لینک ذیل متعلق به ارزشیابی وزارت بهداشته
اینجا
ویرایش توسط Mohammad hasan : 04 بهمن 1394 در ساعت 19:45
سلام دوست عزیز
این شخصی رو که خدمتتون عرض کردم یکی از کسایی هست که کاملا میشناسمش ....
اولا که ایشون که میخواد بره اونور و پزشکی بخونه ، اصلا نیمخواد که پزشکی رو تموم کنه ......
فقط میخواد 2 سال بره و یه سری واحدا رو پاس کنه و بعد با توجه به امکانی که وزارت بهداشت ایران براشون فراهم کرده ، بر میگرده ایران و گمون می کنم بعد از گذروندن امتحان علوم پایه تحصیلش رو داخل یکی از پردیسای علوم پزشکی ایران میگذرونه.....
اصلا اگه قرار بود که هفت سال اونور باشه ، شاید پدر و مادرش اصلا اجازه نمی دادن....
دوما ایشون کسی بوده که بعد از پایان پیش دانشگاهی میاد و برای اولین بار کنکور تجربی رو اینجا می ده ولی از اونجایی که رتبه اش خوب نمیشه و از طرفی شاید حوصله خوندن واسه سال بعد رو هم نداشته ، میخواد همچین کاری رو انجام بده ....
جالبه .... !!!! شما که می گی سطح زبان ایشون خوبه ، باید خدمتتون عرض کنم که ایشون داخل کنکور 50 که چه عرض کنم ، شاید حتی 30 رو هم نزده .....!!!!! (ولی این اواخر دیدم که داره کلاس زبان فشرده می ره ...)
-در مورد این که گفتین "هزینه تحصیل در دانشگاه سراسری و پردیس یکی نیست" .... دقیقا من هم همین اعتقاد رو دارم ولی کیه که ندونه که خیلیا هستن که انصافا پدرشون در اومد تا یه رتبه 3000 توی کنکور تجربی به دست بیارن و حتی همون پردیس رو هم حتی قبول نشدن ...!!!!!![]()
یعنی طرف و حتی پدر و مادرش حاضره که پول خوب خرج کنه و بچه اش بفرسته پردیس ولی به خاطر اینکه قبول نشده ، نمی تونه همچین اقدامی کنه .....
حالا با توجه به چیزایی که گفتم انصافا خودتون قضاوت کنین که :
یه داوطلبی که با هزار بدبختی تونسته رتبه ی 3000 یا 4000 کنکور تجربی ، (یا به عبارت درست تر : المپیاد تجربی) رو کسب کنه و لی هیچ کدوم از اون سه رشته رو حتی توی پردیس هم قبول نشده ، شایسته تر هست که بره و پزشکی پردیس روبخونه یا کسی که حتی به خودش زحمت یه سال درس خوندن واقعی واسه کنکور هم نداده .....
انصافا شما قاضی ..... آدم که نمی تونه به خودش دروغ بگه ......
دادا این که بری خارج درس بخونی و وسطش بیای ایران هفت خان رستم رو باید رد کنی بعدشم باید کلی پول داشته باشی نه اونجا کم بیاری کلا تو فکر وضعیت مالی نباشی
از سختی هاشم میتونی ببینی معدل کتبی دیپلم و پیش 16 و اون دو یا سه ترمی که خارج درس میخونی باید اونجام جزء تاپ دانشجوها باشی وگرنه هرچی رشته کردی پنبه میشه کلا باید همه دوره دانشگاه اونجا بگذرونی
کلا حرفم اینه که باید جیبت پر باشه و با آگاهی کامل بری همچین ساده که میگی نیس![]()
ثالثا لازم نیست که توی اون مدتی که اونجا هستی جزو تاپ های رشته ات باشی ، فقط کافیه معدل 72 واحدی که اونور می گذرونی ، بالا ی 15 بیاد ..... همین .......!!!! ( البته باید دانشگاهی رو که انتخاب می کنی ، مورد تایید وزارت بهداشت باشه ....)
سلام دوست عزیز
اولا که پول خیلی زیادتری نسبت به پردیسای خودمون نیاز نداره ..... چون شما فقط دو سال اونوری و مابقیشو میای و وارد پردیسای خودمون میشی و همون قدر هزینه می کنی ....
ثانیا در مورد معدل دیپلم و پیش : خیلیا هستند که معدلشون بالای 16 هست ولی نمی تونن توی کنکور تجربی حتی پردیس بین الملل یا آزاد واسه اون سه رشته تاپ قبول شن .....
بعد بر میگردی ایران و امتحان علوم پایه رو شرکت می کنی که انصافا خیلی سخت نیست....!!!!
بعدش هم یه امتحان جایابی می دی و وارد پردیس دانشکده ی علوم پزشکی می شی .....
حالا خودت بگو این مراحلی که گفتم سخت تره یا قبول شدن داخل کنکور تجربی(المپیاد تجربی) داخل.....!!!!
اصلا اگه این مسیر به مراتب راحت تر نبود که این شخص و خیلیای دیگه این راه رو انتخاب نمی کردن....!!!!
یعنی در واقع اینا دارن با این کار سختی کنکور تجربی رو ، دور می زنن ......
ویرایش توسط ehsan7777777 : 04 بهمن 1394 در ساعت 21:08
واقعا با معدل ١٦ ميشه رفت اونور ٢ سال خوند و دوباره برگشت اينجا؟؟ البته يكي از فاميلاي خودمون تقريبا ٨ سال پيش باكو ٢ سال دندون خوند و بعدش انتقالي گرفت ايران بين المللي قزوين!! البته ايشون عموشون يكي از مشهورترين دكترايي ايران هستن و خيلي كمكشون كردن
به نظرم بهتر بود به جا اینجا تاپیک زدن و وقت تلف کردن دو کار میکردین یا درستونو بشینین بخونین یا شما هم الگوبرداری کنین برین همین کارو بکنین خوب یعنی که چی وسط سال این بحثارو راه انداختن خوب حالا که راحت شماهم پیروی کنین دیگه
Medicine isn't Money anymore in Iran
یه توضیح کوچیک در مورد رشته پزشکی عمومی
I am the BOSS, Sasha Banks
I am the BEAST, Brock Lesnar
I love the 12th Imam
I wanna set free MINE
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)