سلام دواطلبان کل تجربی بین 150000-180000و ریاضی بین50000تا60000هستش؟؟؟؟؟؟ و ظرفیت دانشگاه برای رشته های دولتی به اندازه ریاضی هس؟؟؟؟؟؟ اگه اینطور نباشه که خیلی به ضرره تجربی ها هستش با این همه شرکت کنندشما چیزی میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دواطلبان کل تجربی بین 150000-180000و ریاضی بین50000تا60000هستش؟؟؟؟؟؟ و ظرفیت دانشگاه برای رشته های دولتی به اندازه ریاضی هس؟؟؟؟؟؟ اگه اینطور نباشه که خیلی به ضرره تجربی ها هستش با این همه شرکت کنندشما چیزی میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟
این آمار اشتباهه داداش![]()
احتمالاً امسال تعداد داوطلبای ریاضی حدود 150 تا 155 هزار نفر ـ داوطلبای تجربی همه حدود 470 تا 480 هزار نفر ـ داوطلبای انسانی هم همون 175 هزار نفر بیشتر نیستن
در مورد ظرفیت ها هم هر سال متغیره، باید سازمان سنجش دفترچه انتخاب رشته رو منتشر کنه تا تعداد ظرفیت ها مشخص بشه
خلاف قوانین.
داداش گلمهنوز که ثبت نام کنکور شروع نشده هنوز 9 روز دیگه مونده تا ثبت نام کنکور 95
![]()
من دارم میگم احتمالاً این تعداد شرکت کننده داشته باشه![]()
آمار دقیق و رسمی بخوای باید صبر کنی ثبت نام کنکور تموم بشه تا بعدش جناب توکلی به خبرگزاری ها آمار دقیق داوطلبان رو به تفکیک گروه های آزمایشی اعلام کنه![]()
من رفتم ی درصدهای برای ریاضی زدم ی درصد های مشابه نسبتا برا تجربی دیدم تو رشته ریاضی خیلی رتبه و قبولی بهتره ولی تجری خیلی افتضاحه دیدم که تعدا داوطلبان رشته ریاضی و تجربی همین های که بالا هس را براتون نوشتم گفتم اینطوری که خیلی بد جوره برا رشته تجربی
خلاف قوانین.
نه همچی رو هوا هم نه دیه داداش![]()
ببین تعداد داوطلبای کنکوری ریاضی سالهای 92 حدود 220 هزار نفر بودن ، سال 93 حدود 200 هزار نفر بودن ، سال 94 حدود 180 هزار نفر بودن بود ، پس میشه تخمین زدن که احتمالاً تعداد داوطلبای کنکور 95 ریاضی حدود 150 یا 155 هزار نفر باشند به قول دوستمون حالا یکم اینور یا اونورتر
نه چرا ناراحت بشم
موفق باشی داداش![]()
«امام جعفر صادق(عليهالسلام)»:
به ياد آن ساعتي باش که بندبند تو در قبر از هم جدا ميشوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برميگردند. اين تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّي ميدهد. (المحجّةالبيضاء، ج ٨، ص ٢٤١)
آره تعداد دوستان تجربی احتمالاً کمتر میشه اما تعداد از ریاضیا و انسانیا هم امسال تصمیم گرفتن کنکور تجربی بدن که باید این آمار رو هم در نظر گرفت به هر حال باید منتظر بود تا آمار دقیقش رو سازمان سنجش اعلام کنه
از این بابت هم آره اکثراً سیاهی لشکرن
# داداش حرم میری ما رو هم دعا کن
«امام جعفر صادق(عليهالسلام)»:
به ياد آن ساعتي باش که بندبند تو در قبر از هم جدا ميشوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برميگردند. اين تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّي ميدهد. (المحجّةالبيضاء، ج ٨، ص ٢٤١)
بعید میدونم تعداد داوطلبا تغییر چندانی بکنه نسبت بهسال قبل هر چند مطمئنا کاهش داوطلب خواهند داشت هر سه رشته چ.ن هر سال شاهد هستیم داوطلبان کم تر میشن...در کل خوب این چیزواضحیه که تعداد داوطلبا تو تجربی بسیار بالا و رقابت فوق العاده شدیده...یعنی اون رقابتی رو که توی گروه تجربی شاهد هستیم که ملت سرودست میشکونن براش تو رشته ی رریاضی یک صدم درصد هم شاهد نیستتیم و این که قبولی توی رشته ی ریاضی بسیار راحت تر از تجربیه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)