خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 19
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

افزایش سرعت مطالعه : / خوب یا بد ؟!!!!!!!!!!!!!!

سلام خدمت دوستان گل
      دوستان یه سوال شدیدن ذهن من رو درگیر کرده با یه مثال توضیح میدم :
      مثلا امروز صبح من قصد داشتم یک درس ادبیات بخونم به مدت یک ساعت مونده بودم با سرعت بیشتر این درس رو 2 بار در عرض یک ساعت بخونم یا با سرعت کمتر و دقیقتر 1 بار در عرض یک ساعت بخونمش .
      کدوم بهتره ؟!
      طبیعتا زیاد بودن سرعت دقت رو میاره پایین ولی تمرکز رو میبره بالا و مقداری وسواس ذهنی ایجاد میکنه
      ولی کم بودن سرعت دقت رو میبره بالا تمرکز کم میشه و وسواس ذهنی هم ایجاد نمی کنه
      نظر شما در مورد همه درسها ( نه فقط ادبیات) مخصوصا تخصصی ها چیه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      با تچکر

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سریع خوندن. ببین.من خودم تا الان ریلکس می خوندم به نظرم اشتباه بود حواس پرتی میاره ولی اونطوری نه مثلا الان میگم دو درس دینی1ساعت می خونم حواسم کمتر پرت میشه چون حجیم تر میشه حالا ممکنه بهش نرسم. دو درس بخونم ولی اینطور بهتر لا القل دو درس نصف خوندم

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین اگه واقعا تمرین های تندخوانی رو انجام دادی ، آره، خیلی خوبه! اما اگر همینطوری تند میخونی اصلا پیشنهاد نمیکنم چون درک مطلب واقعا کم میشه. یه عده فکر میکنن اگر همینطور تند بخونن، تند‌خوان میشن در صورتی که اصلا اینطوری نیست.

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      منظور من تند خوندن نبود حجم درس مشخص کردن بود

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سوالت به نظر من درست نیست، برای هر آدم، برای هر درس، برای هر ساعت واقعا متفاوته.... مهم یادگرفتنه، زمانی که یادگرفتی تمومه ولی وقتی یادنگرفتی با سرعت زیاد بخونی که چی بشه؟ و برعکس وقتی یاد گرفتی لفتش بدی که چی بشه

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Anomander Rake نمایش پست ها
      ببین اگه واقعا تمرین های تندخوانی رو انجام دادی ، آره، خیلی خوبه! اما اگر همینطوری تند میخونی اصلا پیشنهاد نمیکنم چون درک مطلب واقعا کم میشه. یه عده فکر میکنن اگر همینطور تند بخونن، تند‌خوان میشن در صورتی که اصلا اینطوری نیست.
      دی وی دی , کتابی , چیزی برای اموزش تند خوونی هست ؟!
      نه من تا حالا انجام ندادم و اتفاقا با صدا بلند و خیلی کند هم میخوندم ولی دارم شیوه ام رو عوض میکنم میخوام چشمی و تند بخونم

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ببینید من با یه مثال برای شما توضیح میدم:
      من خودم امسال عادت داشتم صبحا بیدار میشدم و چشمی میخوندم شاید باورتون نشه ولی یه فصل زیستو توی 1 ساعت میخوندم که خودم هم تعجب می کردم یا مثلا کل دینی توی 2-3 سات خوندم
      وهمش چشمی و با سرعت نو
      اولش فکرمیکردم خیلی خوبه همه چی رو فوری یاد میگیرم و تمرکزم هم بالاست ولی بعدش پشیمون شدم
      اخه این درسی رو که من با چشم میخوندم نه زیاد دقیق بود نه خوب بود اخه دو سه رو بعد یادم میرفت
      ولی یه بار اومدم با سرعت اروم ولی با دقت خوندم خیلیم طول کشید ولی هنوز اون درسه مثل روز اول یادمه درحالی که این درسو من چن ماه پیش یاد گرفتم
      work hard so that your idols become your rivals.
      سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
      ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
      شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
      نه!
      فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
      الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      منم با صدا بلند می خونم چشمی اصلا نمی تونم اصلا چند بار امتحان کردم ونشد ببین تخصیصیا واسه خودت بعد خوندن توضیح بده عمومیام همین طور منتها کم تر

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط neginsotude نمایش پست ها
      سوالت به نظر من درست نیست، برای هر آدم، برای هر درس، برای هر ساعت واقعا متفاوته.... مهم یادگرفتنه، زمانی که یادگرفتی تمومه ولی وقتی یادنگرفتی با سرعت زیاد بخونی که چی بشه؟ و برعکس وقتی یاد گرفتی لفتش بدی که چی بشه
      نگه عزیز شما منظور من رو بد متوجه شدید
      منظور روزنامه وار خوندن نیست که
      مثلا یک صفحه زیست 15 دقیقه طول میکشه خوب من این 15 دقیقه رو دو حالت میتونم بخونم : 1. مطلب رو بخونم و به محض اینکه فهمیدم جریان چیه رد بشم (7.5 دقیقه) و تکرارش نکنم + یک بار دیگه بلافاصله بعد از اتمام خوندن مرور کنم ( 7.5 دقیقه) * منظور از مرور حفظی هاش رو بخونم + مرور اصل مطلب
      2. همون موقع بخونم تکرار کنم حفظی هاشو حفظ کنم و فقط یکبار از مطلب مورد نظر عبور کنم و موقعی تموم شد دیگه تموم شده (15 دقیقه)

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط k1ronaldo نمایش پست ها
      نگه عزیز شما منظور من رو بد متوجه شدید
      منظور روزنامه وار خوندن نیست که
      مثلا یک صفحه زیست 15 دقیقه طول میکشه خوب من این 15 دقیقه رو دو حالت میتونم بخونم : 1. مطلب رو بخونم و به محض اینکه فهمیدم جریان چیه رد بشم (7.5 دقیقه) و تکرارش نکنم + یک بار دیگه بلافاصله بعد از اتمام خوندن مرور کنم ( 7.5 دقیقه) * منظور از مرور حفظی هاش رو بخونم + مرور اصل مطلب
      2. همون موقع بخونم تکرار کنم حفظی هاشو حفظ کنم و فقط یکبار از مطلب مورد نظر عبور کنم و موقعی تموم شد دیگه تموم شده (15 دقیقه)
      توی زیست به هیچ وجه نمیشه فقط به این تکیه کنی که مطلبو یاد گرفتی باید خیلی دقیق بخونی
      نه!

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      کلا پیشنهاد من اینه که
      اگه با سرعت بالا میخونید ولی خوب و دقیق یادش میگیرد و فوری یادتون نمیره همونجوری ادامه بدید
      اما اگه با سرعت بالا زیاد دقیق نیس و زود یادتون میره روشتون رو تغییر بدی
      نه!

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط k1ronaldo نمایش پست ها
      سلام خدمت دوستان گل
      دوستان یه سوال شدیدن ذهن من رو درگیر کرده با یه مثال توضیح میدم :
      مثلا امروز صبح من قصد داشتم یک درس ادبیات بخونم به مدت یک ساعت مونده بودم با سرعت بیشتر این درس رو 2 بار در عرض یک ساعت بخونم یا با سرعت کمتر و دقیقتر 1 بار در عرض یک ساعت بخونمش .
      کدوم بهتره ؟!
      طبیعتا زیاد بودن سرعت دقت رو میاره پایین ولی تمرکز رو میبره بالا و مقداری وسواس ذهنی ایجاد میکنه
      ولی کم بودن سرعت دقت رو میبره بالا تمرکز کم میشه و وسواس ذهنی هم ایجاد نمی کنه
      نظر شما در مورد همه درسها ( نه فقط ادبیات) مخصوصا تخصصی ها چیه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      با تچکر
      من توصیه می کنم که یک بار بخون ما عمقی و مفهومی+تست
      تمام
      احتمال خواندن سر سرکی و بی دقتی کم میشه تاتزه با سریع خواندن ممکنه نکته رو جا بندازی
      خلاف قوانین.

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      *از طرفی من هر جا تو نت سرچ میکنم میگن کند خوندن بده !!!!!!!!!!
      *منظور من اونقدر تند نیست دیگه !
      *بنظرم کلا منظورم رو بد رسوندم
      -دقت کنید
      من الان میخوام درس 8 دینی رو بخونم خب یک ساعت میخوام براش وقت بزارم حالا این یک ساعت رو چجوری تقسیم کنم بهتره : 1. همون اول خط به خط کتاب رو تمیز بخونم حفظ کنم 2. نیم ساعت اصل درس و مفهومش رو بفهمم + نیم ساعت هم صرف خوندن نکات ریز و مرور مطلب اصلی کنم . کدوم بهنره ؟!!!

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      کمیت با کیفیت باید همراه باشه....یعنی اگه میخوای سریع تر و بیشتر بخونی کیفیت رو هم در نظر بگیر که پایین نیاد....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      کمیت با کیفیت باید همراه باشه....یعنی اگه میخوای سریع تر و بیشتر بخونی کیفیت رو هم در نظر بگیر که پایین نیاد....
      تعریف شما از کیفیت چیه ؟!

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن