دوستان و گرامیان با توجه به اینکه امتحانات نوبت اول تموم شد بیاین نظرتونو بگین و اگه کارنامه هاتونم دادن معدلتون رو بگید ......اگه هم ندادن بعدا بگین!!!!!!!!!
دوستان و گرامیان با توجه به اینکه امتحانات نوبت اول تموم شد بیاین نظرتونو بگین و اگه کارنامه هاتونم دادن معدلتون رو بگید ......اگه هم ندادن بعدا بگین!!!!!!!!!
درسته که من بنده خوبی نیستم اما تو که خدای خوبی هستی.....
حالا شما هم معدلتون حدس بزنید یا نظرتونو بگید مگه شما خودتون نمیدونید امتحانتونو چیکار کردید ???حتما باید کارنامه بدن????
اصلا مهم نيس برام اخه
انقدر سخت گرفته بودن كه خود مديرمون گفت سوالا در حد استاندارد نبوده و خيلي سخت بوده و اشكالي نداره واينا.
ولي با اين حال فكر كنم نوزده وسي ياچهل بشم
کارنامه ها رو ک هنوز ندادن ولی با این وضعی ک من امتحان دادم امسال برای اولین بار معدلم از مرز نوزده رد میشه میاد تو محدوده 18
سلام دوستان
کارناممو هنوز ندادن
اما میدونم بالای 19.5 میشم
موفق باشید همگی...
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
ماشالله همه میگن19
من خجالت کشیدم معدلمو بگم
ولی بنظرم 18:20هم خوبه
سوم تجربی .اردبیل
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
دوسه تان من این تایپک رو توی قسمت سومیا زدم اما هماون بیاین معدلتونو بگید2-عجیبه که 99درصد کسایی که تو انجمنن دانش اموزن ولی 9نفر اومدن اینجا معدلشونو گفتن طوری نیس خجالت نکشید من خودم معدلم19.30 دوم ریاضیم.......استقبال کنید دو3تان
عاقا معلمای ما خیلی سخت داده بودن من برای 20 رفته بودم معلم زمین فلز خارج از کتاب داده بود.............. زیست اومده میگه اگه کتاب کار میخوندین میتونستین جواب بدین................ سوال زبان فارسی 3ه تا معلم توش موندن یکی از استادا دبیر برتر تهران بود.............. زبان ریردینگ کنکور اونم دوتا داده .خواخه لامصبا مگه باما دشمنی دارین ............
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)