ببین عزیز باید از روز مرگی ها فاصله بگیری به ندای قلبت نه به عقلت گوش کن
به مِی دور کن در دلت گر غمی است .... دمی در نِیَم دم که عالم دمی است
بنظرم هفته ای یکبار خودم شخصاً از تفریحی اعتیاد آور مثل گیم و فیلم و سریال تو سال کنکور انجام نمیدهم استفاده از اینترنت هم در حد روزانه تنها نیم ساعت در حداکثر هست اما تفریح مفید مثل رفتن و طبیعت رو یکشنبه ها دارم !
حرفی بود که دقیقا میخواستم بگم
انقدر شباهت عجیبه
از تفریحات اعتیاد آور مخصوصا گیم و سریال خودداری کنید.اگر گیم نقش آفرینی با تایم بالای ۱۰۰ ساعت و سریال با تعداد فصول بالا باشه که واویلا.دوری کنید از هر نوع گیمی امسال رو
ورزش کنید
نماز بخونید
با خدا راز و نیاز کنید
قرآن بخونید
با خانواده وقت بگذرونید و...
الا بذکر الله تطمئن القلوب
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب
آن زمان معلوم میشد در جهان هوشیار کیست
im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
الا بذکر الله تطمئن القلوب
کاش مستی داشت هر حرامی چون شراب
آن زمان معلوم میشد در جهان هوشیار کیست
خب جدا از شوخی
بببینید چون کنکور یه پروسه طولانی ای هست . مثل دوی صد متر نیس که بگیم تموم حواستو بزار روی این 100 متره بعدش تموم استراحتا و تفریحتو بکن
توی دوی ماراتن وسط دویدن اگه اب و غذا نخورین به انتهای مسیر نمیرسین . اما مثلا شده توی دوی مارتن دونده ی ما بشینه قشنگ دو سه ساعتی یه املت یا کله پاچه با دوغ بزنه بر بدن؟
خب این مثال (که پشمامم ریخته که عجب مثال توپی زدم براتون) ثابت میکنه که ما توی مسیر دوی ماراتن فقط به قدری اب و غذا و استراحت میکنیم که به اون انتهای مسیر برسیم . و استراحت ما بعد اتمامش خواهد بود . پس اگر فیلم سریال میبینید . یا طبیعت و پیاده روی میرید . یا میخواین با خانواده وقت بگذرونین . اولویت فقط اینه که روحیه و انرژیتون برگرده و دوباره برگردید سر درس . پس اینکه دو هفته ی ازمون فقط بشینی و درس بخونی و یه فیلم خوبم نبینی از دی ماه میشی عین من که ساعت مطالعت میاد روی 3 ساعت و از فروردینم کلا درس و میزاری کنار و رتبه سه رقمیت میپره . حواستون باشه که مدیریت کنید و با اینکه کامل نمیشه لذت برد شما سعی کنید از اون لحظه های کم هم استفاده کنید تا پر انگیزه ادامه بدین
im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)