جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
ای خدا من می خوام بمیرم من اینجا کشک هم نیستم چه برسه دانش اموز .....
در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است
اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....
خجالت نمیکشی این دیگه چه طرز درس خوندنه واقعا خجالت نمیکشی تاریخو و فیزیک و زبان 19.5 شدی واقعا که
خوب نیمن ترم اول سال سوم19/99شدم امار19/50وادبیات19/75که بعد با دبیر امار حرف زدم20شدمکلا سال سوم چون نهایی داریر اسون میگیرن از الان بگم میان ترما پایانی همه20
کلا یه نصیحت مغرور نشو اینا هیچی نی چون میگن مثلا نهایی استاندارتره سوالاش راحت تره من خودم نمونه بودم ودبیرمون امتحانای ترممون از نشرالگو فیزیک شیمی مبتکران....طرح میکردن حتی سوم که البته سوم سهمش کمتر شد مثلا5نمره اش درسطح متوسط این کتابایی که گفتم بود من نهایی جدی نگرفتم وشب امتحانی خوندم واز20ترم اول به18/86کتبی نهایی رسیدمکه البته به خاطر بلد نبودن مطالب نبود به خاطر بی دقتی شب نخوابی نرسیدن خوندن سوالای نهایی قبل بود از الان نهایی تو جدی بگیر که نشی مثه من
منم همینو گفتم.عید تایم خیلی خوبی قشنگ واسه نهاییات وقت بزار من عید پاشدم رفتم مسافرتوهیچی نخوندم یادمه تهران بودیم کاخ سعد اباد یه دختری زیست سوم دیتش بود داشت می خوند کفتم سومی گفت اره ومننهایی کاری نداره اصلا کتاب درسی کامل بخون وسوالای چند سال قبل کامل حل کن همه20.من فرصت نداشتم وفقط کتاب خوندم براش وقت بزار که ضررر نکنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)