خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45
    نمایش نتایج: از 61 به 74 از 74
    1. Top | #61
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خدارو شکر که مرد یه اضافه کم شد اون 700-800 تا هم بمیرن بقیه راحت شن دیگه
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
      چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
      وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

2. Top | #62
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Huot نمایش پست ها
      خدارو شکر که مرد یه اضافه کم شد اون 700-800 تا هم بمیرن بقیه راحت شن دیگه
      خاک بر سرت با اون طرز فکرت! الان اون بنده خداها مردن تو راحت شدی احمق؟

3. Top | #63
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دلم خیلی خیلی بخاطر بیماری لاعلاج مادر گرفته بود ... گفتم ی سر بزنم ب انجمن این تاپیکو دیدم ... حالم دیگه بدتر شد...
      Der Himmel soll warten

4. Top | #64
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم خسته شدم و حتی قرص ش هم گرفتم .......

موفق خواهم شد نه فورا ولی حتما ...

5. Top | #65
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A.Z نمایش پست ها
      خاک بر سرت با اون طرز فکرت! الان اون بنده خداها مردن تو راحت شدی احمق؟

نه عزیزم الان 800 تا اسکل از رو خاک ایران حذف شدن به امید آبادی ایران ، انتخاب طبیعی داروین که می گن همینه دیگه
      پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
      چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
      وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

6. Top | #66
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Huot نمایش پست ها
      نه عزیزم الان 800 تا اسکل از رو خاک ایران حذف شدن به امید آبادی ایران ، انتخاب طبیعی داروین که می گن همینه دیگه
      .........
      پرنده ای که از مترسک بترسد،از گرسنگی خواهد مرد ... "ارنستو چه گوآرا"
      ویرایش توسط Mahdi.k.h : 15 فروردین 1395 در ساعت 18:12

7. Top | #67
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      @MohadeseH_M5R
      بحث تایپک منحرف شده فک کنم ، لطفا پست های غیر مرتبط رو پاک کنید و تایپک رو هم ببندید ، بالا نیاد برای دوستان کنکوری بهتره . تشکر

8. Top | #68
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      مزخرف ترین سیستم آموزشی جهان
      همین و بســـ

9. Top | #69
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم چندین بار تصمیم به خودکشی گرفتم اما ترسیدم از این که اون دنیا رو هم ندارم هیچی دیگه الانم خداروشکر می کنم که این کار و نکردم
      در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
      یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
      به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است

اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....

10. Top | #70
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad.h نمایش پست ها
      همش ی طرف....
      مورد 5 ی طرف....
      اسکول!
      فیلم دیده ...بعد احتمالا عشق بازیگری بوده!
      بهتره زود قضاوت نکنیم .. این دانش آموز مدرسشون درخواست هدیه به مدرسه کرده از دانش آموزا اونم به پدرش گفته اگه بهم پول ندی خودمو میکشم .. اونم نداشته و اصلنم فکر نمیکرده پسره اینکارو بکنه ... پدرش فکر کنم کارگر بوده ...

11. Top | #71
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      بهتره زود قضاوت نکنیم .. این دانش آموز مدرسشون درخواست هدیه به مدرسه کرده از دانش آموزا اونم به پدرش گفته اگه بهم پول ندی خودمو میکشم .. اونم نداشته و اصلنم فکر نمیکرده پسره اینکارو بکنه ... پدرش فکر کنم کارگر بوده ...
      نوشته بودبععد دیدن فیلم خودکشی...
      حالا ب هر دلیلی درکل تاسف اور ک هس!

12. Top | #72
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad.h نمایش پست ها
      نوشته بودبععد دیدن فیلم خودکشی...
      حالا ب هر دلیلی درکل تاسف اور ک هس!
      چون اشنویه و بوکان شهرای نزدیک ما هست خبراش زیاد پیچیده بود ...
      بله تاسف آور هستش .. بخصوص مال بوکان که به خاطر درس و کنکور و اینا بودش ...

13. Top | #73
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      همین چندماه پیش بود شیراز یه پسر اول دبیرستانی خودشو با میله بارفیکس خفه کرده بود
      همش هم مثل اینکه بخاطر خانواده که سرزنشش میکردن و با بقیه مقایسه اش میکردن بوده....
      اللهم عجل لولیک الفرج...

آینده مهم نیست اینکه آینده رو چطور بسازی مهمه !

14. Top | #74
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ما هیچ حق قضاوتی درباره کار اونا نداریم چون این زندگی اونا بوده نه ما پس حق نداریم ندیده و ندانسته بریم قضاوتشون کنیم خدا رحمتشون کنه اما اگه اون لحظه پیششون بودم بهشون میگفتم که یه بار دیگه تلاش کنن و ناامید نشن چون زندگی هنوز ادامه داره به خاطر یه نمره دنیا به پایان نرسیده من خودم دو تا از بهترین دوستام میخواستن شیشه شکسته بردارن رگشون بزنن اولیشون افتاد گریه و به زور با یکی دیگه از دوستام جلوش رو گرفتیم و الان واقعا امید به زندگی داره یکی دیگه هم اونقدر بهش فحش دادم که گفت غلط بکنم بخوام خودکشی کنم

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فیلم، قبل، قبولی، مقایسه، مهر، موفق، مورد، میکنه، میشن، ماه، مدیریت، مدارس، مدرسه، مربوط، چند، چه، چیز، نیست، چیست؟، نجات، نحوه، نسبت، نشد، نشدن، نظام، هم، همچین، همه، هنوز، هیچ، ها، های، هایی، هستن، ولی، یک، یکی، یا، کنکور، کنکور سراسری، کنترل، که، کاذب، کاری، کجا، کرمانشاه، کرد، کردن، کشور، گیری، ۱۰، پیدا، پیش، پایه، پخش، پرورش، پزشکی، پس، آموزان، آموزش، آموزشی، آمار، آن، آوردن، افشار، البته، امیر، امکان، امسال، انتشار، انسانی، اول، این، اتاق، احتساب، از، استرس، استرس و اضطراب، بچه، به، بوجود، بود، بوده، بین، بیشتر، بالاتر، باید، باعث، بدن، بر، برق، برنامه، برابر، بعد، تهدید، تهران، تا، تاثیر، تاسف، تجربی، تعداد، تعدادی، تعطیل، جالب، جان، جاری، جدول، حال، حدود، حداقل، خواب، خودکشی، خورد، دولتی، دوم، دوران، دیگه، دانش، دانش آموزان، داده، دارند، داشته، دختر، در، دروس، درس، درسی، درصد، رقابت، روز، روش، ریاضی، را، راهنمایی، رشته، رشته تجربی، زیادی، زد، سوم، سیزدهمین، سال، سال سوم، سازمان، سخت، سراسری، شما، شیوه، شده، صورت، صرفا، علوم، عنوان، غلط

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن