قرابت معنایی به درک ادبی بستگی داره که اینم فقط با حل تست به دست میاد یعنی هر چقدر تست بیشتر ببینید و توی تست ها تک تک ابیات رو بررسی کنید مهارتتون افزایش پیدا میکنه
من الان موضوعی نشرالگو دارم و روزی حدودا 5 تا تست ازش میزنم خیلی مفید تر از خوندن کتاب آموزشی هست چون با مفهوم بیت صورت تست توی کتاب آشنا هستیم
مولف نشرالگو هم گفته درسنامه برای قرابت نیاز نیست به مفهوم ابیات کتاب مسلط باشید و تست بزنید تا مهارتتون افزایش پیدا کنه
با این حالا موضوعی گاج رو ترجیح میدم خودم از سال بعد موضوعی گاج میخوام کار کنم الان دست گرمی هست
ممنون دوستان تصمیم گرفتم هر شب چندتا تست از گاج بزنم بهتره تا اینکه بخوام فقط توضیحای هامون سبطی رو بخونم
میدونم 5 ماه مونده ولی منم یکم کم کاری کردم واسش کسی میتونه برنامه چیزی یا راهنمایی کنه منو که چطور کار کنم که مسلط بشم؟ خیلی ممنون اگر وقت بزارید
D. قرابت معنایی
بخش آموزش
اول 7 روز میدین و از صفحه 9 تا 72 کتاب خط ویژه بحث قرابتش رو کامل مطالعه می کنید. (روزی تقریبا 10 صفحه پیش ببرید تایمی هم نمیگیره) تمام که شد شش روز هم میدین و فصل "مفاهیم پرتکرار" از الگو مبحثی قرابت عبدالمحمدی روزی 10 تا مفهوم ازش مطالعه می کنید. = این میشه بحث درسنامه شما
بخش تست زنی
بعد از درسنامه ورود می کنید به بحث تست زنی. اول 206 تست بخش قرابت خط ویژه رو آموزشی می زنید و کامل تحلیل می کنید. روزی 10 تا کافیه بیشتر نیازی نیست. 20 روز بعد کامل تست های خط ویژه تمام میشه. شروع می کنید روزی 10 تا تست تالیفی از فایل 650 تست قرابت که گذاشتم میزنید و تحلیل می کنید ولی این بار تایم می گیرید و سعی می کنید هر 10 تا تست بیشتر از 7 دقیقه زمان نگیره ازتون. باید سرعت تون رو کم کم بالا ببرید که اینم فقط با تست زنی زیاد حل میشه پس اشکال نداره که مثلا روزی 20 تست بزنید و تحلیل کنید در تایم کمتر.
» فایل 650 تست جامع قرابت از سال دهم تا دوازدهم
نکات لازم بخش D:
1- قرابت حفظ کردنی نیست! وقتی درسنامه میخونید از تکرار جملات و شعر ها در ذهن تون جلوگیری کنید، چون این کار رفته رفته ذهن رو عادت میده به حفظ کردن مفاهیم و شما در بحث تست زنی به مشکل میخورید چون ذهن توان فهمیدن مضمون اصلی شعر رو از دست میده.
2- در بحث تست زنی بیشتر روی رد گزینه تسلط پیدا کنید تا پیدا کردن گزینه درست.
3- تسلط بر این مبحث برخلاف اونچه که اساتید عزیز میگن بی ربط به تعداد تست شما نیست. کسی که 1000 تست قرابت زده هم از نظر سرعت و هم از نظر دانش به نسبت قوی تر از کسی هست که 900 تست زده. ولی هر دو در برابر کسی که 500 تست زده ولی همون 500 تست رو فهمیده کم میارن. پس هم روی تعداد تست و سرعت و هم روی تحلیل دقیق مفهوم تک تک گزینه های سوال مانور بدین تا از این بخش بیشترین نتیجه رو دریافت کنید.
منبع=
http://forum.konkur.in/thread75858.html
«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
«چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست.»
سلام
اگه منظورت از کامل یاد گرفتن "حفظ شدن بیت ها" هست، نه نیازی نیست بشینی یکی یکی بیت با مفهوم حفظ کنی. یاد گرفتن باید در حدی باشه که اگر بیت مشابه یا همان بیت ها رو دیدی این توانایی رو داشته باشی که یه خلاصه (در حد چند کلمه یا نهایتا یک جمله کوتاه) از مفهوم بیت داده شده بیان کنی.
روخوانی به این دیدگاه نزدیک تره، البته روخوانی همراه با درک مفاهیم اصلی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)