سلام
ترمیم معدل الان انجام میشه که برای اسفند اسم بنویسم ؟ یا یک دیپلم دیگه باید بگیرم؟
سلام
ترمیم معدل الان انجام میشه که برای اسفند اسم بنویسم ؟ یا یک دیپلم دیگه باید بگیرم؟
خدایش این انصاف نی ترمیم معدل .مثلا یکی مثه من که رنچ نمره های نهایی م از19/25تا 18در حقم ظلم میشه نمیرزه واسه75%برم امتحان بدم یا دونمره که 20شم بعد بقیه 20 شن به ما چه باید.می خوندید
در جواب اون به من چه باید بگم: "خب به من چه که تو خوب خوندی یا متوسط میخواستی بهتر بخونی و بیست بشی تا الان استرس این نداشته باشی"
دوما کنکور یه رقابت باید بتونی به بهترین شکل ممکن از امکاناتی که داری استفاده کنی اگه ترمیم معدل اجرایی بشه بقیه هم میتونن شرکت کنن فقط واسه منی که مشکل داشتم و نتونستم بخونم و معدلم کم شده که نیست خانم محترم!!!
عجبا
خب به بعضیا چه که ما چرا اونوقت نخوندیم و شاید بخوایم الان بخونیم
شما هم میتونستی نمیخوندی که الان زورت نیاد
عجبا
اولا که درست حرف بزن بعدش حقیقتو میگم من به حق خودم قانعم .می خواستید بخونید منم درحد 20نخوندم ولی به همینشم راضیم باید بیشتر تلاش می کردم حالا اگه بیارید
نهاییی نمره اوردن کاری نداره من خودم ففط شب امتحان حوندم همین حتی نرسیدم سوالا نهایی سالا قبل نگاه کنم خیلی راحت.میشه 20گرفت بله اگه شرکت کنم20میگیرم ولی حوصله ندارم واسه75%زیست دوباره برم امتحان بدم بعد یکی بانمره پایین تر بهتر از من شه من کاری باشما ندادم با سازمان سنجش کار دارم حالا که اینطوره نباید معدلو تاثیر لده
من بابام رییس سارمان سنجش یامامان که میریزد سر من من بگم ظلم در حق کسی مثه من که نمره هاش عادی میگن چشب لغوش می کنیم ؟!!!بشینید به خونید فعلا که به نفع شماس ولی من ابنو ظلم میدونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)