دید اکثر بچه های برای قبولی پزشکی:حداقل از تابستون خونده باشه به حدی تست زده باشه که مغزش کف کنه .حدود صد بار هر درس و بخونه .ازمون ازمون ازمایشی رفته باشه معدلش حداقل 17 باشه.با وجود اجرای همه ی این شرایط شاید لازم باشه برنامه 4 ساله بریزه .دوست عزیر سوالات کنکور در سطح متوسط هست نیاز نیست ادم تا پای از درس خوندن مو هاش بریزه
محصولاتشون فوق العاده بنجله کافیه سری به آپارات بزنید و ویدیو هاشون رو ببینید!! آدم خندش میگیره!! البته باید گریه کرد به حال آموزش این کشور که اینها در آموزش عالی این مملکت جا خشک کردن!
بیشتر به کاسب ها شباهت دارن تا مشاوره کنکور!! شیوه های بازاریابی و تبلیغاتی بسیار وسوسه کننده ای دارن.
برنامه کیلویی کسی رو به جایی نمیرسونه!!
سلام دوستان . می خواستم ببینم این برنامه 4 ماهه رو کسی خریده از مکتبستان . چطوریاست قیمتش چنده ؟؟
من هر جوری برنامه می ریزم نمیشه
پ.ن:یه برنامه توی سایت منتشر شد از این ۴ ماهه ها که بنظرم چون اساس برنامه های ۴ ماهه یه شکله شبیه برنامه مکتبستان باشه با یه سرچ توی سایت پیداش میکنی
بنظر من یه نگاه بندازی از نوع برنامه ریزیش ایده بگیر و خودت برنامه ت رو بنویس هیچکی بهتر از خودت توانایی هاتو نمیشناسه و توانایی برنامه ریختن براتو نداره
باور کنین هیچ برنامه ریزی مث خود آدم نمیشه، چون هیییییچ کس به اندازه خودت روت شناخت نداره
منم اوایل فاز مشاور ورداشته بودم، ولی فقط یه هفته رو خودم و کارام تمرکز کردم بعد یک هفته برنامه ای برا خودم ریختم که الحمدلله واقعا منی که از درس متنفر بودم رو متحول کرد
.More than yesterday, less than tomorrow
گول کاویانی رو نخورین
نه دکتره نه اصا در مورد آموزش چیزی میدونه
هر کی تو این جامعه ترد میشه و جایگاهی نداره
یا میاد میشه مشاور کنکور یا مدرس کنکور
تنها برنامه 4 ماهه ای ک بدرد میخوره 4 ماهه کنکور کمکه امیرمهدی اسلامی
پاسخ به سوالات سربازی
سلام دوستان
کسی هست برنامه مکتبستانو خریده باشه؟
چجوریه؟ خوبه؟ میشه باهاش جلو رفت؟
لطفا نصیحت نکنید و فقط کساییکه خریدن نظر بدن...برای خودم نمیخوام
مکتبستان تا سه هفته مونده ب کنکور برنامه میده برای قبولی در پزشکی از سطح صفر . ینی هر ماه ی برنامه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)