خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 41 از 41
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      بر اسا قواعد پارسی اذربایگان گفتن یعنی زیر سوال بردن کل خون و نژاد یک ملت....

از کوچک بودن کشور ازربایجان اطلاع دارم...خیلی از کشورها کوچیک هستن....المان.انگلیس.فرانسه. خیلی از کشورهای قدرتمند و صاحب اختیار کوچیک هستن.هیچ مشکلی هم ندارن.ولی از نظر مساحت کوچیکن....

من زیاد اطلاعی ندارم از اینکه یه کشوری بیاد علیه ایران کاری بکنه یا نکنه....الان تو مملکت ما همه دارن از توهین مملکت های حوزه خلیج فارس اذیت میشن....ما خودمون که نمیدونیم ترکیه و ازربایجان چه افکار شومی در مورد ایران

دارن..شاید این ساخته ی ذهن شما باشه...

ولی از یک چیز اطلاع دقیق دارم..اینکه شما حق این رو نداری به ازربایجان یا ترکیه بگی حقیر....اونا هم زبان ما ترک ها هستن....تو اگه به هموطنهای خودت ارزش قایل باشی به اونا هم نمیگی حقیر.....هر مشکلی هم با ایران داشته

باشن ضرری به تو و مملکتمون نرسوندن...ما با اونا کاری نداشته باشیم اونا با ما کاری ندارن...
      دیدی گفتم دچار سوء تفاوهم !! شدی..؟

نخست که کارنامه های آنان برای تجزیه ی شمال غرب ایران که بر مردم جیبوتی !!

هم مبرهن است !! برسد به آذری های ایران و سایر ملت ایران و دولتش !

دوم؛ به نگرم اندکی تاریخ بخوانید و قتل و عام هم شهریانت توسط تورک های عثمانی

و... رو بخونید ! به نگرم بد نباشه...! تا ازین گرامیان بعنوان دوست یاد نکنید...!

بنده سعی میکنم تا شب؛ اشعاری از هم شهریتون؛ استاد شهریار

درین باب؛ در قسمتی از سایت قرار بدم...!

تا باشد هر آنچه باشد !
      حکایت ما جاودانه شود

ویرایش توسط Team Sar Dadbin : 01 بهمن 1394 در ساعت 15:21

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Team Sar Dadbin نمایش پست ها
      دیدی گفتم دچار سوء تفاوهم !! شدی..؟

نخست که نامه های آنان برای تجزیه ی شمال غرب ایران که بر مردم جیبوتی !!

هم مبرهن است !! برسد به آذری های ایران و سایر ملت ایران و دولتش !

دوم؛ به نگرم اندکی تاریخ بخوانید و قتل و عام هم شهریانت توسط تورک های عثمانی

و... رو بخونید ! به نگرم بد نباشه...! تا ازین گرامیان بعنوان دوست یاد نکنید...!

بنده سعی میکنم تا شب؛ اشعاری از هم شهریتون؛ استاد شهریار

درین باب؛ در قسمتی از سایت قرار بدم...!

تا باشد هر آنچه باشد !
      نامه هاشونو که ما ندیدیم.....

ولی اگه از تاریخ حرف بزنی...اون گذشته....ایران هم کم با عثمانی جنگ نداشته...اصلا ایران با خیلی از کشورها جنگ داشته....اخریشم همین عراق....خب که چه؟الانم باید دشمن باشیم؟

درضمن گفتی برسد به دست اذری ها؟ اگر منظورت ازری همان مخفف ازربایجان هست که هیچ...ولی اگر منظورت از اذری چیز دیگریست من تو ایران آذری ندیدم.....

ولی در کل....من تو چنین بحث هایی شرکت زیاد داشتم...علی زغم اینکه هیچوقت دوست نداشتم بحث کنم..تنها دلیل بحثم توهین بوده....عزیز جان توهین نکن...ترکیه و ازربایجان ارث پدرتو که نخوردن...اگرم خدای نکرده بگن شمال غرب ایران جدا بشه.شمال غرب ایران برای ما ترکهاست حتما منظورشون ماییم دیگه.شما خودتو اذیت نکن...

اون روزم تو تاپیک بزرگترین شخصیت تاریخ ایران دیدم باز از این واژه تازی ستیزی و اینا استفاده کردی هیچی نگفتم..نادرشاه خودشم ترک بود...با عثمانی هم دشمنی داشته.ولی شما درست نیست از این کلمات استفاده کنید...

ختم کلام...توهین نکن.کلمات درست بکار ببر....احترام بذار.احترام میذاریم...این یعنی دوستی...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.
      ویرایش توسط Saeed735 : 01 بهمن 1394 در ساعت 15:28

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      نامه هاشونو که ما ندیدیم.....

ولی اگه از تاریخ حرف بزنی...اون گذشته....ایران هم کم با عثمانی جنگ نداشته...اصلا ایران با خیلی از کشورها جنگ داشته....اخریشم همین عراق....خب که چه؟الانم باید دشمن باشیم؟

اون روزم تو تاپیک بزرگترین شخصیت تاریخ ایران دیدم باز از این واژه تازی ستیزی و اینا استفاده کردی هیچی نگفتم..نادرشاه خودشم ترک بود...با عثمانی هم دشمنی داشته.ولی شما درست نیست از این کلمات استفاده کنید...

ختم کلام...توهین نکن.کلمات درست بکار ببر....احترام بذار.احترام میذاریم...این یعنی دوستی...
      می بینید !

بنده کوچکترین توهینی به کسی نکردم...!

کشور حقیر مثل این میمونه؛ کسی که 20-30 سال از تاسیس اش گذشته

یه کشور 7هزار ساله رو مورد بی احترامی و ادعا! قرار بده

درضمن گفتی برسد به دست اذری ها؟ اگر منظورت ازری همان مخفف ازربایجان هست که هیچ...ولی اگر منظورت از اذری چیز دیگریست من تو ایران آذری ندیدم.....
      نه دیگه !!

دیگه داری به ایرانیت توهین می کنی...

حواست باشه چه سخنانی به کار می بری...

اقوام شمال غرب ایران شامل دو قوم اذری و کورد می باشند !

و فقط بزبان "ترکی" سخن می گن !

همین
      اگرم خدای نکرده بگن شمال غرب ایران جدا بشه.شمال غرب ایران برای ما ترکهاست حتما منظورشون ماییم دیگه.شما خودتو اذیت نکن...
      خخخخ

همه ایران سرای من است و ما است !

بله !! اول که پان ترکیت؛ وجهه ای در بین یک هزارم درصد مردم آذربایجان غربی و شرقی نداره !

دوم؛ لابد دگر ایرانیان مرده اند !!

بگذریم...

با توجه به آشکار ساختن ماهیت ات؛ و راه انداختن بحث پان ترکی و...

مایل به بحث با شما تحت هیچ شرایطی نیستم

ضمنا؛ بحث قومیتی شامل بحث های امنیتی است... با توجه به شخصیت خوب ات

دوس ندارم بجرم امنیتی بیان بگیرنت...؛

روز خوش
      حکایت ما جاودانه شود

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vladimir putin نمایش پست ها
      پشت دستم داغ میکنم که دیگه تایپیک نزنم:troll (6):
      این اولی آخریش بود:troll (6):
      درمورد همه چیز بحث شد بجز پوتین....

چرا ناراحت میشی
      اینجور چیزا عادیه

5. Top | #35
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بنظرم تنها رییس جمهوری هست که اینقدر تو کشور خودش محبوبیت داره

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vladimir putin نمایش پست ها
      پشت دستم داغ میکنم که دیگه تایپیک نزنم:troll (6):
      این اولی آخریش بود:troll (6):
      درمورد همه چیز بحث شد بجز پوتین....

زنده باد پوتین...!

مرگ بر ترامپ !
      حکایت ما جاودانه شود

7. Top | #37
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      می بینید !

بنده کوچکترین توهینی به کسی نکردم...!

کشور حقیر مثل این میمونه؛ کسی که 20-30 سال از تاسیس اش گذشته

یه کشور 7هزار ساله رو مورد بی احترامی و ادعا! قرار بده

نه دیگه !!

دیگه داری به ایرانیت توهین می کنی...

حواست باشه چه سخنانی به کار می بری...

اقوام شمال غرب ایران شامل دو قوم اذری و کورد می باشند !

و فقط بزبان "ترکی" سخن می گن !

همین

خخخخ

همه ایران سرای من است و ما است !

بله !! اول که پان ترکیت؛ وجهه ای در بین یک هزارم درصد مردم آذربایجان غربی و شرقی نداره !

دوم؛ لابد دگر ایرانیان مرده اند !!

بگذریم...

با توجه به آشکار ساختن ماهیت ات؛ و راه انداختن بحث پان ترکی و...

مایل به بحث با شما تحت هیچ شرایطی نیستم

ضمنا؛ بحث قومیتی شامل بحث های امنیتی است... با توجه به شخصیت خوب ات

دوس ندارم بجرم امنیتی بیان بگیرنت...؛

روز خوش
      اصلا اینطور نیست عزیزم....این حرفهاتو همه میبینن..این یعنی یک اینکه تو داری منو تهدید میکنی...خیر...به هیچ وجهم اینطور نیست...بنده به امنیت مملکت خودم چه لطمه ای زدم؟هه...منطقتون اینه دیگه...

درضمن...ما ترکیم...ازری نیستیم...اذری ددندی...هیچ وقتم دوست نداریم از زادگاهمون جدا بشیم...چون کشورمون ایران هستش....

بعدشم ایرانی که میگی 7000 ساله؟فرهنگش اینه؟بزرگی به سن نیست...به عقله....

میدونی چیه.من از ازربایجان یا کشور ترکیه حمایتی نکردم...من حتی از عرب ها هم در تاپیکی حمایت کردم...متاسفانه مثل کبک سرتونو کردین زیر برف فکر میکنین شما مهد فرهنگین و دیگران خرو ملخ خور...ولی کسی که این فکر رو بکنه خودش اینطوریه...خاندان سعودی با ما اینکارو کردن.مشکل از کل کشورها و مردم عرب نیست...

..بنده خیلی خوب و با لبخند و با ادب حرف زدم با شما...ولی انگار شما فکر میکنید من اینطرف فاز عصبانی دارم..از پستتون معلوم شد که شما اینطوری هستین...

من تمام حرفم این بود...به هیچ کشوری حق توهین و تحقیر نداری....سعی کن اینطور باشی...احترام بذار..تا احترام بذارن...
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.
      ویرایش توسط Saeed735 : 01 بهمن 1394 در ساعت 16:47

8. Top | #38
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      منبع اطلاعاتتون غلطه !

نخست که پاکستان یه کشور فقیر و بیچارست !

ایران ما از نفت و گاز گرفته تا کشاورزی و معدن و...؛ بسیار داره...!

به نگرم باید یه کم سن اتون بره بالاتر و منابع بیشتری رو مطالعه کنید

کلا بحث های سیاسی رو بیخیال شیم...!
      توی اون تاپیک چرا نقل میکنید ؟؟
      نفتی که با قیمتی کمتر از قیمت بشکه فروخته بشه چه سودی داره ؟ گازی که باقیمت نا چیز طبق قرارداد کرسنت فروخته بشه چه سودی داره ؟؟؟؟
      کشاورزی وقتی هنوز مدرنیزه نشده چه دردی رو دوا میکنه ؟ معدنی که محصولش تبدیل به کالا نشه چی ؟

به نظرم شما باید چشمتون رو باز کنید

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try
      ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 01 بهمن 1394 در ساعت 16:45

9. Top | #39
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      @NaKayama
      نظرت چیه؟

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

توی اون تاپیک چرا نقل میکنید ؟؟
      نفتی که با قیمتی کمتر از قیمت بشکه فروخته بشه چه سودی داره ؟ گازی که باقیمت نا چیز طبق قرارداد کرسنت فروخته بشه چه سودی داره ؟؟؟؟
      کشاورزی وقتی هنوز مدرنیزه نشده چه دردی رو دوا میکنه ؟ معدنی که محصولش تبدیل به کالا نشه چی ؟

به نظرم شما باید چشمتون رو باز کنید

کاهش قیمت نفت و گاز اساسا شاهکار عربستانه...جالبه که کشوری مثل روسیه که اقتصادش خیلی وابسته به نفت و گازه هیچ کاری نمیکنه!آذربایجان رسما داره از بین میره!!!به حدی رسیده که آمریکا تولیدشو کاهش داده برای افزایش قیمت..!!!
      کشاورزی و معدن و اساسا پیشرفت تو این زمینه ها به خیلی عوامل نیاز داره, در کنار نیروی فکری و عملی و امکانات به زمانم نیاز داره...که ما به خصوص بعد تحریم نه تنها نیروهای فکریمونو از دست دادیم و داریم میدیم (فک میکنی کسی که میاد اینور بر میگرده ایران؟!!!) نیروی عملیمون هم تو این زمینه ها افراد بی سوادین یا بی لیاقت, امکاناتم که به خاطر تحریم خیلی مشکل بود که بدست بیاریم...باید زمان بدیم تا آروم آروم اینا عملی شه...حالا اینا بدون توجه به عواملی مثل عربستانو کشورای عربیو آمریکا و اسرائیله که همه کاری برای ضربه زدن به ایران میکنن و خواهند کرد...

11. Top | #41
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها

کاهش قیمت نفت و گاز اساسا شاهکار عربستانه...جالبه که کشوری مثل روسیه که اقتصادش خیلی وابسته به نفت و گازه هیچ کاری نمیکنه!آذربایجان رسما داره از بین میره!!!به حدی رسیده که آمریکا تولیدشو کاهش داده برای افزایش قیمت..!!!
      کشاورزی و معدن و اساسا پیشرفت تو این زمینه ها به خیلی عوامل نیاز داره, در کنار نیروی فکری و عملی و امکانات به زمانم نیاز داره...که ما به خصوص بعد تحریم نه تنها نیروهای فکریمونو از دست دادیم و داریم میدیم (فک میکنی کسی که میاد اینور بر میگرده ایران؟!!!) نیروی عملیمون هم تو این زمینه ها افراد بی سوادین یا بی لیاقت, امکاناتم که به خاطر تحریم خیلی مشکل بود که بدست بیاریم...باید زمان بدیم تا آروم آروم اینا عملی شه...حالا اینا بدون توجه به عواملی مثل عربستانو کشورای عربیو آمریکا و اسرائیله که همه کاری برای ضربه زدن به ایران میکنن و خواهند کرد...
      داداش بیا خودمون رو گول نزنیم ! کدوم رئیس جمهور تو ایران پروژه های 10 - 15 ساله تو ایران اجرا میکنه ؟ هر کی میاد فکر نون خودشه . قیمت نفت و گاز رو با چارتا تهدید به بستن تنگه هرمز و باب المندب میشه کشید بالا . ولی این دولت مفتی ما تخم مرغ هاشو گذاشته تو سبد برجام که هیچی ازش در نمیاد .

به نظر شما صنایع هسته ای پیچیده تره یا کشاورزی ؟؟؟ کشوری که سانتریفیوژ مهندسی معکوس میکنه نمیتونه چارتا ماشین مکانیزه بسازه ؟ اصلا اینا به کنار ، دیگه شیلنگ آبیاری قطره ای رو که خداییش میشه ساخت ؟

این عکس رو ببینید :
      untitledaasa.jpg

اینا برف نیستا ! گلخونست اونم تو ساحل آلمریا که آب و هواش گرم و خشکه ! یه جغله ساحل رو تبدیل کردن به بزرگترین زمین کشاورزی . من با گوگل ارت نگاه کردم توی همین ساحل دوتا اسکله بود و یه باند هواپیما که مشخصه برای صادرات استفاده میشه .خدایی دیگه ساخت پلاستیک و لوله تکنولوژی میخواد ؟ این همه مهندس کشاورزی بیکار هیچی هالیشون نشه یه گلخونه رو که میتونن مدیریت کنن ؟ اینا ربطی به تحریم داره ؟ به خدا فقط شعور میخواد ...

تا دلت بخواد تو ایران مسئول بی شعـور داریم...

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن