سلام دوستان چطورید؟
نظرتون راجع به یک هفته اختصاصی خوندن و یک هفته عمومی خوندن چیه؟(برای ازمونهای دوهفته ای) بیشتر رتبه برتر ها از این روش استفاده می کردند. می خوام کسی که اطلاع داره توضیح بده و اگه کسی با این روش نتیجه گرفته بیاد بگه.
سلام دوستان چطورید؟
نظرتون راجع به یک هفته اختصاصی خوندن و یک هفته عمومی خوندن چیه؟(برای ازمونهای دوهفته ای) بیشتر رتبه برتر ها از این روش استفاده می کردند. می خوام کسی که اطلاع داره توضیح بده و اگه کسی با این روش نتیجه گرفته بیاد بگه.
سلام دوست عزیز
اشتباه محضه سر همون یه هفته ی اول اختصاصیا خسته میشیو درسو رها میکنی
چه وضعه برنامه ریزیه تو داری ؟؟؟!!!
برای کمک بیشتر از داش سعید بپرس کارش مشاوره هستش تو انجمن : @Saeed735
موفق باشید...![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
پاسخ به سوالات سربازی
رتبه برترنیستم اما کمراختصاصیابایدهفته ی اول شکسته بشه
من تایکشنبه تموم میکنم مباحث رو
ازیکشنبه ب بعد تست بیشتر وزمانداروازمون
چهارشنبه صبح هم مرور میکنم و غیرحضوری میزنم
پنجشنبه هم مرورزیست شناسی(قیدهاونکات مهم) تاریخ ادبیات وتفریح
اصلاهفته ی اول عمومی خونده نشه مخالفم
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
والا من این نوع برنامه ریزی رو زیاد شنیدم مخصوصا تو مصاحبه ها...
به نظرتون هر روز هر چهار اختصاصی واسه تجربی غیر از زمین رو داشته باشیم بده؟ + دو تاعمومی
ببین عزیز
من توی برنامه ریزیم مثلا:
فیزیک برداشتم و دین و زندگی بعد دیفدانسیل و ادبیات (البته این یه مثاله )
این مثال رو برات زدم که بدونی چجوری باید برنامه ریزی کنی
موفق باشی...![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
من خیلی با این موضوع مشکل دارم...بازده وقتی اختصاصی و عمومی رو جدا می کنیم بیشتر میشه؟؟؟؟..یه هفته اختصاصی و یه هفته عمومی+مرور و ازمون اختصاصی
خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری
این کار=خراب کردن تراز
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
من اصلا اینو از رتبه برتری تا حالا نشنیدم چون اگثر رتبه برتر ها همیشه از برنامه ازمون جلوترند اصلا بعضی هاشون تو چند ازمون شرکت می کنند
اما این کاری که شما گفتی اولا اصلا منطقی نیست برا اختصاصیو و عمومی یک زمان یکسان در نطر بگیری بعدشم شما هفته دوم عمومی می خونی نزدیکه ازمونه می ری درصد مثلا بالایی هم می زنی دو روز دیگه هم یادت می ره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)