خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 23
    1. Top | #1
      mil
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

ترمیم معدل برای اسفند انجام میشه؟

سلام
      ترمیم معدل الان انجام میشه که برای اسفند اسم بنویسم ؟ یا یک دیپلم دیگه باید بگیرم؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      دیپ مجدد من زنگ زدم، از سنجش پرسیدم گفتن دیگه امسال نمیرسه

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خدایش این انصاف نی ترمیم معدل .مثلا یکی مثه من که رنچ نمره های نهایی م از19/25تا 18در حقم ظلم میشه نمیرزه واسه75%برم امتحان بدم یا دونمره که 20شم بعد بقیه 20 شن به ما چه باید.می خوندید

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lili96666 نمایش پست ها
      خدایش این انصاف نی ترمیم معدل .مثلا یکی مثه من که رنچ نمره های نهایی م از19/25تا 18در حقم ظلم میشه نمیرزه واسه75%برم امتحان بدم یا دونمره که 20شم بعد بقیه 20 شن به ما چه باید.می خوندید
      در جواب اون به من چه باید بگم: "خب به من چه که تو خوب خوندی یا متوسط میخواستی بهتر بخونی و بیست بشی تا الان استرس این نداشته باشی"
      دوما کنکور یه رقابت باید بتونی به بهترین شکل ممکن از امکاناتی که داری استفاده کنی اگه ترمیم معدل اجرایی بشه بقیه هم میتونن شرکت کنن فقط واسه منی که مشکل داشتم و نتونستم بخونم و معدلم کم شده که نیست خانم محترم!!!

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ترمیم معدل مگه اجرا میشه؟؟؟؟؟؟:o

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      کلامی چند از بیانات مادر عروس!
      یه بابایی سال اول که کنکور داد پزشکی شیراز قبول شد...
      یه یارو دیگه سه سال موند پشت کنکور ... اونم بعد سه سال پزشکی شیراز قبول شد ...
      نفر اول اعتراض میکنه میگه نفر دوم باید سال اول میخوند...
      بی انصاف تویی
      تازه !
      ترسو هم تویی!

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      عجبا

خب به بعضیا چه که ما چرا اونوقت نخوندیم و شاید بخوایم الان بخونیم

شما هم میتونستی نمیخوندی که الان زورت نیاد

عجبا

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      یعنی اگه ترمیم معدل شرکت کنیدمعدلتون 20میشه؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      اتفاقا ترمیم اجرایی شه عدالت برقرار میشه بعدش شما ببخشید سوزش گرفتین نه ؟ کسیم که الان میخواد ترمیم شرکت کنه پدرش درمیاد نمره بگیره خب توعم برو بخون بیاری به ما چه اون موقع میخواستی بیست بشی نشدی برو الان بشو

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اولا که درست حرف بزن بعدش حقیقتو میگم من به حق خودم قانعم .می خواستید بخونید منم درحد 20نخوندم ولی به همینشم راضیم باید بیشتر تلاش می کردم حالا اگه بیارید

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نهاییی نمره اوردن کاری نداره من خودم ففط شب امتحان حوندم همین حتی نرسیدم سوالا نهایی سالا قبل نگاه کنم خیلی راحت.میشه 20گرفت بله اگه شرکت کنم20میگیرم ولی حوصله ندارم واسه75%زیست دوباره برم امتحان بدم بعد یکی بانمره پایین تر بهتر از من شه من کاری باشما ندادم با سازمان سنجش کار دارم حالا که اینطوره نباید معدلو تاثیر لده

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من بابام رییس سارمان سنجش یامامان که میریزد سر من من بگم ظلم در حق کسی مثه من که نمره هاش عادی میگن چشب لغوش می کنیم ؟!!!بشینید به خونید فعلا که به نفع شماس ولی من ابنو ظلم میدونم

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      خب دوست عزیزمن همه درسام ب تقریبا بیسته ودوتا18دارم ومیرم ترمیم معدل شرکت میکنم این دوتارومیکنم 20.به نفع شماهم هست درسایی که بیبست نشدیددوباره شرکت کنید

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نهاییی نمره اوردن کاری نداره من خودم ففط شب امتحان حوندم همین حتی نرسیدم سوالا نهایی سالا قبل نگاه کنم خیلی راحت.میشه 20گرفت بله اگه شرکت کنم20میگیرم ولی حوصله ندارم واسه75%زیست دوباره برم امتحان بدم بعد یکی بانمره پایین تر بهتر از من شه من کاری باشما ندادم با سازمان سنجش کار دارم حالا که اینطوره نباید معدلو تاثیر لده
      خو شما هم میخواستی نخونی بذاری ترمیم معدل که اومد بخونی
      کلا سر خودتونو با این جور افراد مثل این بابا در نیارید،بیخیال

15. Top | #15
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من همه جا پرسیدم میگن ترمیم معدل خبری نیست
      ولی چند نفر رو دیدم گفتن 20 امتحاناشون شروع میشه !!!

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن