اعتراف میکنم
من کل عمرم در حال بازی کردن بودم ولی چون سیستم زغالی داشتم معدود گیم هایی رو بازی میکردم قدیم الایام هر سروری که میرفتی شلوغغغ اصلا باید صبر میکردی سرورا خالی میشدن بعد میرفتی
ولی الان دیگه هیشکی نیست الانم اگه هستن یه مشت سالمند هستن که سنشون بالای ۵۰ هست
با خودم میگم اگه این همه وقت و صرف بازی کردن نمیکردم و میشستم یچی یاد میگرفتم مثلا گیتار چقدر تو زندگیم جلو میوفتادم تا الان که بخوام یاد بگیرم حالا سالی که کنکور داشتم سنگ خورد تو مغزم یکم آدم شدم نشستم درسامو خوندم
من اصلا به درس خوندن علاقه خاصی نداشتم و اصلا هدفی برای کنکور نداشتم اصلا نمیخواستم کنکور بدم ازش خیلی میترسیدم
بعد که درس خوندم یه مبحثی رو فهمیدم و تستاش رو تونستم بزنم ذوق مرگ شدم و داد زدم که احمق نیستمممممم من میتونم مسعله هارو حل کنم
خلاصه که نشستم درسامو خوندم لامصب چه علاقه ایی هم به درس خوندن داشتم اصلا درس شده بود برام مثل مواد وقتی یه روز درس نمیخوندم دیوونه میشدم البته اذیت کردن دانش آمورای زرنگ کلاس هم خیلی لذت بخش بود مثلا شاگرد اول کلاسمون انتظار داشت تو امتحانای ترم اول نمرش بالاتر از همه بشه ولی من شدم نفر اول منی که پارسال معدلم ۱۲ بود انقدر حرص میخورد به من میگفت چرااا تقلب کردی ؟ الان خانوادم پوستم رو میکنن و میگن چرا شدی نفر دوم ؟
خلاصه که یه دعواهایی باهاش داشتم و جفتمون ۱ هفته از کلاس اخراج شدیم و بعد از عید دیگه من دیگه مدرسه نرفتم
هر روز صبح ساعت ۵ بیدار میشدم تا شب فقط تست میزدم و مطالعه هر روز همین بساط بعد دیگه نزدیکای کنکور فهمیدم شناسنامم عکسدار نیست و برای شرکت در کنکور شناسنامه عکسدار لازمه.. خلاصه که رفتم پیشخوان دولت و اونجاهم تا ۲ ۳ پوستم رو کندن و هیچکاری نکردن شب کنکور هم خیلی خسته بودم و اصلا یادم رفته بود فرداش کنکور دارم و کنکور اردیبهشت و خواب موندم همونی که خیلی تراز بهتری نسبت به تیر داد و خب من گفتم اشکال نداره یه کنکور دیگه و امتحانای نهایی هم هست ولی وقتی سطح سوالای اردیبهشت رو دیدم (رشته ریاضی) با خودم گفتم عه چقدر راحت اگه من سر جلسه بودم ریاضی و حداقل ۵۰ میتونستم بزنم بازم به خودم امید دادم و امتحانای نهایی هم دادم و کنکور تیر رو هم دادم و از شانس بد ما همه ی اینا هم تراز افتضاحی دادن ولی خب با خودم میگم اگه مثل قبل بیخیال زندگی بودم همین تراز رو هم نمیتونستم بیارم و الان خیلی خوشحالم که عادت بدمو ترک کردم و این مسیر و انتخاب کردم با اینکه نمیدونم بعدش قراره چیکار کنم