قبل، قرار، قطعی، لازم، لحظه، منم، منابع، منتظر، مهم، موفق، مواد، مورد، موضوع، می، میکنم، میکنن، میکنه، میکند، میگیرن، میتونم، میخوان، میزان، میشه، ماه، ماده، مبنی، متفاوت، متناسب، متوسطه، مثل، مثبت، مجلس، مجدد، محمد، محوری، محاسبه، مختلف، مرور، مربوط، مسئله، مشمول، مشکلی، مشخص، مطرح، معنی، معدل، نمی، نمیده، نمیدونه، چند، چه، نهایی، چون، نوع، چی، چیز، چیزی، نیست، نکنید، نگه، چگونه، نام، نامه، چاپ، نتیجه، نحوه، نخواهد، نداریم، چرا، نشده، نظر، نظریه، هم، همچنین، همچنان، همه، همین، همیشه، همان، هنوز، هیچ، هیأت، ها، های، هایی، هدف، هر، هستم، هستیم، وقتی، ولی، وی، واقع، واقعا، وای، واگه، وارد، وجود، وزیر، وزارت، وضعیت، يا، یه، یهو، یک، یک ماه، یا، یابد، یعنی، کل، کلا، کلام، کنم، کنن، کنندگان، کنه، کنیم، کنید، کنکور، کنکور 93، کنکور 95، کنکور سراسری، کنکوری، کند، که، کامل، کارنامه، کاری، کدام، کرد، کسی، کشور، گفت، گفته، گیری، گذشته، گرفتن، گرفته، گرم، گروه، ۱۰، ۹۳، ۹۵، پیدا، پیرامون، پیش، پایین، پاسخ، پذیرش، پزشكی، پس، www، yahoo، آموزان، آموزش، آمده، آن، آینده، آخر، آخرین، آزمون، افزایش، الکی، الان، التحصیلان، امیدوارم، امیر، امکان، اما، امتحان، امسال، امضای، انتخابات، انجام، انسانی، اول، اومدن، اومده، اونجا، اوجاقلو، ای، این، اینه، اینو، اینکه، اینجاس، اگر، اب، ابلاغ، ابتدای، اتفاق، اتفاقی، اجتماعی، اجرایی، اخبار، اخذ، اخر، اخرین، اخرش، ادامه، ارسال، از، اسلامی، اساس، است، اصلا، اطلاع، اعلام، اعمال، بلکه، بچه، بند، بندی، به، بهمن، بهتر، بود، بودن، بوده، بی، بینی، بیان، بیاد، بیخیال، بیداره، بکنم، بگم، بگه، بگیریم، با، باقی، باید، بار، بازم، باشیم، باشید، باشگاه، باشد، باطل، ببینیم، بحث، بخوانید، بدم، بدن، بده، بر، برف، برنامه، برنامه ریزی، برین، برگزار، برای، بررسی، بزنید، بشه، بصورت، بعد، تنها، توجه، توصیه، توضیح، توضیحات، تأثیر، تا، تایید، تاپیک، تاثير، تاثیر، تاثیر مستقیم معدل، تاثیر معدل، تاثیرمعدل، تاریخ، تتلو، تحقیقات، تحصیلی، تدریجی، ترم، تشریح، تصمیم، تعداد، تعطیل، تغییر، ثبت، جلسه، جنگ، جوان، جا، جان، جدید، حل، حوزه، حکم، حال، حالا، حذف، خلاف، خلاصه، خواسته، خوب، خود، خودم، خودکشی، خودتون، خودتونو، خودش، خیلی، خاصی، خبر، ختم، خدایی، دهیم، دوم، دوازدهم، دوبی، دوبار، دوباره، دوره، دوستان، دیگه، دیگری، دکتر، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاهی، دانشجو، داوطلبان، دادن، داده، دارم، دارن، داره، دارین، دارد، داشت، داشته، دبیرستان، در، دروس، درگیر، درباره، درخواست، درخصوص، درصد، درصدی، دست، دستتون، رفتن، رو، روند، روی، روزنامه، روش، روشن، ریزی، رئیس، رابطه، رخ، رسمی، رسانی، زمانی، زیادی، زیر، سنجش، سه، سوم، سوی، سوالات، سوابق، سوابق تحصیلی، سیستم، سال، سازمان، ساعت، سر، سراسری، شلوغ، شما، شمال، شویم، شود، شورای، شیوه، شید، شاهد، شبکه، شد، شده، شروع، شرکت، شرایط، صفحه، صفحات، صورت، طوری، طی، طبق، علمی، علوم، عمل، عملی، عمومی، عنوان، عدالت، عشق، غلط، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن