من بازم میگه.وقتی ازاد اینجور داره دنبال دانشجو میگرده شماشک نکن که پذیرفته ای فقط پولت اماده کن
من بازم میگه.وقتی ازاد اینجور داره دنبال دانشجو میگرده شماشک نکن که پذیرفته ای فقط پولت اماده کن
زندگی پانتومیم است
حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای...
جدول نام و کد رشته ها :
لینک: مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی
جدول محل های دانشگاهی :
لینک: مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی
متاسفانه نمیدونم چرا مستقیم وارد نمیشه . ولی تو همین سایته . با سه کلیک میری همونجایی که میخای اگه پیداشون کنی .
ویرایش توسط ah.at : 09 بهمن 1394 در ساعت 15:23
زندگی پانتومیم است
زندگی پانتومیم است
اول اینکه احترام خودتون رو نگه دارید .
دوم:
آخرین رتبه های قبولی پزشکی ، دندان پزشکی ، دارو سازی :
منطقه 1 : 4000
منطقه 2 : 4200
منطقه 3 : 3200
رتبه من هم 5900 اومد . از 1 فروردین 94 شرو به درس خوندن کردم . ینی تو 80 روز . چیزی که الان پست میزنن تو این 6 ماه میشه زیر 10000 آورد؟؟؟؟
اینکه اصلا ظرفیتی وجود نداره و فقط به خاطر ۲۷ هزار تومن این تکمیل رو میزارن اشتباس ولی همینو میدونم که واسه یک نفر جای خالی ک البته خودشون این جای خالی رو اضافه میکنن هم تو اون رشته محل تکمیل میذارن پس مطمئنا صرفا بخاطر ۲۷ تومن پول گرفتن نیستتکمیل اول ک تراز زیر۹۲۰۰ نیومد حتی مازاد ازاد...و این بار هم بعیده زیر نهایتا۸۸۰۰ ۸۹۰۰ بیاد دوستان دیگه اگ نظر دیگه ای دارن بگن...کلا بهتره بشینیم ب خوندن و حتی یک درصد فکر این تکمیل رو نکنیم قبول شدیم ک فبها...نشدیم هم خیلی بر نخوره ب آدم....این قضیه فقط مربوط ب پزشکی و دندونه والا دانشگاه آزاد برای رشته های دیگه حتی دامپزشکی و ارشد و دکترا هیچ محدودیتی نداره واقعا محدودیتی نداره کافیه ک سر جلسه حضور داشته باشی
زندگی پانتومیم است
سال ۹۳ آخرین رتبه تو بدترین دانشگاه و شهر پزشکی(نه دنون ک اصلا)تو منطقه سه با رتبه کشوری۲۴ هزار قبول شدن و امسال آخرین رتبه ۱۵ هزار کشوری بود پزشکی و دانشگاه های خوب زیر ۱۰ هزار و واسه دندون زیر ۸ هزار...اینایی ک میگم مال دولتیه..آزاد ک ماشائ ا...تراز ۹۴۰۰ میخواست...یعنی دانشگاه دولتی از نیم میلیون نفر باید زیر ۱۵ هزار شی ک مثلا پردیس پزشکی زابل قبول شی...در حالی ک مثلا شیمی دانشگاه تهران یا صنعتی اصفهان با ۵۰ هزار کشوری هم قبول شدن رشته های دیگه ک بماند....و برای همین میگم باریکلاو احسنت به مادرتون...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)