در جواب dgamin عزیز نوشتم...
ببخشید من علاقه ای به تکمیل دانشگاه ازاد ندارم
ولی راجب حرف شما میخوام بگم
بله حرف شما درمورد تمام رشته های دانشگاه آزاد+مقطع دکتری کاملا درسته به جز رشته های پزشکی و دندون پزشکیش
یعنی اون تصوری که شما از سایر رشته هاش رو دارید اصلا به آزاد نسبت ندید
الان شما به این دوستمون که ایراد میگیرید چرا نتونسته دربیاد دانشگاه ازاد ایشون با این رتبه شون میتونستن فیزیوتراپی یا بینایی سنجی یا هر رشته ای رو توی دانشگاه دولتی قبول بشن ولی پزشکی میخوان یعنی (البته ناراحت نشید)اگه میخواستن تربیت بدنی بخونن میتونستن دانشگاه تهران رو قبول بشن راحت
به نظرم شکلک انداختن و مسخره کردن اصلا چیز درستی نیست به خصوص راجب چیزی که ادم اطلاعی ازش نداره
زندگی پانتومیم است
حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای...
ویرایش توسط djamin : 10 بهمن 1394 در ساعت 00:32
بستگیبه ترازتون داره....و این که تکمیل ظرفیت امسال ثابت کرد که باید ترازتون حتی از تراز اولیه که تازه انتخاب رشته دانشگاه ازاد شروع میشه بهتر باشه...حداقل 9400 حداکثر 9700
ببخشید بچه ها آزاد مازاد چیه ؟ چه رتبه ای میخاد؟ هزینه اش چه قده ؟
Sent from my G630-U10 using Tapatalk
ببین آبجی مازاد بر ظرفیت خب اسمش روشه . همون اضافه بر ظرفیتی که دارن میگیرن .
مثلا اون سازمانی که مشخص میکنه که مثلا دانشگاه آزاد علوم پزشکی شیراز امسال باید 30 دانشجو دندون پزشکی بگیره . خود دانشگاه میاد اعلام میکنه که میخاد اضافه بر ظرفیت دانشجو بگیره . مثلا به جای 30 دانشجو 40 دانشجو میگیره .
و این دانشجوهای مازاد جزء پردیس بین الملل به حساب میان .
رتبه های قبولی پزشکی ، دندون و داروی پردیس رو هم نوشتم یه بار دیگه هم مینویسم .
منطقه 1 : 4000
منطقه 2 : 4200
منطقه 3 : 3200
هزینش هم مثل همون پردیس حساب میشه . دندون پزشکی ای که شما میخاین اگه اشتباه نکنم ترمی .../9 ( نه و خورده ای ) دربیاد . ینی سالی 18 - 19 تومن . بدون خابگاه و سلف و ...
دوستان ببخشید من اشتباه برداشت کردم از حرفای این دوست عزیزمون http://forum.konkur.in/users/14683/djamin
من شرمنده ام .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)