رها چو برگ خسته در باد🍃
ویرایش توسط Uncertain : 14 فروردین 1395 در ساعت 11:41
اگه اراده داشت وایمیساد مشکلشو از راه درست حل میکرد!!
آخردنیا که نیس!
دگ سرطانم درمان داره
اون لحظه ای هم که تیغ میبره نزدیک رگش دودل!
اخرم میگه خب تااینجا که اومدم امتحانش کنم!
بعد اونم مثل سگ پشیمون میشه که... همون هوالباقی
بنده هم حس مرگ و اینا ندارم که تیغ بگیرم...
این دنیا رو شدیدا دوس دارم!!
من موندم با این همه اقدامات شدید امنتی که دوره و برت هست چطوری میای اینجا پست میذاری! آبجب نمیخوام دلت رو بسوزونم ولی به من دقیقاً همین رو میگن "تلاشتو بکن نشد فدای سرت"
این که میگن والدین و محیط تاثیر میذاره کاملاً درسته ولی بازم همه چی بر میگرده به خود طرف..طرف خودش باید درک و شعور اینو داشته باشه که این کار درسته یا نه! ارزشش رو داره؟ بخاطر یه آزمون آشـغال؟! تهش که چی؟! میخوان چی بهت بدن؟ فک کن اصلاض اول هم شدی؟ مدرک رو هم گرفتی...دکتر هم شدی...چی شد؟
متاسفانه هی جو خیلی بدی توی بعضی جوامع به ویژه ایران امروز حاکم شده که طرف آینده و خوشبختی خودش رو فقط در یک مسیر میبینه! و اگه به هر دلیلی اون را رو نتونه بره زندگی رو برای خودش تموم شده میدونه
خودکشی یه گناهِ به کنار...به شخصه شاید شاید یه روزی به فکر خودکشی بیوفتم! اما اینو مطمئناً هیچ وقت بخاطر این جور مسائل بی ارزش این کارو نمیکنم...
من نگفتم خودکشی کن گفتم فقط حس کن ببین من دانشجوی پزشکی سراسری میشناسم خودکشی کرد چرا؟؟؟ چه دردی داشته تو میدونی کسی که اینقد درس خونده چرا باید خودکشی کنه قضیش عاطفیم نبوده مشکل داشت من خودم تاحالا این حس رو داشتم وقتی تو همه تلاشتو میکنی تا جایی که میتونی همه راه ها رو میری ولی میبینی بازم جلوت یه کوه مشکله که مقصرش تو نیستی چیکار باید کرد من خودم با خودکشی موافق نیستم و تاییدش نمیکنم ولی میگم نباید بهشون بگیم بی اراده
رها چو برگ خسته در باد🍃
خنده داره …
چطور به خودتون اجازه میدید بخاطر یه افت تحصیلی یا حتی قبول نشدن پزشکی خودکشی کنید ؟؟؟؟
هه… هنوز مشکلات زندگی. رو"در. و حس" نکردید…
...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ
ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
challenge me if you can
من 4 ساله پشت کنکورم از عالم و آدم شنیدم .شده نداشتن منو بفرستن ب زور مجبور شدم باز پشت کنکور بمونم.اون اوایل ک پیش دانشگاهی بودم شکست عشقیم خوردم.مشکل خانوادگیم داشتم...همه چی شده همه چیم ب سرم اومده.اما همیشه امید دارم
اکثرا از این مشکلات داشتن.
آدمای ضعیف یا اونایی ک مشکل دارن خودکشی میکنن
من الان ب خودم میگم بهتر ک این اتفاقا اقتاد.خیلی چیزا یاد گرفتم و اصلا کار خدا بود ک من زندگیم تو مسیر درستی بیافته
هرکار خدا حکمتی داره
پ.ن : کامنت یکی از مردم :
در ۹ مورد بچه ها خود را دار زدند فرهنگی که چند دهه مرسوم شده دار زدن را کجا شنیدند کجا دیدند
این قسمت از پست اول جالب توجه هست
ایران از لحاظ اعدام ب نسبت جمعیتش در جهان مقام اول رو داره بعد چین
وقتی دولت بیاد اعدامو تو مراکز شهر اجرا کنه ی انسان سادیسمی هم بره با بچه اش نگاه کنه و تخمه بشکنه آخر عاقبت بچه همین میشه دیگه
مورد داشتیم پاپ کورن بردن ی سریا...
خودکشی خیلیییی کلاس داره به نظر من.... البته با کلاسش.. من دوست دارم یروز برف شدیددددد بیادددد بعد همهههههه جا سفید شه...
بعدش یجا تو اون سفیدی رگمو بزنم... خون بریزه رو برفا..... سفید برفی و قرمز خونی.... چقد باحاللللل وای ذوق کردم...
اون پسره من نمیدونم سلاح گرم از کجا اورده بود حالا....
نظری درباره خودکشی ندارم چون یبار اقدام ناموفق داشتم
گفتم ک این جور آدما ضعیف و ترسون ک قدرت روب رو شدن با مشکلات ندارن بخدا برای همه مشکل پیش میاد همه ی دوران سختی تو زندگی تجربه میکنن
هه ب قول یکی از بچه ها اینا هنوز مشکلات زندگیو نچشیدن
من همه ی هستیو زندگیمو از دست دادم انقد سختی کشیدم ک حد نداره اما اونقدر خدا رو دارم ک میگم هیچ کارش بی حکمت نیس این ما هستیم ک از درکش عاجزیم
اولا جامعه و سیستم اموزشی خرابه وگرنه من از تجربی بیزار بودم و خیلی زیاد به مکانیک علاقه داشتم و مسلما اگه به خودم بود میرفتم فنی
دوما خانواده ها خرابن وگرنه 1 2 ساعت درس فردات رو میخوندی امتحانات هم 15 16 قبول میشدی نه استرسی ن فشاری
سوما کیا پایه ان خود کشی کنیم ؟؟؟
تا ششم که بحث نمره رو به کل برداشتن...بعد از اونم که کتابا رو کلا قلع و قمر کردند....دیگه چی میخواین؟؟
از جیب اینا نامه ای پیدا شده که بر اساس اون میگن برای درس خودکشی کردن؟
من باب مثال فقط ...ژاپن اولین امار خودکشی رو داره ایا مشکل از اموزش که به بچه ها کنترل احساس رو یاد ندادن؟؟
اکثر هم خودشون رو حلق اویز میکنن اونجا....ایا این هم نتیجه اینکه اعدام زیاد دیدن اونجا؟؟
1>با شرایط سختی که تو زندگی الان تو دنیا هست بعضی از چیزا اجتناب ناپذیره هرچند هم که تلخ باشه
2>هر چی رو به هرچی ربط ندیم
3> کلا هر خبری شنیدیم نیفتیم به جون اعتماد به نفس و شخصیت خودمون و بگیم ما الیم و اونا بل
البته خدايي در خودکشی شجاعتي هست که در هیچ چیزی نیست )))) من چند بار اومدم ازين ** ناله بازيا دربيارم ولي پاي عمل نميشه جدا 😁😁😁 اونايي که این کارو میکنن واقعا شرایط براشون جوری هست که حاضرن هرکاری بکنن بدن 😖
Sent from my HTC One using Tapatalk
باور کنید کسی که خودکشی میکنه دیگه بریده!!!
من چند سال پیش یه اتفاقی پیش اومد همچین فکری به ذهنم رسید رفتم انجام بدم ولی لحظه ی آخر جرات نکردم به شکر خوردن افتادم و بعد از اون اتفاق شاد و خوشحال زیستم!!
اما قابل درکه با وجود مشکلات فراوانی که هست سن خودکشی خیلی پایین اومده!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)