سلام خدمت دوستان عزیز من چندتا مشکل اساسی دارم
1. شیوه مطالعه :
شاید باورتون نشه ولی من راه میرم میخونم :/ و بلند هم میخوانم :/ => یعنی من در هنگام خوندن نهایت انرژی رو صرف کارهایی میکنم که اصلا ربطی به یادگیری نداره
خوب شما نظرتون چیه ؟! ترک عادت کمی سخته ولی الان باید عادت کنم تا برای امتحان نهایی و کنکور دچار مشکل نشم! چجوری بخونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
2. تمرکز :
اتاق من کنار هال هست و طبیعتا صدای تلویزیون و حرف زدن بقیه اعضای خانواده رو خیلی واضح میشنوم و این برام مشکل ایجاد میکنه ولی مطمئنم مشکل از خودمه چون اگه اونا نباشن , شده باشه روی صدا تیک تاک ساعت هم حساس میشم !!!!!!!!!!!
3. صرفا حفظ متن کتاب علی الخصوص برای درسهایی مثل ادبیات و دینی و... یعنی من اصلا دینی رو درک نمی کنم فقط حفظ میکنم منظور شما از عمقی خوندن چیه ؟!
4. یکی از اساسی ترین مشکلات : برنامه ریزی
اصلا من نمی دونم چجوری درس بخونم ! خوندن درسهای فردا؟ مطالعه دروس امروز ؟! کی تست ؟! فرایند درس خوندن چجوریه ! ؟ دوستان راهنمایی کنند چجوری برنامه بریزم (روزانه - هفتگی - ماهانه )
5.کند در تست زنی ! 20 تا تست فیزیک بعد از مطالعه مبحث مورد نظر عملا 150 دقیقه یا شاید بیشتر وقت من رو بگیره بعد از اینکه مبحث مورد نظر رو مطالعه کردم میرم سراغ تست و عملا نا امید میشم ! !!!!!!!!!!
*البته این نکته رو اضافه کنم من درس هام نسبتا خوبه تیزهوشان هم هستم و معدلم تا حالا بالای 19 بوده ولی چه فایده منطقه 3 از همه چی محرومیم :/
* با توجه به تلاشی که من از بچه های اینجا می بینم فک کنم قبولی پزشکی استانمون ( کرمان) صرفا برام یک توهم باشه :/