سلام من پیش دانشگاهیی معدل کلم 12.90 بود و معدل کتبی نهایی 7.63 میخوام ببینم تو ورود به دانشگاه به مشکلی بر نمیخورم یعنی مانع ثبت نامم نمیشن؟؟؟؟/
ولی فارقالتحصیل شدم تو کارنامه نوشته؟؟؟؟؟
تازه یه تک ماده هم زدم
سلام من پیش دانشگاهیی معدل کلم 12.90 بود و معدل کتبی نهایی 7.63 میخوام ببینم تو ورود به دانشگاه به مشکلی بر نمیخورم یعنی مانع ثبت نامم نمیشن؟؟؟؟/
ولی فارقالتحصیل شدم تو کارنامه نوشته؟؟؟؟؟
تازه یه تک ماده هم زدم
بستگی داره که چه دانشگاهی میخای بری .
اگه کنکور بدیو رتبت خوب باشه که دیگه معدل منی چند!!!!!!!
اگه بخای تو دانشگاه های خاص مثه امام حسین ، امام صادق ، بقیه الله و ... بری هم نه زیاد کاری ندارن .
اگه میخای بری یه سری رشته هایی که بر اساس سوابق تحصیلیه که خب اسمش هم روشه دیگه ...
ولی اگه دانشگاه آزاد ، پیام نور ، علمی کاربردی و غیر انتفاعی بری بازم نه کاری ندارن فقط پولت وسشون مهمه .
ولی دقت کن اگه توی اون دانشگاهی که رفتی و یه رشته ای رو که خاستی که بیش از ظرفیتشون تقاضاکننده داره دیگه اون بستگی به معدل داره ولی خب این اتفاق خیلی خیلی کم پیش میاد .
مثلا معدل پیش خودم 12 هستش امسال وسه فرار از سربازی رفتم پیام نور حقوق ثبت نام کردم ولی رد شدم چون تقاضا کننده زیاد داشتن اونا هم دیگه بر اساس سوابق تحصیلی در نظر گرفته بودن . ولی همون لحظه رفتم
بیرون از دانشگاه و مستقیم رفتم علمی کاربردی نزدیکن همون لحظه حقوق علمی کاربردی ثبت نام کردم و چون تقاضا کننده ی تون رشته تو اون دانشگاه کم بود .
البته من معدل کتبی نهاییه پیش 7.63 شده کلش 12.90 شده سوم هم معدلم خوب بود
مساله اینه اون معدل کتبی نهایی پیش زیر 10 مساله نیس
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)