خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

نقدی بر دی وی دی عربی افبا

باس لام خدمت دوستای گلم
      من دی وی دی عربی افبا رو گرفتم مدرسش ایاد فیلی بود بچه اگه کتاب عربی به زبان ساده مبتکران که نویسنده اش خودشه رو بگیرید می فهمید که داره انگار از رو کتاب میخونه خریدن و نخریدنش فرقی نداره با تشکر

بچه ها یه خواهشی دارم اینجا فقط در مورد عربی صحبت کنیم تا اینجا ما فهمیدیم بهترین دی وی دی ناصح زاده است حالا از اینجا به بعد بگید بهترین کتاب اموزش عربی از پایه چیه
      ویرایش توسط pouyasadeghi : 14 بهمن 1394 در ساعت 02:50

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بله متاسفانه اقای ایاد فیلی از جمله دبیرانی هستن که "بنظرم" نحوه تدریس حضوریشون و هم چنین کتابشون دیگه برای کنکور های جدید موثر نیست
      متاسفانه زمانی که ما با ایشون کلاس داشتیم با هر شوخی یا بی انضباطی کلاس خیلی زود قهر میکردن و از اون بدتر وقتی به تدریسشون انتقاد میشد اصلا نمیپذیرفتن

برای عربی بهترین تدریس رو اقای ناصح زاده در فیلم های رایگان دبیرستان شریف دارن و بعد از ایشون هم dvd های عربی موسسه رایان (با اینکه کمی گرون هستش اما) کیفیت خیلی بهتری رو داره

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تا برای عربی فیلم های ناصح زاده صنعتی شریف هست سراغ کس دیگه نرید
      رایگان ، با بهترین آموزش
      خدا بیامرزه رفتگان همه دست اندرکاران آلا رو

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم اصلا دی وی دی عربی ایاد فیلی رو دوست نداشتم برعکس دو درس دیگه عمومی افبا (ادبیات و دینی عالیییی بودن)

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      از افبا فقط عربی ماهینی + ادبیات جدید شاهین زاد + شیمی خوب هست مابقی درسا اشغال هست و نخرید اصلا

دوستانی هم که میگن دینیش خوبه آخه دینی چیه که استاد بخاد ؟

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط one man army نمایش پست ها
      از افبا فقط عربی ماهینی + ادبیات جدید شاهین زاد + شیمی خوب هست مابقی درسا اشغال هست و نخرید اصلا

اره...دینی چیه؟شما اینجا رایگان به اشتراک میذاری حله دیگه

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط one man army نمایش پست ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Skinner نمایش پست ها
      اره...دینی چیه؟شما اینجا رایگان به اشتراک میذاری حله دیگه

نه دیگه ادامش نمیده اون تاپیک نکته های دینی روووووو .

راستی چراااااااا؟؟؟؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ah.at نمایش پست ها
      نه دیگه ادامش نمیده اون تاپیک نکته های دینی روووووو .

راستی چراااااااا؟؟؟؟
      نه ادامه میده همین دیروز درس هشت رو گذاشت....یکم گرفتاره..میذاره نگران نباش...

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها یه خواهشی دارم اینجا فقط در مورد عربی صحبت کنیم تا اینجا ما فهمیدیم بهترین دی وی دی ناصح زاده است حالا از اینجا به بعد بگید بهترین کتاب اموزش عربی از پایه چیه

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouyasadeghi نمایش پست ها

اگه منظورتون از پایه همون از صفره صفره کتاب عربی به زبان ساده مبتکران ( ایاد فیلی )

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ah.at نمایش پست ها
      اگه منظورتون از پایه همون از صفره صفره کتاب عربی به زبان ساده مبتکران ( ایاد فیلی )
      افرین دوسته من خوشم میاد به دونه حاشیه میزنی به هدف خوب حالا بعد از اون باید از روی چی خوند برای درصد بالا

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      افرین دوسته من خوشم میاد به دونه حاشیه میزنی به هدف خوب حالا بعد از اون باید از روی چی خوند برای درصد بالا

اگه فقط و فقط برای تست میخاید : عربی سفید گاج

اگه برای نکته و درسنامه های خلاصه میخاید : گاج کامل - جامع خیلی سبز ( غزال موسوی )

نظر شخصی : چون عربی مبتکران دیگه یه خورده از کنکور جامونده ( ولی 50% تضمینه با همین کتاب ) وسه ی درصد بالا یا گاج کامل رو بگیر و یا جامع خیلی سبز ( غزال موسوی ) .

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      باس لام خدمت دوستای گلم
      من دی وی دی عربی افبا رو گرفتم مدرسش ایاد فیلی بود بچه اگه کتاب عربی به زبان ساده مبتکران که نویسنده اش خودشه رو بگیرید می فهمید که داره انگار از رو کتاب میخونه خریدن و نخریدنش فرقی نداره با تشکر

واقعا ممنون ، چه نقد کامل و جامعی ...

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها داشتم در مورد عربی آفبا جستو جو میکردم اینو دیدم
      فروش ویژه dvd عربی کنکور ماهینی و اسماعیل خان

به نظرم قیمتشو خیلی خوب گذاشته و از اونجایی که خودم این دی وی دی ها رو دارم از تدریسش خوشم اومده بهتون پیشنهاد میکنم

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عربی افبا عالیه حرف نداره

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن