من جایی خونده بودم که درصورت انصراف هزینه تحصیل بایدداده بشه اینجوری که پول دولت هدرمیره هی دانشجوهاانصراف میدن
نیست رنگی که بگوید با من
اندکی صبر ترمیم نزدیک است ...
هر دم این بانگ برآرم از دل
وای این سیستم چقدر داغون است
آه این سیستم چقدر داغون است
وای این سیستم چقدر داغون است
اندکی صبر ترمیم نزدیک است
اندکی صبر ترمیم نزدیک است
اندکی صبر ...
[QUOTE=Kamrani;713143]سلام بچه ها خبرى بد من امروز با وزارت آموزش و پرورش تماس گرفتم گفتند که مصوبه ترميم معدل به خرداد 95 نمى رسه. يک دست صدا نداره بياد همه به جاهايى که مى گم تماس بگيريم و اصرار کنيم و فشار بهشون بياريم تا به تدوين آيين نامه اجرايي مصوبه ترميم معدل سرعت بدهند. من با تمام جاهايى که مى گم زنگ زدن و پيغام هم گذاشتم و ايميل هم زدم خواهشا همه با هم و يک صدا باشيم چرا که کنکور آينده هممونه. 1-شماره وزارت آموزش و پرورش 88381001 021 2-تلفن گويا وزارت آموزش و پرورش پيغام بگذاريد. 88894105 021 3- مرکزسنجش آموزش و پرورش 88826813 021 4- شماره دفتر رئيس جمهور 64451-021 زنگ بزنيد و پيغام بگذاريد. 5- به سايت مرکز سنجش آموزش و پرورش به نشانى aee.medu.ir بريد و در قسمت ارتباط مردمى پيغام بگذاريد. 6- به سايت وزارت آموزش و پرورش برويد و در قسمت ارتباط با وزير پيغام بگذاريد. 7-به سايت دفتر مقام معظم رهبرى برويد و در قسمت ارسال نامه پيغام بگذاريد. 8- به آدرس ايميل وزارت آموزش و پرورش به آدرس negah@medu.it. ايميل بزنيد. 9-به شماره پيامکى وزارت آموزش و پرورش به شماره 300012 پيامک بزنيد. 10- به سايت باشگاه خبرنگاران جوان برويد و پيغام بگذاريد و به سامانه پيام کوتاه پيامک بفرستيد تا مسأله رو از مسؤلين آموزش و پرورش پيگيرى کنند. 11- به سايت شبکه خبر برويد و پيغام بگذاريد و به سامانه پيامک بزنيد. 12- به سايت جام جم آنلاين برويد و از مسؤلين سايت بخواهيد تا با آموزش و پرورش مصاحبه کند. بچه ها داوطلبان کنکور به خدا قسم من به تمام اين جاها تماس گرفتم پيغام گذاشتم و ايميل زدم. همه شما براى اجراى مصوبه ترميم معدل بايد اين کارها را انجام دهيد تا وادارشون کنيم تا مصوبه را تا خرداد 95 اجرايى کنند و اگر نه مصوبه اجرايى نمى شه.[/QUOTE
دوستان این خبر شایعه هستش؟؟مطمئنا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)