حالم بهم میخوره از تجارتی که راه انداختن روی آیندمون. ما زجر میکشیم که اونا به اهداف اقتصادیشون برسن و همچنان تیتر بزنن وقف عام.
حالم بهم میخوره از تجارتی که راه انداختن روی آیندمون. ما زجر میکشیم که اونا به اهداف اقتصادیشون برسن و همچنان تیتر بزنن وقف عام.
هر چی خدا بخواد
اینکارو نکن درسته که مسخره بازی زیاد داره پشتیبان اینا بابا تازه الان خوب شده من سال دو بودم پشتیبانه با کتابا کانون مخمو می خورد ولی جامعه اماریش بالاس خوبه بعد تو فقط ازمون میدی بدون ازمون نمیشه که
گزینه دو که خیلی برنامش فشرده تره اگه دانش اموزی نرو من دوستام.میرن خیلی جلو تر از مدرسه مون البته بعضیآ خودشون می رسونن جلو جلو می خونن
سلام . من معتقدم کلا ازمون و نا امیدی بهونس چون باید انسان از خودش شناخت داشته باشه اتفاقا قطعا این شش ماه تقریبی مونده خیلی ها ناامید میشن خیلی ها وقت رو سر این نا امیدی از دست میدن و دقیقا این موقع هس که باید زد جلو از حریف ها . اما در مورد ازمون هم باید ذکر کرد که اصلا بیخیال این چیزها و فقط از دو جنبه ازمون مهمه یکی برنامه خوندن خود فرد و دیگری دیدن ایده های جدید و زیبا در ازمون و محک خوردن فرد
انشاالله که هر کسی به هدفش برسه .
اشتباه نکن انصراف نده قلم چی گزینه دو خیلی حجیم شاید واسه فارغ التحصیلا خوب باشه تلاش تو بیشتر کن مطمن باش نتیجه می گیری
قلمچی تموم شدس واسه من
با اینکه ازمونش بد نیس....ولی دیگه اونم بدرد نمیخوره
چون بعد آزمون. ...نه غیر حضوری رو میدن و نه پاسخنامه......کلا قلمچی به.... رفته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)