وقتی باور میکنم که سازمان سنجش قبولش کنه ! از این جور اخبارا تو کشور ما زیاده! تصمیم نهایی رو سنجش میگیره و سازمانی که ما باید بهش رجوع کنیم سنجشه نه دیوان عدالت اداری کشور !!!
بله
خیر
وقتی باور میکنم که سازمان سنجش قبولش کنه ! از این جور اخبارا تو کشور ما زیاده! تصمیم نهایی رو سنجش میگیره و سازمانی که ما باید بهش رجوع کنیم سنجشه نه دیوان عدالت اداری کشور !!!
"ﻣﻄﺎﺑﻖ ﻣﻮﺍﺩ ١ ﻭ 10 ﻭ ﺗﺒﺼﺮﻩﻫﺎی ﺫﯾﻞ ﻣﺎﺩﻩ 5 ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺳﻨﺠﺶ ﻭ ﭘﺬﯾﺮﺵ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ ﺩﺭ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻫﻬﺎ ﻭ ﻣﺮﺍﮐﺰ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﻋﺎﻟﯽ ﮐﺸﻮﺭ ﻣﺼﻮﺏ 10 شهریور 1392، ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺳﻪ ﺳﺎﻝ ﺁﺧﺮ ﺩﻭﺭﻩ ﻣﺘﻮﺳﻄﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺳﺮﺍﺳﺮی ﻭ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ ﺩﺭ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺳﺮﺍﺳﺮی ﻭﺭﻭﺩ ﺑﻪ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻫﻬﺎ ﻭ ﻣﺮﺍﮐﺰ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﻋﺎﻟﯽ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﺄﺛﻴﺮ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﺤﻘﻖ ﺷﺮﻁ ﻣﺼﺮﺡ ﺩﺭ ﺗﺒﺼﺮﻩ 5 ﻣﺎﺩﻩ 5 ﻗﺎﻧﻮﻥ، ﺍﻣﮑﺎﻥ ﺍﺟﺮﺍی ﻗﺎﻧﻮﻥ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﺍﺳﺖ. ﻧﻈﺮ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺑﻨﺪ ٢ ﻣﺼﻮﺑﻪ ﻣﻮﺭﺥ 6 آذر 1392 ﺷﻮﺭﺍی ﺳﻨﺠﺶ ﻭ ﭘﺬﯾﺮﺵ ﺩﺍﻧﺸﺠﻮ، ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺗﺤﻘﻖ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﺍﺯ ﺣﻴﺚ ﺑﺮﮔﺰﺍﺭی ﺁﺯﻣﻮﻥ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺑﺮﺍی ٣ ﺳﺎﻝ ﺁﺧﺮ ﺩﻭﺭﻩ ﻣﺘﻮﺳﻄﻪ، ﺻﺮﻓﺎً ﺩﺭ ﺧﺼﻮﺹ ﺗﺄﺛﻴﺮ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻧﻬﺎﯾﯽ ﺳﺎﻝ ﺁﺧﺮ ﺩﺭ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺳﺮﺍﺳﺮی ﺍﺗﺨﺎﺫ ﺗﺼﻤﻴﻢ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ، ﺍﯾﻦ ﺑﻨﺪ ﺍﺯ ﻣﺼﻮﺑﻪ،ﻣﻐﺎﯾﺮ ﺍﺣﮑﺎﻡ ﻗﺎﻧﻮﻧﯽ ﻓﻮﻕﺍﻟﺬﮐﺮ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﺍﺳﺘﻨﺎﺩ ﺑﻨﺪ ١ ﻣﺎﺩﻩ 12 ﻭ ﻣﺎﺩﻩ ٨٨ ﻗﺎﻧﻮﻥ ﺗﺸﮑﻴﻼﺕ ﻭ ﺁﯾﻴﻦ ﺩﺍﺩﺭﺳﯽ ﺩﯾﻮﺍﻥ ﻋﺪﺍﻟﺖ ﺍﺩﺍﺭی ﻣﺼﻮﺏ ﺳﺎﻝ 1392 ﺍﺑﻄﺎﻝ ﻣﯽﺷﻮﺩ. "
یکی این رو معنی کنه دقیق کل ماجرا همین یه بنده .
درضمن خبر مال امروزه و اگه دیوان عدالت اداری مصوبه رو باطل کرده باشه برای سال های آینده هم باید باطل بشه دیگه![]()
همش نوشته بود 92 93 . واسه امسال چی؟؟؟
پ ن: برداشتن تاثیر معدل عاقلانه به نظر نمیرسه. اگه تاثیر معدل برداشته شه کنکورو باید خیلی سختش کنن. بدبخت میشیم![]()
خدايي از عدالت باشه بايد حذف شه، يني چي يارو بچه تهرانه بهترين معلمو داره ولي بيچاره بچه منطقه سه تو يه شهر ضعيف يه سوال بهشون ميدن و يه طور تاثيرش بدن؟؟؟!!! اگه هم ميخوان تاثيرش بدن بايد مثل كنكور منطقه منطقه بشه گر چه تقلب هم زياده كلي توشدمشون گرم ،فيزيكو داغون داده بودم![]()
تا دیروز همه مگفتن تاثیر معدلو بردارن حالا همه اومدن میگن نهه ما معدلمون خوب بود
ولی من هرچی خوندم نفهمیدم چی بود
وکیلی چیزی نیس بخونه به ماهم بگگه؟
همش ماده و مصوبه بود![]()
بله تازه سنجش باید پاسخگو داوطلبانی باشه که این قانون نا حق اجرا شد براشون...همین اوجاقلو میتونست با اون درصدا یک بشه والا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)