بیخود کردن نامردا...اینقدر زنگ بزن به موسسه و اون مشاوره که کلافه شن حقتو بهت بدن..اگر من جای شما بودم 24 ساعت زنگ میزم بهشون و ولشون نمیکردم...بعد هم کافیه اینا رو یه تهدید خشک و خالی کنی چون همشون کلاهبردارن سریع حتی بیش تر از اون تعداد دی وی دی یا...هم برات میفرستن...بهشون زنگ بزن بگو یا پول یا دی وی ید منو میدید یا میرم از طریق مراجع قانونی شکایتتون میکنم اگر تو دو روز کل پول و دی وی دی ها رو ندادن بهت هر چی نمیخوای بیا به من بگو...
مشتی ادم که الکی خودشونو دکتر جا میزنن در هر حالی که باور کن سیکل هم ندارن میان و میشینن رو مخ ملت راه میرن حقشونو میخورن دیگه کاری ندارن بابای طرف کارگره یا با هزار بدبختی این پولو جور میکنه و فقط به فکر منافع خودشونن نامردا...خدا همشونو از رو زمینشون برداره..انشاالله به حق فاطمه ی زهرا همین طور که حق خوری میکنن و پول این همه ادم بی گناه رو خوردن و یه ابم روش ایشالا خدا حقشونو بزاره کف دستشون نامردا
خوشبحال خودم که تا حالا تو عمرم اجازه ندادم هیچکس حقمو بخوره...یه معلم ریاضی بود رفتیم سر کلاسش از یه ساعت و نیم یه ساعت با گوشیش حرف میزد اخرش همه پولشو دادن رفتم بهش گفتم شما چه کار خاصی برای ما کردین...ده بار زنگ زد اخرم پولشو ندادم..گفتم بخاطر این که وقت ما رو سر کلاستون گرفتین پولتو نمیدم!!در کل میگم همه ی این چیزا فقط کلک پوله اینا به فکر دانش اموز نیستن اون کسی زرنگه که بدور از این حواشی ها خودش با کمک خودش و کتاب کمک اموزشی جلو بره مطمئن باشه که از همه ی این افراد موفق تر میشه....موفق باشید همگی