حالا باغضه خوردن درست نمیشه غضه بخوری میشه3سال
برو باباوووو با این تاپیک هاتون چی مصرف می کنین بگین ماهم بزنیم تو یه فازز باشیم
من 25 سالم خوب که چی مثلا هم کلاسی ها 7 سال ازم کوچکتر باشن خوب مگه میخایم چیکار کنیم تازه منو هرکی میبنه فک می کنه سال اولمه کنکور دارم این ازمون قلم چی پسره ازم می پرسید دبیر زیستتون کیه کدوم مدرسه ای !!!!
بعدش تنها چیزی ک ادم توش می تونه بدون در نظر گرفتن سن ادامه بده درسه خیلیا هستن بچه دارن الان کنکور میدن بچه شون 2 سال دیگه
فکر کردن بخدا چیز بدی نیس !!!!
257
مهم نیس میرم مسیرو
http://hedua.com/wp-content/uploads/...orkPaysOff.jpg
ترس ترمزه اونی برده که برا چیزی که میخواد تا ته گاز و پر کنه
سلام
حاجی این حرفا چیه؟؟؟
اصلا بچه ها توی کلاس 10 سال ازت کوچکتر باشن
تو به خاطر هدفت این راهو انتخاب میکنی و کسی هم نمیتونه بهت حرف بزنه
برو دنبال هدفت تا موفق بشی و به بحث های حاشیه ای هم اهمیت نده
موفق باشی...
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
سلام علیکم
ببین داداش
من بشینم بگم ای باو دوسال از عمرم تلف شدش و دیگه من باختم و از اینجور چیزا آیا اون دوسال برمیگرده؟
قطعا نه بنابراین چاره چیه
بشینیم بخونیم تا آینده ای که در انتظارمون هستش رو بسازیم با اینجور حرفا گفتن هم آرامش از آدم صلب میشه هم امیدی به زندگی برای انسان باقی نمیمونه
یکی از معلم هامون میگفت شخصی میخواست کنکور بده بعد از 5 سال پزشکی در اومد درسته حدود 23 سالگی دراومد ولی بالاخره در اومدش
حالا میاد اون شخص تو حدود 30 سالگی میشه متخصص اگه بخواد 70 سال هم عمر کنه میدونه 40 سال آیندش رو با خوشی زندگی میکنه و خانوادش بی نیاز هستن
شما هم این فکرارو از سرت بیرون کن که سست میشی
رفیق من امسال قبول شد 12 سال تفاوت سنی داره.خودمم امسال همینم قبول شم.بچه ها ظاهرا بیشتر با حواشی درگیرن
?
عجبا!.... ببین دوست عزیز اگه قراره اینجوری فکر کنین که اصلا انگیزه ای واستون نمیمونه... من که در صورت قبولی باید با همسن بچه خودم بشینم توی کلاس... شما اگه هدف داشته باشین درگیر این حواشی نمیشین... مهم هدف هست که به آدم انگیزه و انرژی میده اگه نداشته باشین دچار این تفکرات میشین... فکرتونو آزاد کنین و هدفتونو مشخص کنین و براش تلاش کنین، موفق باشین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)