به نظر من مثبت میشه
25 درصد تاثیر مثبت معدل سال سوم دبیرستان در کنکور 95
25 درصد تاثیر قطعی معدل سال سوم دبیرستان در کنکور 95
عاقا یه موقع نیان بگن چون حالا سوم که نهایی هستش فعلا سوم رو تاثیر میدیم یواش یواش دوم که نهایی شد تاثیرش میدیم بعد پیش رو بعد به ۷۵٪ تاثیر میرسونیمش
یه جایی خوندم تا جایی تاثیر معدل افزایش میدن که کنکور حذف بشه نه کاملا البته
بعدش چندسال بعد دوباره تاثیرو کم کم میکنند تا دوباره کنکور تعیین کننده باشه
و دوباره دوباره
وقتی کاری کارشناسی نشه همینجوری بدون در نظر گرفتن همه جوانبش مصوبه تصویب میکنن همین میشه
تاثیر مثبت خوبه
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
تو این مملکت وقتی از نظر خودشون همه چی آرومه من چه قد خوشبختم هست خوب دیگه چه انتظاری باید داشت؟
اگه نفع به حال کله گنده ها نداشته باشه دیگه هیچ....
در ضمن این خبر چیزی به جز درگیر کردن ذهن داوطلب نداشت الان خیلی دیگه ذهنشون درگیر همین مورد میشه و تمرکز درس خوندن 1 ماه ازشون میره
به نظرمن دکتر خدایی همون استاد باشه بهتره
.
مجلسیا به نفع ما باید رای بدن
پس زمان انتخابات چرا رای جمع میکردن
پشتمون گرمه به نماینده های ملت
ماشالا یه ماهم صفاسیتین الان
به نظر من در هر صورت تاثیر مثبت اعمال میشه!!چرا
1:خود سنجش تیتر زده تاثیر مثبت سوابق!!اگر قرار بود تاثیر یه مدل دیگه باشه تیترشم یه مدل دیگه میزد....
2:اینا خودشون دقیقا میدونن چیکار میخوان کنن و همه ی این بازیا سیاستای خودشون هست و حتی خودشون هم الان میدونن که مجلس چه تصمیمی میگیره
3:مجلس جرات نمیکنه بیاد تاثیر رو قطعی اعلام کنه چون اولا با اعتراض شدید هزاران دانش اموز رو به رو میشه..دوما سنجش خودش الان یه جوری داره به داوطلبا میفمونه که نگران نباشید تاثیر مثبته...چطور..از تیتری که سنجش زده توی سایتش!!ببینید اینا شورای تیتر دارن الکی نمیان یه همچین تیتری رو بزنن..پس به نظرم من به احتمال 99/5 درصد تاثیر مثبته...چون مجلس جرات نداره دوباره بیاد بگه تاثیر قطعیه چون یه جو خیلی بدی براشون به وجود میاد...و این که خود سنجش خبرو گفته که تاثیر مثبته دیگه این حرفا رد گم کنیه همش
به نظرم تاثير مثبت عاليه هم واسه كسايي كه ديپلمشون به هر دليلي نمره بد گرفتن جاي جبرانه هم زحمت كسايي كه معدل بالا دارن از بين نميره
بهترين تصميم ممكنه با توجه به شرايط
الان خیلی اسپم محسوب میشه اگه من بپرسم این که گفتن ینی چی؟
اصلا تاثیر مثبت چجوری هست؟؟؟؟؟؟؟
خدایاااااااا مارو گذاشتن سر کار دل خوش کرده بودیم.
یه سوال اگه تاثیر به صورت مثبت اعمال شه واسه اونایی که دیپلم 84 تا 92 گرفتنه یا واسه دیپلمه های 93 هم هست؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)