حسرت گذشته رو نمیخورم چون مهم الانه که از گذشتم درس گرفتم![]()
حسرت گذشته رو نمیخورم چون مهم الانه که از گذشتم درس گرفتم![]()
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
تاریخ رو 20 میشدمهروقت معلم تاریخ رو میبینم اون نمره 4 رو میزنه تو سرم.
کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88
دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95
موفقیت اتفاقی نیست
تو سال سوم تمام تلاشمو کردم و واقعا درس خوندم.بعضی شبا بود که 4 ساعت خوابیدن برام آرزو شده بود از بس میخوندم و کم میخوابیدم.بهتون توصیه میکنم هیچوقت برای امتحانات نهایی شبش از خوابتون نزنید
بزرگترین اشتباهم این بود که شبش کم خوابیدم از بس استرس داشتم شبی 2 ساعت بیشتر نمیخوابیدم و فرداش که امتحان نهایی داشتم این بی خوابی کار دستم داد.
به خاطر کم خوابی تمرکزم پایین اومد سر جلسه و به خاطر یه سری بی دقتی از هر امتحان 1 نمره و 2 نمره کم آوردم.
اگر تا الان دقیق برای نهایی نخوندید اصلا نگران نباشید توی دو هفته ی عید جبران میکنید اما فعلا همگام با مدرسه کتابو دقیق بخونید.حتی فعالیتای کتابو هم دقیق بخونید هم چون دانشمندان تو زیست فعالیتای
زیست توصیه میکنم حتما خونده بشه.تمرینای کتاب درسی تو ریاضی و فیزیک حفظ کنید دقیق و مو به مو بخونید.
کلا هیچ کلمه ای و هیچ صفحه ای از کتاب درسی رو نخونده نذارید.یادمه تو امتحان نهایی من یه سوال داده بودن برای زیست که گیرنده های کدوم بخش زبان مزه ی آسپیرین رو تشخیص میدن؟این سوال از فعالیتای کتاب زیست طرح شده بود و هیچکی فکرشو نمیکرد که از یه همچین جایی سوال بیارن و خیلیا غافلگیر شدن.تو فعالیت زیست نوشته بود که آسپیرین مزه ای تلخ دارد خب تا دانش آموز اینو نفهمه که نمیتونه بگه گیرنده های عقب زبان مزه ی آسپیرینو تشخیص میدن.درسته؟
پس کتابو با تمام جزییاتش دقیق دقیق بخونید.اون جاهاییکه تا حالا ازشون سوال زیاد دادن از تو جزوات نهایی فرزانگان یا پرسمان گاج پیدا کنید و بخونید و حلشون کنید چون هر سال سوال تکراری میاد.اما جاهاییکه کم اهمیت تلقی شده رو هم با همون حساسیت مطالعه کنید.چون طراحا گاهی غافلگیر میکنن.
در کل استرس به خودتون راه ندید نهایی چیزی نداره من خودم خوندن جدی برای نهایی رو از اسفند شروع کردم و معدلم 19/17 شد و به نسبت تلاشم نتیجه گرفتم.
پس محکم بخونید و به امید خدا پیش برید که سال بعد انشالله دیگه دغدغه ی نگرانی برای نمرات نهاییتونو نداشته باشید و تنها دغدغتون فقط و فقط کنکورتون باشه.
موفق باشید.یا علی مدد
ویرایش توسط Mahdiyeh313 : 14 بهمن 1394 در ساعت 23:49
برای ریاضی و فیزیک و شیمی بیشتر تست میزدم
و روی نقاط کلیدی زیست (تک کلمه ها ) بیشتر تمرکز میکردم و زیستو به جای 18.5 میشدم 20
دلم نیومد تکرار نکنم !
تقلب کنید ! تو کشوری که کنکورش سرنوشت افراد رو با سهمیه ایثارگران و رزمندگان و غیره و ذلک تعیین میکنه تقلب از شیر مادر حلال تره !
Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike
حتی اگه یه کلمه واسه کنکور نخوندی هم خیالی نیست!
فقط امتحان نهایی رو از دست نده...اگه یه معدل بالای 19ونیم بیاری هم کارت راحت تره و هم اعتماد به نفس بیشتری داری...
از یک ماه به امتحان نهایی مونده درس هایی که مشکل داری رو حتما کار کن...
سعی کن جوری خونده باشی که روز قبل امتحانت بشه روز دوره و حل نمونه سوالای سال های گذشته فقط...
و اینکه اگر خدایی نکرده کارت به جایی رسید که فقط روز قبل امتحان تونستی بخونی یا دو روز قبلش اخر شب حتما 2-3تا از نهایی هارو از خودت امتحان بگیر...اگه دیدی میوفتی و قبول نمیشی حتما تا صبح بیدار بمون...
اگه در مورد درس های کنکور بخوای...به نظر من شیمی و فیزیک رو خیلی خوب کار کن تا سال کنکور کارت راحت تر باشه...
قلمچی شرکت نمیکردم چون نیاز نبود.
زیستم رو خیلی بیشتر میخوندم، مخصوصا 3 فصل آخر که تا همین امروز هم رغبتی برای خوندتشون ندارم.
خوش میگذروندم با دوستام و اینقد به خودم سخت نمیگرفتم.
کمی زودتر سوالات نهایی رو شروع میکردم که نمونه برا خرداد.
درست نوشتن توی امتخان تشریحی رو بیشتر تمرین میکردم، این واقعا خیلی مهمه 1 نمره شیمی من به خاطر همین پرید.
چون نمیدونستم باید کسرها رو کامل بنویسم و این حرفا.
کتاب نوروز رو نمیخریدم، که سفید بمونه
وکاری که کردم و راضیم اینه که همه ی کتابا رو دقیق خوندم، حتا جاهایی که هیشکی فکر نمیکرد سوال میاد، مثلا دینی یا ادبیات که سوال داده بودن همه شوک شدن ولی برا من خیلی اسون بود و کامل شدم جفتشونو.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)