واقعا دیگه سال به سال قلم چی داره پر رو تر میشه
امسالم که دیگه با پاسخ نامه ندادنشون کاملش کردن من خودم الان دو تا ازمون پاسخ نامه ندارم و زنگ هم که میزنم قطع می کنن
تازه اینم بازیه جدیدشونه ور میدارن سوالای ازمون های پاسالو بدون دقت و تغییر میارن تو ازمون غیر حضوری
مثلا ما این ازمون قراره زیست بدن انسانو ازمون بدیم بعد تو ازمون غیر حضوری ور میدارن اینجوری تست میدن(هر ازمون قضیه همینه )
تازه گاف های سایتی و ... هم به کنار مثلا واسه این ازمون
اینم مثلا نتیجه ازمون اعتبار سنجیه منه بالاخره من گروه 1ام یا گروه 2 (خودشون هم نمیدونن )
بعد اونوقت اگه اعتبار سنجی من بهتره چرا باید کارنامه بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟(اخه من از اول تیر 4 بار کارنامه نهایی ام رو دادم ولی اینا هر یه ماه یه بار ازم کارنامه میخوان )
جالب تر این که من از اول سال تا الان 4 تا کاپ داشتم و این ازمون هم ترازم نزدیک 6600 شد و طبق گفته خود اقای قلم چی تراز بالای 6250 ( به قول خودشون استاندارد جهانی) جزء کسایی هند که کاپ میگیرند اما این ازمون نه تنها به من کاپ اضافه نکردند بلکه 4 تا کاپم رو هم برداشتن(تازه میانگین ترازمم بالای 6250 هست )
در اخر هم انگار ما این 700 تومن رو مفت گیر اوردیم وقتی زنگ میزنی می گن 700 تومن داده میخواد همه کار براش بکنن (خب اگه پول میدیم باید درست خدمات بدن دیگه)