شنیدم کلا 3 تا دانشگاه آزاد رشته داروسازی دارند
کسی میدونه این دانشگاه ها کجان؟
شهریه شون چقدره؟
شنیدم کلا 3 تا دانشگاه آزاد رشته داروسازی دارند
کسی میدونه این دانشگاه ها کجان؟
شهریه شون چقدره؟
توی کل کشور، 20 تا دانشکده داروسازی وجود داره همین 3 تا فک کنم دارن که تهرانش واحد علوم دارویی هستش و شیراز،
دامغانم که یکی از بچه ها گفت
شهریشون خیلی منطقی تر از بین الملل هستش( حدود 40 درصد) و شاید حدودا با پول الان حدود 60-70 تومن باشه
دانشکده ایت الله املی رو هم بهش اضافه کنید.به احتمال زیاد توی اراک و شهر ضا هم دارو ازاد میخوان بزنن.
سلام خسته نباشید من یه چند تا سوال داشتم یکی اینکه شهریه دارو سازی آزاد چقدره البته با متغیرش؟؟؟؟
دوم اینکه بنده سهمیه منطقه 3 دارم و همچنین سهمیه جانبازی دارم که البته 15 درصده!!!!!!!!
میخواستم ببینم آیا این درصد در قبولی من تاثیر داره و اینکه با این شرایط من چه رتبه ای و چه نمره زیر گروه کلی رو باید کسب کنم تا دانشگاه آزاد داروسازی قبول شم.
البته بنده سهمیه فعال بسیج هم دارم........اگه مقدور هست راهنمایی کنین که چه سهمیه ای بهنره.........
با تشکر
تراز آخرین قبولی های تکمیل ظرفیت مهر94 دانشگاه آزاد :: کنکور100
اما در مورد شهریه خوب چرا همین الان به دانشگاشون زنگ نمیزنی بپرسی ولی فکر کنم ترمی بالای 3 تومن باشه
دوستانی ک سر درمیارن این سوال منو جواب بدن واقعا متوجهش نمیشم...دوستمونDR FCترازا رو لینکشو دادن ممنونم ازشون ببینین بدون سهمیه بسیج مازاد آزاد پزشکی آخرش دیگه 9100 هستش تقریبا غیر مازادش ک جای خود بالاتره...در صورتی ک کارنامه های سراسری مربوط پردیس پزشکی ها رو ببینین چ تو سایت کانون یا گزینه..با تراز 8500 هم مثلا میگم پردیس پزشکی گرگان قبول شدن من ۸۴۰۰ شده بودم یعنی صد تا دویستا دیگه نیاز بود...ولی الان واسه آزاد مازاد اونم تو تکمیل ظرفیت نزدیک ۸۰۰ تا نیاز داشتم...یعنی چی این؟ شاید بگین خیلی از بچه ها ممکنه بخوان شهر خودشون یا نزدیک شهر خودشون آزاد چ بسا مازادش رو بخونن و ترجیح بدن به پردیس سراسری اولا که تعداد شهرهای پذیرش آزاد چ دندونش چ پزشکیش نصف سراسری هم نیست ک بخواد شهرها رو پوشش بودن و دومن اینکه پردیس سراسری اسما هم ک شده از مازاد آزاد بهتره پس چرا یکی با ۸۵۰۰ سراسری پردیس همون بار اول مهر قبول میشه ولی از اونور یکی که ۸۴۰۰ میاره احتمال صددرصد هم تکمیل ظرفیت دوم مازاد آزاد هم حتی دورترین جا مثلا کیش هم قبول نمیشه؟؟؟؟درسته ک پزشکی آزاد سوای رشته های دیگه این دانشگاس و رتبه خوبی میخواد ولی آخه تا چ حد... کسی ک ۹۱۰۰ تا ۹۴۰۰ آورده ک حتما پردیس سراسری رو آورده پس چرا ....
والا تو شهر ما تو دانشگاه ازاد یه رشته هست بنام شیمی دارویی....حالا نمیدونم چه ربطی به داروسازی داره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)