خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 37
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amires نمایش پست ها
      در یکی از آزمون های معروف برای داوطلبان کنکور 95 مطرح شده بود از طرف خودم که طرح نشده ...

پس یعنی انقدر طراح این سوال وضعش خراب بوده که نمی دونسته نباید از خارج از کتاب سوال بده ؟!
      بعضیا این کارا رو میکنن که بگن ما خیلی شاخیم مثلا!

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      این سوال خارج از سطح کنکوره؟
      من فکر نمیکنم... به نظر من که مسله خاصی نداشت. همه فلز هالید های گروه اول و دوم الکترولیت هستن... موقه انحلال بطور کامل یونیده میشن. این که توی خود کتاب درسی ام هست.
      مورد بعدی مربوط میشه که تعادل PbI2... که اونم تودی کتاب درسی هست. توی شیمی سه در مبحث شناسیایی یون Pb2+... اکه هم توی کتاب درسی نیونده باشه توی صورت سوال بیان شده.

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LeftBehind نمایش پست ها
      من فکر نمیکنم... به نظر من که مسله خاصی نداشت. همه فلز هالید های گروه اول و دوم الکترولیت هستن... موقه انحلال بطور کامل یونیده میشن. این که توی خود کتاب درسی ام هست.
      مورد بعدی مربوط میشه که تعادل PbI2... که اونم تودی کتاب درسی هست. توی شیمی سه در مبحث شناسیایی یون Pb2+... اکه هم توی کتاب درسی نیونده باشه توی صورت سوال بیان شده.
      آقا دمت گرم همینو نیاز داشتم

فقط احیانا استثنایی وجود نداره تو گروه 1و2 ؟
      برای بقیه فلزات اگر اطلاعات دارید ممنون می شوم خیلی خلاصه توضیح دهید

بعد یک سوال کوچولو :
      خداییش من نمی فهمم چرا میگید از 2x میشه صرف نظر کرد ، خوب از کجا راحت متوجه شدید که میشه صرف نظر کرد ؟ ( اصلا از کجا فهمیدید که کوچکتره ؟ )

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات

تعادل تجزیه pbi2 اسمش حلالیت یونی هستش و اصلا در کتاب درسی مطرح نشده!
      و اینکه اثر بون مشترک هم در کتاب نیومده

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      آقا دمت گرم همینو نیاز داشتم فقط احیانا استثنایی وجود نداره تو گروه 1و2 ؟برای بقیه فلزات اگر اطلاعات دارید ممنون می شوم خیلی خلاصه توضیح دهید بعد یک سوال کوچولو :خداییش من نمی فهمم چرا میگید از 2x میشه صرف نظر کرد ، خوب از کجا راحت متوجه شدید که میشه صرف نظر کرد ؟ ( اصلا از کجا فهمیدید که کوچکتره ؟ )
      11 تا انیون مشهور داریم که کاتیون همه فلزات گروه اول این انیون ها همه انحلال پزیرن و بصورت یونی حل میشن. تو سطح کتاب درسی در گروه اول استثنا نداریم...ولی برای گروه دوم استثنا هست... توی کتاب درسی هم بهشون اشاره شده... توی ی تاپیکی توی انجمن گفتمشون... ی نگاهی ب بخش شیمی بکنی پیداش میکنی. ولی لازم نیست بری تو بهرش.وقتی پرهام میگه توی کنور نمیاد... احتمالا نمیاد... این پسره کارش نسبتن درسته.در مورد سوال دوم... ثابت تعادل داده شده توی صورت مسله رو نگاه کن. یه محاسبه پشت پاکتی نشون میده علظت یون سرب دو در حدود 0.00001 مولاره بدون وجود مشترک. اشلا ثابت تعادل رو نگاه کن... ده به توان منفی 9. این عدد کوچیک میگه که کسر خیلی کوچیکی از سرب دو یدید یونیزه میشه. میشه از 0.00001 در مقابل 0.04 گزشت... چون میشه از 1 در مقابل 400 گزشت.پرهام جان... اثر یون مشترک توی کتاب درسی شاید نیومده باشد ولی اصل لوشاطلیه و محاسبه غلظت های تعادلی اومده.... تعادل SO3-O2-SO2 توی کتاب درسی هست. ی تعادل رو برقرار کرده... بعدش مقداریSO3 وارد کرده تا تهادل جدیدی برقرار بشه. این تعادل جدید همون اثر یون مشترکه... منتها یکی در فاز محلوله مایه و یکی در باز محلول گازی. تپس این موضوع توی کتاب درسی هست. امیدوارم اسمت رو درست گفته باشم@par.rah

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      فایل پیوست 49051گزینه 4 درسته...
      کلسیم یدید بطور کامل یونیزه میشه. چون غلظت کلسیم یدید 0.02 مولاره، بنا به معادله یونش غلظت یون یدید محلولش 0.04 مولاره
      بعد توی محلول سرب دو یدید حل شده. سرب دو یدید با یونهاش در تعادله. اگه x مول سرب دو یدید یونیزه بشه، x مول یون سرب دو و 2x مول یون یدید تولید میکنه. از اینجا غلظت های تعاولی یونهای سرب دو و یدید رو میتونیم بر حسب x بنویسیم... غلظت این دو یون به ترتیب x و 0.04+2x. بعدش میشه از ثابت تعادل استفاده کرد و x که غلظت یون سرب دو هستش رو محاسبه کرد.

ی نکته:
      چون ثابت تعادل نشون میده ک کسر خیلی جز ایی از سرب دو یدید یونیزه میشه، از 2x در مقابل 0.04 سرف نظر میکینم موقه محاسبه مقدار x. برای همین هست ک صورت سوال مقدار تقریبی رو خاسته ن مقدار دقیق رو که بحت اجازه بده همچین تقریبی رو انجام بدی
      از چه نرم افزاری برای نوشتن جواب استفاده کردی؟
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SunOS نمایش پست ها
      از چه نرم افزاری برای نوشتن جواب استفاده کردی؟
      بیل و کلنگ

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان آیا عبارت زیر درست است ؟

در یک واکنش برگشت پذیر به تدریج سرعت واکنش برگشت کم و سرعت واکنش رفت زیاد می شود .

اگر غلطه
      پس چرا وقتی در سوال ها مثلا غلظت اولیه یکی از واکنش دهنده ها صفر است ( ولی فراورده مثلا غلظت اولیه داشته باشه ) ، می گوییم سرعت واکنش دهنده ها صفر است => ابتدا سرعت واکنش برگشت ماکزیمم است و سرعت واکنش رفت صفر است ... ؟

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      بیل و کلنگ
      هر هر هر
      مسخره
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      هر هر هر
      مسخره
      ی بخشیش برناگه س و ی بخشیش سخت افزار.
      سخت افزارش ی قلمه به اسم S Pen و برنامهش S Note. البته با S Pen هر جایی میه خط کشید، متن نوشت و کلی کار دیگه کرد. گوشیهای خانواده سمسونگ نات همه S Pen دارن. بعضی از تب ها هم دارن.

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان لطفا اسپم نزنید ...

اساتید آیا عبارت زیر درست است ؟

در یک واکنش برگشت پذیر به تدریج سرعت واکنش برگشت کم و سرعت واکنش رفت زیاد می شود .

اگر غلطه
      پس چرا وقتی در سوال ها مثلا غلظت اولیه یکی از واکنش دهنده ها صفر است ( ولی فراورده مثلا غلظت اولیه داشته باشه ) ، می گوییم سرعت واکنش دهنده ها صفر است => ابتدا سرعت واکنش برگشت ماکزیمم است و سرعت واکنش رفت صفر است ... ؟

کسی نیست ؟
      ویرایش توسط amires : 04 بهمن 1394 در ساعت 20:57

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      دوستان لطفا اسپم نزنید ... اساتید آیا عبارت زیر درست است ؟ در یک واکنش برگشت پذیر به تدریج سرعت واکنش برگشت کم و سرعت واکنش رفت زیاد می شود . اگر غلطه پس چرا وقتی در سوال ها مثلا غلظت اولیه یکی از واکنش دهنده ها صفر است ( ولی فراورده مثلا غلظت اولیه داشته باشه ) ، می گوییم سرعت واکنش دهنده ها صفر است => ابتدا سرعت واکنش برگشت ماکزیمم است و سرعت واکنش رفت صفر است ... ؟ کسی نیست ؟
      در یک واکنش برگشت پذیر به تدریج سرعت واکنش رفت کم و سرعت واکنش برگشت زیاد می شود تا به تعادل برسند

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوستان لطفا اسپم نزنید ...

اساتید آیا عبارت زیر درست است ؟

اگر غلطه

کسی نیست ؟
      اگر همه ی واکنش دهنده ها موجود باشه سرعت رفت کاهش و سرعت برگشت افزایش پیدا میکنه تا تعادل برقرار بشه . وقتی یکی از واکنش دهنده ها موجود نیست اول باید مقداری واکنش دهنده موجود بشه تا واکنش بتونه به سمت رفت پیش بره

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      در یک واکنش برگشت پذیر به تدریج سرعت واکنش رفت کم و سرعت واکنش برگشت زیاد می شود تا به تعادل برسند
      ببینید شما دقیقا بر عکس جمله ی من رو نوشتید اینی که نوشتید درسته ولی سوال من چیز دیگری است

اگر بنظرتان غلط است لطفا با دلیل بگویید + اینکه من یک مثال هم ذکر کردم در 2 پست قبلم و گفتم اگر غلطه پس چرا ... لطفا به آن هم پاسخ دهید

دوستان لطفا تایید یا رد کنید درستی جمله زیر را :

15. Top | #30
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      ببینید شما دقیقا بر عکس جمله ی من رو نوشتید اینی که نوشتید درسته ولی سوال من چیز دیگری است

اگر بنظرتان غلط است لطفا با دلیل بگویید + اینکه من یک مثال هم ذکر کردم در 2 پست قبلم و گفتم اگر غلطه پس چرا ... لطفا به آن هم پاسخ دهید

دوستان لطفا تایید یا رد کنید درستی جمله زیر را :
      واکنش برگشت پزیر ی واکنش (نه الظاما)تعادلیه ینی برگشت پزیری شرط لازم برای تعادلی بودنه ولی شرط کافی نیست.
      دارم هزیون میگم...
      ... اینکه سرعت کدوم واکنش بیشتره بستگی داره تو معادله رو از کدوم ور نوشته باشی و خارج قسمت چقدره. تعادلی که سرعت واکنش رفتش بیشتره، اگه برعکس بنویسیش سرهت واکنش برگشتش بیشتر میشه. با تغییر غلظت ها هم میشه واکنش. و وادار کرد که در جهت رفت یا برگشت(بعدن تغییر جعت نوشته شده معادله) سریعتر بشه...
      در هر حال خارج قسمت تعیین میکنه واکنش در کدوم جهت میش میره. اگه خارج قسمت بیشتر از ثایت تعادل باشه واکنش در جهت برگشت پیش میره و اگه کمتر باشه در جهت رفت. واکنش که در جهت رفت میش میره، سرعت واکنش رفتش بیشتر از برگشتشه و برعکس.
      ویرایش توسط Phenotype_2 : 05 بهمن 1394 در ساعت 00:38

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن