سلام دوستان من نمیدونم برای امتحان نهایی چگونه مطالعه کنم میشه راه هایی بدید که از همین ماه شروع کنم چون امتحانات دی ماه درس بزرگی برام بود که یک ماه و دوماه نمیشه همه چی رو فرا گرفت و باید از اولش بخونن متشکرم
سلام دوستان من نمیدونم برای امتحان نهایی چگونه مطالعه کنم میشه راه هایی بدید که از همین ماه شروع کنم چون امتحانات دی ماه درس بزرگی برام بود که یک ماه و دوماه نمیشه همه چی رو فرا گرفت و باید از اولش بخونن متشکرم
سلام دوست عزیز
برای مطالعه ی امتحان نهایی باید:
1- خط به خط متن درس ها رو بلد باشی (یعنی باید خط به خط متن درس ها رو به دقت بخونی)
2- حالا من چون نمیدونم رشتت چیه من کلی حرف میزنم (دروسی مثه حسابان -جبرواحتمال -فیزیک و شیمی و یا ریاضیات تجربی (کلا دروس ریاضی رشته ی تجربی یا ریاضی)رو باید تمام مثال های کتاب با فعالیت های کتاب رو بخونی)
3- بعد از مسلط شدن بر تمامی دروس از نمونه سوالان امتحان نهایی به عنوان نمونه سوال استفاده کنید (چون بعضی از معلما به شاگرداشون پیشنهاد میکنن که فقط بر روی سوال های نمونه سوالات مسلط بشن میتونن نمره ی خوبی توی درس مورد نظر بیارن که این کاملا اشتباه ست و اینجور مواقع نباید به حرف معلما گوش داد)
موفق باشید دوست عزیز
بای![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
Cyrus The Great
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)