خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 52
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      یه سوال بزررررگ پشتیبان ب چی میگن !!!!!!! خوراکی یه
      خوب اره بیخال اینا تو قلم چی ولی باید فکرارو بریزیم رو هم ببینم کات کنیم یا ن برا من هیچی مهم نیس تو ازمون کیه پشتیان چیه فقط میرم ازمون رو می کنم میام ببخشید !!!
      خوب جنبه های مثبتش اینه ک ادم وقتی دل سرد میشه ییهو می گی این جمعه ازمون دارم میری میخونی و این خوبه
      ولی جنبه های بدش خیلیه نیاز نیس بگم
      خوب اینا مهم نیس مهم این ک شما با این ازمون دادن به چی رسیدن فک کینین این ازمونی ک دادیم کنکور بود ؟؟ منکه *** رفتم رسما یه ایرادی توش هست اصن قابل اعتماد نیس
      باید ببینم فکر کنیم چه کنیم این چند ماه رفت انتظار معجزنه نداشته باشین باید یه فکری کنیم؟؟
      اصن پیشرفتی کردین با ازمون
      خودم فقط معارف و ادبیات طبق ازمون خوب بود باقی افتظاح اصن نرسیدم اختصاصی درست بخونم
      196
      مهم نیس میرم مسیرو
      ویرایش توسط rez657 : 02 بهمن 1394 در ساعت 01:53

2. Top | #32
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من کلا متوجه نشدم :d

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      قلم چی همینه کاریش نمیشه کرد بی کیفیت تر از قبل
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط webadres نمایش پست ها
      واقعا دیگه سال به سال قلم چی داره پر رو تر میشه

امسالم که دیگه با پاسخ نامه ندادنشون کاملش کردن من خودم الان دو تا ازمون پاسخ نامه ندارم و زنگ هم که میزنم قطع می کنن

تازه اینم بازیه جدیدشونه ور میدارن سوالای ازمون های پاسالو بدون دقت و تغییر میارن تو ازمون غیر حضوری

مثلا ما این ازمون قراره زیست بدن انسانو ازمون بدیم بعد تو ازمون غیر حضوری ور میدارن اینجوری تست میدن(هر ازمون قضیه همینه )
      تازه گاف های سایتی و ... هم به کنار مثلا واسه این ازمون
      اینم مثلا نتیجه ازمون اعتبار سنجیه منه بالاخره من گروه 1ام یا گروه 2 (خودشون هم نمیدونن )
      بعد اونوقت اگه اعتبار سنجی من بهتره چرا باید کارنامه بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟(اخه من از اول تیر 4 بار کارنامه نهایی ام رو دادم ولی اینا هر یه ماه یه بار ازم کارنامه میخوان )

جالب تر این که من از اول سال تا الان 4 تا کاپ داشتم و این ازمون هم ترازم نزدیک 6600 شد و طبق گفته خود اقای قلم چی تراز بالای 6250 ( به قول خودشون استاندارد جهانی) جزء کسایی هند که کاپ میگیرند اما این ازمون نه تنها به من کاپ اضافه نکردند بلکه 4 تا کاپم رو هم برداشتن(تازه میانگین ترازمم بالای 6250 هست )

در اخر هم انگار ما این 700 تومن رو مفت گیر اوردیم وقتی زنگ میزنی می گن 700 تومن داده میخواد همه کار براش بکنن (خب اگه پول میدیم باید درست خدمات بدن دیگه)

این بهونه گیری ها به جایی نخواهد رسید
      بشین بخون

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      تا جایی که دیدم همه بد گفتن...!
      کیفیت پشتیبان ها و نحوه ی برگذاری آزمون به مدیر آموزشی همونجا ربط داره پارسال که قلم چی بودم تقزیبا هر دو ماه یه بار پشتیبان عوض میشد نه کسی بهم زنگ میزد، و جاییکه آزمونم میدادیم تو یه دبیزستان بود که تو محوطش از ساعت 10 کلاس قران بود و با بلندگو قران میخوندن....!
      بقلشم یه مدرسه دیگه بود که تو محرم مراسم داشتن
      ولی امسال مدیر که عوض شده خیلی بهتر شده...!
      جای آزمونمون رو تغییر داد،یه جاییکه هم بزرگتره و هم ساکت تره
      یه پشتیبان درست و حسابی دارم که هر هفته دقیقا یکشنبه ها ساعت 9 صبح زنگ میزنه و روز آزمون فقط تو نظر سنجی هاییکه واسه خودشه میگه نزنید بعد میاد پیشمون مثلا میگه هفته ی اول4 دقیقه حرف زدیم و هفته ی دوم 5 دقیقه هرکدوم رو میحوای خودت بزن
      خلاصه که میخوام بگم کیفیت به مدیر اونجا بستگی داره

6. Top | #36
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      اینهمه بد گفتین یکی نیست یه مدرکی بده و یه جوری ثابت کنه که ماهم باورمون شه!!!
      به حرف که کار درست نمیشه و نمیشه اعتماد کرد!!!
      خلاف قوانین.

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برای بررسی هر آزمون دهنمون سرویس میشه تا پاسخنامه دانلود کنیم .
      اون از امنیت آزمون هاش که آزمون 25 دی ساعت 1 نصف شب تو تلگرام مثل هلو بود .
      اون از وضع پاسخنامه دادن ...
      Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa7 نمایش پست ها
      برای بررسی هر آزمون دهنمون سرویس میشه تا پاسخنامه دانلود کنیم .
      اون از امنیت آزمون هاش که آزمون 25 دی ساعت 1 نصف شب تو تلگرام مثل هلو بود .
      اون از وضع پاسخنامه دادن ...
      این آزمونا رو از کجا گیر میارید؟ به منم بدید خو گناه دالم

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirMansour نمایش پست ها

این آزمونا رو از کجا گیر میارید؟ به منم بدید خو گناه دالم
      من پول پا این چیزا نمیدم حاجی 700 تومن دادیم آزمون ثبت نام کردیم بعد دوباره پول بدیم جواب بخریم ؟!
      بعد آزمون رفیقم تو گوشیش داشت نشونم داد
      Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike

10. Top | #40
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من یه سوال مهمممممممم دارم ......من نمیخوام ازمون23بهمن راشرکت کنم ومیخوام انصراف بزنم ...قبول میکنن؟نمایندگی شهرشماقبول میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

11. Top | #41
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ههههه که این طور،، من فکر میکردم که کانون شهر ما فقط داغونه و شهر های دیگه حتما خیلی بهتره

یه آدمایی رو میارن پشتیبانشون میکنن که از خودشون چیزی بلد نیستن فقط طوطی وار چیزایی رو که بهشون یاد دادن رو به ما تحویل میدن همشونم یه 3-4 سالی هست کنکور دادن

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      آره منم قلم چی ام اما پاسخنامه و این چیزا زیاد برام مهم نیست اما خداییش گزینه دو با اون دویست سیصد تومن که میگیره خیلی رسیدگی میکنه و امکاناتش خوبه خداییش گزینه دویی ها حلالشون باشه
      [SIGPIC][/SIGPIC]

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اگه تابستون میشد میرفتم گاج یا گزینه دو چیه قلمچی
      اسمش در رفته

14. Top | #44
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      پشتیبان من هی زنگ میزنه میخواد مشاوره شخصی م بشه خوبه یعنی ؟؟؟ ماهی 100 تومن

15. Top | #45
      در انتظار تایید ایمیل

Daghon
      نمایش مشخصات
      بجز جامعه اماری بالا یکی بیاد در مورد یکی از فواید قلم چی بحث کنیم

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن