قضیه خیلی سادس...
این آمارو از کجا آوردی؟ دقیقتر بگم از کدوم سایت آمریکایی آوردی..؟
نه تنها تعداد جنگ ابزار ها قابل اعتماد نیست بلکه مقایسه ها از نظر قدرت هم قابل مقایسه نیستن...
آمریکا از ایران خیلی قویتره...اما از روسیه نه, چین هم الان یکم از آمریکا قویتره...مثلا روسیه و چین قویترین موشک های بالستیک دنیا رو دارن...چین تنها کشوریه که با موشک ماهواره خارج جو زمینو میتونه هدف قرار بده و نابود کنه...
هر کشوری اینطوریه...اینقدر تو فیلما نشون دادن که مردم دنیا آمریکارو ابر قدرت و ناجی بشر میدونن و بعد کشور خودشونو از نظر نظامی خیلی قوی میدونن...
تو این دولت قضیه فرق میکنه...زمان دکتر محمود قیمت هر بشکه شده بود 147 دلار تازه صادرات نفتیمونم ابتدای ریاست جمهوریش یبشتر بود...اما وضع مردم بدتر شد...
اما من بررسی که میکنم رشد اقتصادیو تورم و اینجور چیزارو دولت روحانی با وجود تحریمهایی که دولتش از همون اول داشت, اینهمه کار شکنی کردن تو کارش و قیمت 25 دلار برای هر بشکه بازم داره وضعو بهتر میکنه...
راستی یه ساتی هست به اسم روحانی متر! به اونم سر بزنی اطلاعاتت تکمیلتر میشه...
ویرایش توسط A.Z : 02 بهمن 1394 در ساعت 06:46
اینو ناموساً میگم،اگه جنگ بشه بعنوان یه سرباز ایرانی خدمت میکنم داوطلبانه!(ولی اولش نه هاا! 2/3 سال بعد از اولش!)...خخخ شوخی میکنم
چندسال پیش یه سری مرد بخاطر دفاع از خاک میهن جون خودشون رو از دست دادند! ولی رفتند...با شرافت رفتند...
خیلی هاشون بچه داشتند...خیلی هاشون تازه نامزد کرده بودند...ولی رفتند تا خونه دست حروومزاده های عربی نیوفته!! سعودی ها و اکثر عرب های حاشیه خلیج فارس دقیقاً از جنس همونا اند...
من وقتی میبینم که این همه تلفات دادیم...وقتی این همه جوون که بیشترشون با خواسته خودشون اومده بودن و شهید شدن رو از دست دادیم، حالا یه لحظه...
اصلاً کاری به سیاست و اقتصاد کثیفِ اخیرِ کشور نداریم...اصلاً کاری نداریم که کی دستور میده؟؟؟ کی پادشاهه؟؟ کی رهبره؟
هرچی!...اگه جنگ بشه،فقط بخاطر دِینی که به شهدا داریم باید بجنگیم... همین!
ویرایش توسط A.Z : 02 بهمن 1394 در ساعت 06:57
بدون امار هبچ مقایسه ای نمیشه انجام داد الان برای اثبات اینکه روسیه قوی تره چه مدرکی داری؟
دوما چین فعلا از لحاظ تکنولوژی فاصله اش زیاده با روسیه و آمریکا
بعدش یه سری از این تجهیزات رو نمیشه قایم کرد!
اگه بگیم به فرض بعید روسیه و چین(که به دلیل خرید امکانش بازم کمتر میشه) تجهیزاتشون رو قایم کردن امریکا هم میتونه این کار رو بکنه
از کسایی که در زمینه نظامی فعالن یا اطلاعات زیادی دارن بپرسی هم همین رو میگن
مشکلات اقتصادی ارتش روسیه رو بعد شوروی ضعیف کرده
کاری با فیلم هاشون هم ندارم چون براساس اونا نظر نمیدم قطعا هر کشوری توانایی های خودش روبزرگنمایی میکنه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)