من گاج عربی کامل دارم نگاش که می کنم به نظرم واسه قواعد باید کل قواعد عربی خونده باشی تا ج بدی درسته؟واسه همین اصلا یه درک مطلبم کار نکردم با برنامه قلم چیم می خونم هنوز عربی تموم نشده نمی دونم درک مطلب چیکارکنم از می ترسم دیر شه واسش
من گاج عربی کامل دارم نگاش که می کنم به نظرم واسه قواعد باید کل قواعد عربی خونده باشی تا ج بدی درسته؟واسه همین اصلا یه درک مطلبم کار نکردم با برنامه قلم چیم می خونم هنوز عربی تموم نشده نمی دونم درک مطلب چیکارکنم از می ترسم دیر شه واسش
There is enough light for one who wants to see
این رو هم ببینید در مورد نحوه خوندن متن توضیح داده : فیلم جلسه 42 عربی - بخش تحليل صرفي از متن| آلاء
دقیقه 38 تا آخر
ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 28 دی 1394 در ساعت 21:56
ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 28 دی 1394 در ساعت 21:59
یعنی کلمه هایی که اخر هردرس اومده نخونم؟متن درسا چیه؟اونا متوجه میشم کدوما میگید جملات مهم ازنظر مفهوم .به نظر شما متن درسا بخونم ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید
کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88
دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95
موفقیت اتفاقی نیست
شما سال پیش دانشگاهی نیستید مگه؟پس بهونه نیارید همه قواعد رو خوندید
از همین الان کار کنید
بعدا فرصت پیدا نمیشه
میتونید از متنهای عربی الگو استفاده کنید که قواعد مطابق درس ارائه داده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)