X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

امید تا آخرین لحظه (ی مقاله انگیزشی توپ،همه بیان بخونن)

سلام دوستان

این مطلب رو از بلاگ کنکوری ها گرفتم

لطفا نظرتونم راجع به این شخص و تاثیرش بگید

---

تقریبا کم و زیاد محدثه خانم رو میشناسین . از طرفدارا و بچه های پروپاقرص وب بودن و هستن. امسال کنکور دارن .قبل از عید مشکل قلبی پیدا کردن و تو بیمارستان بستری شدن . الانم هفته ای دوبار برای درمان میره بیمارستان و زیر سرم و امپول و تحت نظر پزشکه ولی با این شرایط حاضر نیست از تلاش و هدفش دست برداره . از بیمارستان براتون یه مطلب نوشته و ازم خواست براتون بذارم

هوالحق
      سلام سلام صد تا سلام ، به دوستای با حال و بی حال و درس بخون و درس نخون خودم به دکتر قاسمی و مهندس فشارکی عزیزم.
      اصلاً با بچه های مرجع تخصصی کنکوری ها که حرف می زنم کِیف می کنم ، کلاسم میره بالا : اول کاری یه داستان بگم :
      آقا ما قبل از عید جوگیر شدیم و حس درختکاریمون گل کرد. یه نهال شاتوت برداشتم و گرفتم تو دستم ..... بوسش کردم باکلی ناز و نوازش گذاشتمش تو خاک و آب ریختم روش .
      تموم شد و رفت ً!!
      آخ جون درخت کاشتم ، دیگه شاتوتمون جور شد!
      تا این که ... خدا خواست یه حالی بهمون بده و مارو فرستاد بیمارستان ، آخر من عاشق آمپول و سرمم ! به جون خودم نباشه راست می گم !
      یک ماه بعد ...
      نهال سالم بود ، آب سالم ، خاک سالم ، هوا سالم پس درخت شاتوت من کجاست؟
      آهان ... هر چیز سالم بود جز فکر من !!
      من خیال کردم درخت برای رشد خودش فقط آب و خاک و هوا می خواد ولی نه اینجوری نبود. هزارتا چیز دیگه هم بود. ، کود شیمیایی ، نور مناسب ، درجه حرارت کافی + رسیدگی مرتب .
      حالا فکرشو بکن من بعد از این مدت توقع داشتم درخت شاتوت داشته باشم تازه کل فامیلم دعوت کردم به صرف شاتوت. دوست جونای من بخدا کنکورم همینه!!
      باید همه چیزت هماهنگ باشه کنکور فقط درس خوندن فقط تلاش کردن، فقط کم خوابی نیست . کنکور یعنی امید ، انگیزه ، پشتکار ، یعنی جنگیدن تا اخرین لحظه یعنی لذت بردن از تلاش برای هدفتن .. اگه همه اینها جور باشه مطمئن باش پرواز می کنی !!
      بهانه گیری بسه !! دوس ندارم بعد کنکور بری و ببینی تو باغچه دلت هیچ درخت شاتوتی نیست.
      اگر تا الانم به نهال کنکورت خوب نرسیدی عیبی نداره فدای سرت ... میگن اردیبهشت و خرداد ماه جلو افتادن از رقباست
      2 مــــــــــاه دیگه مونده !! اووه اخماتو واکن می دونی 2 ماه یعنی چی؟
      یعنی 1440 ساعت /یعنی 866400 دقیقه /یعنی 311040000 ثانیه
      ریاضیرو حال کردی؟!
      ببین کلی وقت داری کلی زمان ناب و آک بنده که خدا جونت با پست سفارشی فرستاد در خونتون فقط کافیه بری برش داری پس بلند شو ... دیگه خواب و تنبلی و غر غر و ناامیدی و استرس بسه
      بابا من خودم رکود دار کنکورم ... دیگه اینکاره ام /منو نپیچونین
      بخدا حاضرم قسم بخورم وضعیت همتون از من بهتره ! هی ... شما ها وضعیت فوق العاده ای دارین. اولیش سلامتی ... قربون خدا برین که بهتون سلامتی داده – یک جفت پدر و مادر دوس داشتنی ، یک محیط خوب و آروم و کلی هم کتابای رنگین کمانی !!!
      کلی هم ناز و ادا از خودتون !!!
      اگه نهال کنکور تو تا الان رها کرده بودی همین الان درش بیار و دوباره به کار آره و همین الان ... هنوزم وقت هست. نیتت و پاک کن ... یه یا علی بگو و تا اخر لحظه برای هدفت بجنگ ...
      مطمئن باش موفق می شی. خدا رو صدا بزن تا جوابتو بده . خود خدا میگه ادعونی استجب لکم... منو بخوانید تا اجابت کنم شما را / باور کن خدا عاشق تک تک شماست عاشق درس خوندنتون ، عاشق آرزوهای قشنگتون عاشق سختی کشیدنا برای هدفاتون،برای خوشحال کردن دل پدر و مادراتون
      به عقب نگاه نکن .فقط برو جلو ... دنده عقب اینجا ممنوعه ... بابا ناسلامتی اتوبانه ها آره اتوبان ... اتــــوبان تو ← خوشبـــختی.
      خودم مجوز ساختشو از وزارت راه وشهرسازی گرفتم : تو فقط گاز بده و برو ... سرعت چقدره؟ (هرچی بیشتر بهتر) منو یه نگاه بنداز . صبح که ازخواب بیدار می شم یه قرص نوش جان می کنم دیگه نباید تا ظهر غذا بخورم یعنی تا ظهر گرسنه ام . بعد باید یه غذای سرد کم حجم بخورم . و قرص دوم . قرص دوم خواب آوره تمام بدنم می لرزه و درد می گیره با سرگیجه شدید ولی کم نمی یارم مگه الکیه . حالا شب شده و نوبت قرص سومه واسه این که از شر خواب آلودگی راحت بشم یه لگن آب گذاشتم تو اتاقم وقتی خوابم می گیره سرمو می کنم توش ... خیس می شم ... خوابم می پره ! به همین سادگی ؟ به همین باحالی ! آره بابا زیادم بد نیست آخه حس می کنم تنگ غروبه و اینجالب کارونه و ... اینم امواج خلیج فارس بود که منو از خواب بیدار کرد.
      حالا توچی ؟ دیدی چقدر خوبی؟ اوضاعت عالیه...وقتی من با این شرایط دارم ادامه میدم پس شک نکن می تونی ..
      تمام حرفاتم به خدا بزن فقط به خدا
      کنکور مال خودته – آینده مال خودته – آرزوهات مال خودته
      بیشتر سختی بکش و سرتو بالا بگیر. قدمهاتو محکم بردار و هرچیزی میخواد انرژیتو بگیره زیر پات له کن. این قدم ها چند ماه دیگه می خواد رو پله های بهترین دانشگاه ها باشه ها.
      آقا سختی کشیدن و بی خوابی واسه کنکور ثواب داره ! مستحب موکّد در حدّ واجب !! اگه خونه شلوغه برو کتابخونه ، اگه شد برو تو انباری ، نشد بالا پشت بوم ، نشد وسط هال ، نشد گوشه حیاط ... فقط بخون . (دکتر نوشت : رفیق خودم میگفت من میرفتم تو انباری پشت بوم بود تو اوج تابستون درس میخوندم میپختم از گرما ولی اخرش رتبش شد 5 کشوری رشته فنی حرفه ای)
      اگه فکر می کنی وقت کم داری به 311040000 ثانیه فکر کن . عدد کوچیکی نیست. هدیه ی خداست با تمام وجود ازش استفاده کن .
      اگه ناامیدی به من فکر کن .. آره به من فکر کن ... به محدثه ...
      من چند روز کامل بیهوش بودم وقتی بهوش اومدم عین یه بچه ابتدائی بودم. مغزم کامل دیلیت شده بود. « من بعد از 7 ماه تلاش » از صفر شروع کردم. چون بقول اقای سرورپور اگه 1 روز برای کنکور وقت داشته باشم همون روزو با تمام قوام میخونم چون میخوام وضعیتمو از چیزی که هست بهتر کنم
      دوستای خوشگلم شماها خیلی از من جلوترین ! آرزوی شما آرزوی منم هست.
      پس اینو بدون که از موفقیت تو خوشحال می شم ! اگه دوسم داری خوشحالم کن و مطمئن باش لیاقت آرزوهاتو داری .
      وقتی بهوش اومدم خیلی دلم گرفته بود می خواست به زمین و زمان همه دنیا گیر بدم ولی یدفعه دکتر گفت : پاشو پاشو دیگه خوردن و خوابیدن کافیه ! پاشو بچه 2 ماه دیگه کنکور داری! گفتم دلت خوشه ها ! گفت : من با تو شوخی دارم؟؟ سرمو از روی تخت بلند کردم و دیدم ... اوه اوه چقدر دانشجوی پزشکی ! چه لبخند آشنایی داشتن .
      یکیشون گفت روپوش سفید می خوای ؟؟ گفتم روپوش سفید ؟؟ گفت : آره کنکورتو بده پزشکی قبول شو بیا طبقه بالا یه روپوش سفید برات گذاشتم امیدوارم اندازت باشه!!!
      چه قاطعانه و با اطمینان حرف می زد!!! حرف قشنگی بود. ( دکتر نوشت!: اره دیگه ما دانشجوی پزشکی هممون گلیم! قند نباتیم اصن! شکلاتیم شکلات!)
      بچه های ریاضی هم هرکی روپوش مهندسی می خواده بره طبقه همکف( دکتر نوشت:به خانم مهندس فشارکی مراجعه کنید!)
      راستی مهندسا روپوش دارن؟ کلاه چی ؟ چمدونم والا !
      آخرش خواستیم بگیم تجربی ها سرورن : )
      پس دیگه هیچ مشکلی نیس؟
      حالا بزن قدش : )
      اوه اوه سرم منم تموم شد.
      آهاااااای خانوم پرستار بدو بدو بخدا من آرزو دارم.
      ناسلامتی قراره دکتر این مملکت بشما : )(دکتر نوشت:بیچاره بیماراتون !! )
      تو هستی من شدی از آنی همه من

من نیست شدم در تو از آنم همه تو

ویرایش توسط Mr.Emadi : 12 اردیبهشت 1392 در ساعت 16:32

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عالی بود بخددااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
      بابا محدثه جون دمت گرم با این امیدتــــــــــــــــــــ ــــــ
      مطمئنم که جز پزشکای اینده ای
      ایشالله خودمو خودت باهم روپوش سفیدمون رو ازشون میگیریممممممممممممممممممم مممممممممممممممم
      ما میتونیم دیگه
      به قول خودت311040000 ثانیه وقت داریم
      کم که نیست

حرفاش خیلی قشنگ بوددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دددددددددددددددددددددددد کیف کردم بخدا
      امیدوارم به هرچیزی میخاد برسه و هرچی زودتر خوب بشه
      الهی امین
      چه زیباست
      اگر حاجت دلت..
      با حکمت خدایت...
      یکی باشد

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiehgr نمایش پست ها
      ایشالله خودمو خودت باهم روپوش سفیدمون رو ازشون میگیریممممممممممممممممممم مممممممممممممممم
      ما میتونیم دیگه
      کم که نیست

حرفاش خیلی قشنگ بوددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد دددددددددددددددددددددددد کیف کردم بخدا
      الهی امین
      لازم به ذکره ، امروز 12 اردیبهشت هستش ... تا 6 تیر میشه ... 31 + 19 + 5 = 55 روز مونده
      عشــــــق ؛
      همین خنده های ساده توست . . . !

وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
      تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiehgr نمایش پست ها
      ما میتونیم دیگه
      کم که نیست

الهی امین
      مرسی انگیزه

احسنت به شماا

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ســجــاد نمایش پست ها
      لازم به ذکره ، امروز 12 اردیبهشت هستش ... تا 6 تیر میشه ... 31 + 19 + 5 = 55 روز مونده

خوب مطلب واسه 9 اردیبهشته

بد کردم براتون گذاشتم؟

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      دمش گرم ، روحیه اش تو حلق هممون ، پاشیم به طور جدی بخونیم ، بابا همه بچه ها بیانیه دادن ......
      ولی از شوخی گذشته و به قول دوست خوب ندیدمون ( یعنی من ندیدمش ) اول شکر سلامتی و پدر و مادر بعدشم این 55 روز درس خوندن به قول سجاد خان .....

ایشاالله هممون اونی که می خواهیم بشه .....
      -« اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدْ وَآلِ مُحَمَّدْ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ »-

! Trust yourself, You can do it
      بزرگترین وبلاگ تحقیق و پژوهش

به جای تشکر برام دعا کنید .

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      کاربرای محترم
      بحث نکنید ......
      پستاتون رو حذف میکنم!

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط "MehRdaD" نمایش پست ها
      خوب مطلب واسه 9 اردیبهشته

بد کردم براتون گذاشتم؟
      عالی بود مهرداد خان
      واقعا ادم باید از این یادبگیره
      حالا تعداد روز مونده فرقی نداره مهم اینه که تا اخرش بجنگیم و ناامید نشیم
      مامیتونیییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی م
      چه زیباست
      اگر حاجت دلت..
      با حکمت خدایت...
      یکی باشد

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سوتفاهم نشه
      ایشون 1محدثه دیگس که باعث افتخار منه هم اسمشون باشم
      منم تصمیم گرفتم بجنگم شاید هم نامی مون 1نشونه باشه
      به امید خدا

مشاور انتخاب رشته می باشم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن