خدارو شکر که مرد یه اضافه کم شد اون 700-800 تا هم بمیرن بقیه راحت شن دیگه
خدارو شکر که مرد یه اضافه کم شد اون 700-800 تا هم بمیرن بقیه راحت شن دیگه
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵
دلم خیلی خیلی بخاطر بیماری لاعلاج مادر گرفته بود ... گفتم ی سر بزنم ب انجمن این تاپیکو دیدم ... حالم دیگه بدتر شد...
Der Himmel soll warten
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵
پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
ویرایش توسط Mahdi.k.h : 15 فروردین 1395 در ساعت 18:12
@MohadeseH_M5R
بحث تایپک منحرف شده فک کنم ، لطفا پست های غیر مرتبط رو پاک کنید و تایپک رو هم ببندید ، بالا نیاد برای دوستان کنکوری بهتره . تشکر
منم چندین بار تصمیم به خودکشی گرفتم اما ترسیدم از این که اون دنیا رو هم ندارم هیچی دیگه الانم خداروشکر می کنم که این کار و نکردم
در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است
اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....
همین چندماه پیش بود شیراز یه پسر اول دبیرستانی خودشو با میله بارفیکس خفه کرده بود
همش هم مثل اینکه بخاطر خانواده که سرزنشش میکردن و با بقیه مقایسه اش میکردن بوده....
اللهم عجل لولیک الفرج...
آینده مهم نیست اینکه آینده رو چطور بسازی مهمه !
ما هیچ حق قضاوتی درباره کار اونا نداریم چون این زندگی اونا بوده نه ما پس حق نداریم ندیده و ندانسته بریم قضاوتشون کنیم خدا رحمتشون کنه اما اگه اون لحظه پیششون بودم بهشون میگفتم که یه بار دیگه تلاش کنن و ناامید نشن چون زندگی هنوز ادامه داره به خاطر یه نمره دنیا به پایان نرسیده من خودم دو تا از بهترین دوستام میخواستن شیشه شکسته بردارن رگشون بزنن اولیشون افتاد گریه و به زور با یکی دیگه از دوستام جلوش رو گرفتیم و الان واقعا امید به زندگی داره یکی دیگه هم اونقدر بهش فحش دادم که گفت غلط بکنم بخوام خودکشی کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)