ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
سلام
اونی رو انتخاب کن که زودتر به هدفتون میرسین
واسه فیلم هم دی وی دی های رهپویان میتونین از قلمچی بگیرین زیستش و فیزیکش به نظرم خیلی خوب بودن
بعد از کنکور هم به اندازه کافی وقت برای اینکه برید دنبال علایقتون هست.
ولی هر اتفاقی ممکنه تا سال 97 بیوفته واینکه نا ادما کلا بدونیم که وقت داریم بیشتر اتلاف وقت داریم.
مورد یک .
۹۷ قبول نشی چی کار میکنی؟ کتاب ها عوض میشه اصلا یه وضعی میشه.
یک سال عمر آدم هم مهم تر از این چیزاست.
من میگم 2! اگه پایت ضعیفه نمیتونی به جایی برسی و 96 رو بیخود از دست میدی و روحیت خراب میشه 97 رو هم از دست میدی! به هدف گیری خفن بکن و بترکون
سلام.
ببین به این حرفا که میگن 1 سال عمرت تلف میشه و ...... گوش نکن
یک سال کی گفته تلف میشه ؟ شما مگه با خودت رقابت نمیکنی ؟
شما میخوای بهترین انتخاب رو بکنی و به چیزی که دلت میخواد برسی پس باید خودت رو قوی بکنی
این که 1 سال بمونی و بری دانشگاه خوب و رشته خوب خیلی بهتره تا سریع بری یه جای به درد نخور و مثلا 2 سال بخونی بعد ببینی اصلا دوست نداری یا محیط بدرد نمیخوره
و بخوای بیای دوباره کنکور بدی و .....
اون طوری وقت و عمر تلف میشه. ولی قبلش شما تلاش میکنی فوق فوقش 2 سال دیگه هیچ کدوم قبول نشی باز رتبه خیلی خوبی داری انتخاب بیشتری هم بهت میده.
یا دیگه فوقش میری همون دانشگاه آزاد یا ...... ولی با معلومات بالا
من خودم 95 کنکور دارم ولی دارم برنامه میریزم 96 بترکونم.
1.....بشین بکوووووووووب بخون وقتتو تلف نکن..........97 چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟اصلا فکرشو نکن عمرتو بر باااااااااااد نده برادر
1-سریع برم بزرگسالان و پیش دانشگاهی رو تا شهریور تموم کنم. و از مهر شروع کنم برای کنکور، و دی ترمیم معدل بزنم و کنکور 96 رو شرکت کنم.یعنی اولین و اخرین کنکورم.
2-ازکجا معلوم که ترمیم معدل اجرا بشه که شما اینقدر قطعی دربارش صحبت میکنی؟؟فعلا یک صحبتی شده....اگر تاثیر معدل ها مثبت بشه که عملا ترمیم معدل منتفی میشه!
ببین کنکور تو این چند ساله به همه ثابت کرد که سال به سال داره قوی تر و پرمفهوم تر میشه
به نظر نهایت تلاشت رو بکن برای 96
به خدای بزرگ توکل کن مطمئن باش به هدفت میرسی
کنکور 96 رو بدی خودت خیلی راحت تری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)