جفتشو دارم نمی دونم ازرو کدوم بخونم یه جاهای مبتکران خوب گفته به جاهای گاج وقتم نمی کنم جفتشو بخونم
جفتشو دارم نمی دونم ازرو کدوم بخونم یه جاهای مبتکران خوب گفته به جاهای گاج وقتم نمی کنم جفتشو بخونم
به نظر خودم گاج نقره خلاصه تر گفته تا مبتکران .یه جاهای یه نکته های افضآفحه تری ولی مبتکران بهتر برام جا میندازه مفهومه درست که حاشیه زیاد میره ولی مفهومی گفته
خوبی درس نامه ی گاج اینه که کل کتاب درسی رو هم پوشش میده . خط به خط کتاب درسی اما مبتکران فقط توی تست هاش به برخی از این مطالب اشاره میکنه .گاج تست های بیشتری هم نسبت به مبتکران داره .ولی خب بلاخره مبتکران مفهومی تر و ترکیبی تر و صدالبته روتین تر مطالب رو گفته . البته مبتکران توی جاده خاکی هم زده که مطابق کنکور های اخیر میشه ازش طرح سوال کرد .
میگم بیا یه کاری کنیم درسنامه جفت شونو بخونیم مثلا مبتکران یه جاهایش خویه گاج یه جاهای دیگه اش مبتکران بخونم بعد یه نگاهی به درسنامه گاج بندازم اگه چیز اضآ فه ای داشت بخونم تستم فقط گاج تستا مبتکران به درد نمی خورن دیگه من فصل 1شیمی که خیلی اسونه کله تستاشو زدم قلم 50زدم بیشتر تستاش سبکش جدید بود بع مبتکران نمی خورو
منم همه اینو می دونم واسه این دو دلم نمی دونم کدومو بزارم کنار مثلا فصل5شیمی2گاج حفظیآش بهتر گفته ولی نامگذآری الکان ها الکین مبتکران بهتره
بخش پایه مخصوصا دروس حفظی مثل همون فصل 5 شیمی 2 رو از گاج بخون . دروس مفهومی رو بهتره از مبتکران بخونی مثل 3و4 شیمی 2 . روی مسائل هم که فقط با تست باید خودت رو بالا بکشی . من خودم استوکیومتری شیمی 3 و مسائل سرعت و تعادل رو از گاج زدم و نتیجش هم خوب بود .
به هرحال باید ببینی خودت با کدوم راحت تری . یکی میاد مبتکران رو میخونه یکی دیگه فار و دیگری...... . درنهایت خودت و سطحت رو باید معیار قرار بدی . هیچ وقت هم از دو منبع با هم استفاده نکن .
اگه هم دودل هستی بهتره یکی رو تموم کنی و اگر وقت اوردی بری سراغ دومی .
اره حق باشماس مفهومی مبتکران می خونم حفظیا گاج به جاش کتاب درسی می خونم.تستم که اره فقط گاج من کل نیم سال اول باتستا مبتکرات هدر دادم. می خوتدم بعد تستاش باکانون زمین تا اسمون فرق داشت .مرسی دوست عزیز بابت راهنمایی ایشالله موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)