سلام دوست عزیز
من از مشاور اول تابستون همین سوالو پرسیدم اما اینجوری نه !
ازش پرسیدم در دوران خوندن برای کنکور روزی چندساعت بخوابیم
گفتش 8 ساعت!
حلا میتونی 6 ساعت برای شب بخوابی و 2 سعتم برای ظهر
حالا این تقسیم بندیاش پای خودت
موفق باشی...
سلام دوست عزیز
من از مشاور اول تابستون همین سوالو پرسیدم اما اینجوری نه !
ازش پرسیدم در دوران خوندن برای کنکور روزی چندساعت بخوابیم
گفتش 8 ساعت!
حلا میتونی 6 ساعت برای شب بخوابی و 2 سعتم برای ظهر
حالا این تقسیم بندیاش پای خودت
موفق باشی...
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
دوستان از همه تشکر می کنم بابت پاسخ دادن به سوالم اما جوابی که خواستم نگرفتم ....
من نمیگم که 5 ساعت در روز کافیه .... من میگم با توجه به اینکه معصومین ما کم میخوابیدن حتما یه تایم به خصوصی بوده که بازده خواب توی اون موقع بیشتره و مثلا 1 ساعت معادل 2 ساعت سود میبری و با توجه به اینکه اونها هم مثل ما انسانن چرا نتونیم از این لحاظ مقایسه کنیم ؟ که هیچ کدوم به این موضوع اشاره نکردید ...
به یکی از دوستان هم باید بگم من کنکوری نیستم و به خاطر مدرسه نمیرسم اونطور که دلم میخواد بخونم چون وقت کم میارم .... این که بخوام 5 ساعت در روز بخوابم با توجه به چیزایی که عرض کردم چیز عجیبی نیست ....
من امتحان کردم مزخرفه این کار (البته من معمولا 6 ساعت میخابم گاهی 5) ظهر اصن نمی تنم یبار خواابیدم بچه بودم فک کنم کلاس دویم ابتدای 6 غروب پاشدم برم مدرسه مامان گف کجا میری الان شب ه خخخخ دیگه نخابیدم ظهر
کمتر از شیش فایده نداره البته بستگی داره ذهن باید خوب باشه ذهنی ک خسته باشه فایده نداره یه ساعت بخون ولی باحس
خودتو هم محدود نکن چت بکن تلگرام برو انجمن بیا ولی کم بیشتر درس بخون تو همون زمان کم نتیجه میگیری فقط ب شرطی ک باحس بخونی هرچند من ک نمی تونم این حس لعنتیو چند روزه پیدا کنم
کسی می دونه چرا تو نوشته هام عدد میاد همش خود بخودی ؟؟؟؟
71
مهم نیس میرم مسیرو
ببین نیاز بدن تو شرایط مختلف فرق میکنه.بستگی به خیلی چیزا داره،مثل سن و شرایطی که داره طرف؛مثلاً کنکوری باشه و نیاز به طبقه بندی اطلاعات و حافظه خوب داشته باشه.
تو خواب هست که اطلاعاتی که ما دریافت میکنیم طبقه بندی و ذخیره میشند و اگه کسی که کنکور داشته باشه و خواب مناسبی رو نداشته باشه حتماً به مشکل میخوره.
به سن هم بستگی داره دیگه.معمولاً تو سن رشد نیاز بیشتری به خواب هست.چون هورمون رشد تو خواب آزاد میشه و... و همینطور با بالا رفتن سن به ویژه تو سنین بالا این نیاز بیشتر احساس میشه.
نکته دیگه ای که باید بدونی اینه که نباید خودت رو از نظر قدرتی که ائمه داشتند باخوت مقایسه کنی!
به طور کلی حداقل حداقل در مینیمم ترین حالت 5ساعت کامل نیازه
زمان ایده آل هم قبل اذان صبح به قبل است...یعنی یه جوری بخوابی که قبل از اون بیدار بشی.
5 ساعت شبانه...1 ساعت ظهرگاهی......به نظرم من که حداقلشه....
...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس:::...
...:::برنامه ریزی کنکور...انجام مرورهای مهم:::...
...:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...دفتربرنامه ریزی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور 95...مشاوره نیازنیست:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...نحوه ی مطالعه ی دروس مختلف:::...
هر وقت شما تونستی روزی 14ساعت درس بخونی اونوقت برای بیشتر شدنش از خوابت کم کن!
در غیر این صورت ما به اندازه ی کافی وقتامونو هدر میدیم همون هارو مشغول درس خوندن باشیم مشکل حل میشه!
از طرفی الان یه خورده زوده برای کمتر کردن خواب...خواب به اندازش باید باشه...7-8ساعت در روز خوبه...
زمانی که خواب سنگینه تو طب سنتی میگه ساعت پنج صبح نزدیک اذان هست اگه میخوای روزی چهار تا پنج ساعت بخوابی...میگم اینکار نکن چون بعد مدتی بدنت دیگه نمیکشه و چون زیاد مطالعه میکنی موقع خواب هم ذهنت درگیره در نتیجه هیچ استراحت مفیدی انجام ندادی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)